Sunteti in categorie: Horoscop

Horoscop Chinezesc 2009: Zodia Tigru

Horoscop Chinezesc 2009: Zodia Tigrului tigruZodia Tigru – Horoscop Chinezesc 2009
Persoanele nascute in anii: 1914, 1926, 1938, 1950, 1962, 1974, 1986, 1998
Celebritati nascute in zodia Tigru: Emily Bronte, Agatha Christie, Tony Bennett, Beethoven, Leonardo DiCaprio, Sir Richard Branson, Chuck Berry si Victoria Beckham.
Trasaturi pozitive: sarmant, curajos, puternic, competent.
Trasaturi negative: agresiv, incapatanat, sensibil, inconstant.
Compatibilitati: Tigrul este compatibil cu: Cainele, Dragonul, Calul.

Horoscop Chinezesc 2009: Zodia Tigru
Previziuni: Horoscopul Chinezesc 2009 pentru Tigru dezvaluie faptul ca acestia vor avea parte de multe calatorii in acest an al Bivolului. Fie ca o vor face in scop de recreere sau in scopuri profesionale, Tigrii vor fi destul de des pe picior de plecare in acest an dupa cum putem afla din astrologia chinezeasca.
Per ansamblu, anul 2009 aduce pentru Tigru un mix de sentimente si intamplari precum si posibilitatea de a calatori si a vedea lumea in lung si in lat.
Potrivit Horoscopului Chinezesc, cei mai multi aflati in zodia Tigru vor avea posibilitatea de a-si manifesta creativitatea in mod deschis in anul 2009.

Horoscop Chinezesc 2009: Zodia Tigru: Cariera
Persoanele aflate sub semnul Tigrului sunt de asemenea sfatuite sa fie cu ochii in patru in special la locul de munca, unde exista sanse crescute ca anumite intrigi si barfe iscate pe seama lor sa ii afecteze destul de puternic in anul 2009. Pentru aceia din Tigru care spera ca anul  sa le aduca o schimbare a serviciului sau mutarea intr-un alt departament, 2009 s-ar putea sa nu se dovedeasca prea folositor in acest scop, dar nu este cazul sa fie dezamagiti ci trebuie sa continue si sa incerce.

Horoscop Chinezesc 2009: Zodia Tigru: Bani
Conform acestui Horoscop Chinezesc, anul 2009 va fi pentru Tigru un an profitabil in cazul in care detine o afacere proprie sau este de profesie avocat, doctor sau contabil. Agentii de imobiliare se pot astepta sa isi sporeasca clientela considerabil in acest an al Bivolului, potrivit prezicerilor din astrologia chinezeasca.

Horoscop Chinezesc 2009: Zodia Tigru: Sanatate
Tigrul va resimti destul de des schimbari bruste de dispozitie asa ca sunt sfatuiti sa isi pastreze pe cat posibil calmul si rabdarea pe tot parcursul lui 2009. Aceste schimbari de dispozitie ar putea fi atat de extreme incat au capacitatea de a transforma un prieten in dusman sau un dusman intr-un prieten, asa ca trebuie sa li se acorde o atentie deosebita. Din aceste motive persoanele nascute in zodias Tigrului trebuie sa fie atente la sananate, pentru ca aceasta le poate fi perturbata serios numai din cauza actiunilor lor.

Horoscop Chinezesc 2009: Zodia Tigru: Dragoste
Persoanele din zodia Tigru nascute primavara sau vara se pot astepta ca in anul Bivolului norocul sa fie de partea lor iar majoritatea schimbarilor care vor avea loc in acest an sa fie definitive.

Traducere si adaptare web Silvia Craciun

Citeste si
Horoscop Chinezesc 2009: Zodia Sobolan
Horoscop Chinezesc 2009: Zodia Bivol
Horoscop Chinezesc 2009: Zodia Iepure
Horoscop Chinezesc 2009: Zodia Dragon
Horoscop Chinezesc 2009: Zodia Sarpe
Horoscop Chinezesc 2009: Zodia Cal
Horoscop Chinezesc 2009: Zodia Capra
Horoscop Chinezesc 2009: Zodia Maimuta
Horoscop Chinezesc 2009: Zodia Cocos
Horoscop Chinezesc 2009: Zodia Caine
Horoscop Chinezesc 2009: Zodia Mistret

 

Sursa: Horoscop Chinezesc 2009: Zodia Tigru