Sunteti in categorie: Moda

Moda iarna-primavara 2008/2009 Genti

Daca designerii de haine si-au prezentat colectiile pentru 2009 inca din vara, creatorii de accesorii au mai avut de asteptat pana sa le poata aduce in fata publicului. Dar iata ca odata prezentate hainele si pantofii si noile modele de genti au fost rezentate pe podium. Sa vedem care ar fi cele mai importante tendinte pentru anul 2009 in materie de genti si cum ne-am putea inscrie si noi in aceste tendinte.

Hot trend: Posete rosii
Rosul se anunta a fi una dintre culorile-vedeta in materie de accesorii pentru anul viitor. Gentile dreptunghiulare, medii, din piele ecologica sau cele lacuite se vor purta atat la tinute casual, cat si office. Balenciaga propune pentru modelele casual cusaturi in relief, amintind oarecum de celebrul etno style.Posetele special destinate tinutelor office isi pastreaza designul clasic, in linii drepte, cu finisaje metalice.

Se poarta gentile si posetele in culori tari
Casa Louis Vuitton propune pentru 2009 genti in culori tari: galben, verde, mov sau roz. Daca esti adepta acestor nuante atunci cu siguranta ca iti vei dori o geanta asemanatoare.

Posteta dreptunghiulara
Un alt must-have in materie de genti pentru anul 2009 este reprezentat de poseta dreptunghiulara cu maner metalic. Indiferent de culoarea pe care o alegi, geanta trebuie sa se asorteze tinutei tale, daca vrei ca aceasta sa fie completata intr-un mod interesant.

Se poarta gentile hippy
La granita dintre servieta si geanta clasica specifica stilului hippy, acest model se pare ca va reveni in forta anul viitor, mai ales in tinutele casual. Daca vrei sa te pregatesti din timp, cumpara-ti o astfel de geanta.

Accesorii hot: Geanta in forma de semicerc
Pentru femeile care prefera stilul putin mai elegant insa, geanta in forma de semicerc va fi accesoriul obligatoriu pentru 2009. Geanta in forma de semicerc poate fi purtata atat la o petrecere mai clasica, cat si la cumparaturi asortata la o pereche de pantofi intr-o culoare complementara.

Un articol de Violeta-Andreea Moraru

 

Sursa: Moda iarna-primavara 2008/2009 Genti