Sunteti in categorie: Horoscop

Horoscop Chinezesc: Zodia Mistret

horoscopul Horoscop Chinezesc: Zodia Mistret/Porc chinezescHoroscop chinezesc: Zodia Mistret/Porc – Personalitate
Ocupand ultima pozitie in Horoscopul Chinezesc, Mistretul (sau Porcul dupa unele Horoscope) simbolizeaza trasaturi de caracter cum ar fi: harnicia, compasiunea si generozitatea. Mistretul stie sa se bucure de viata si pentru ca este foarte amuzant, oamenii din jur ii cauta compania. Cei din Zodia Mistret sunt persoane darnice si se bucura atunci cand ii pot ajuta pe altii, dar de multe ori fac excese in acest sens. Sinceritatea este trasatura de baza pe care Mistretul o poseda si pe care o asteapta si de la cei din jur.
Mistretul este intr-o continua cautare a linistii interioare si va face tot ceea ce este necesar pentru a o mentine. Trasaturile sale de caracter, desi admirabile, fac sa fie foarte usor pentru altii sa profite de Mistret. Cei din Zodia Mistret fac mereu servicii altora dar extrem de rar vor cere ei insisi ajutor. Acest lucru ii poate debusola si le poate cauza stres, dar nu pare sa ii afecteze foarte tare.
Cand vine vorba de bani, celor din Zodia Mistret le place mai mult sa cheltuiasca decat sa economiseasca. Ei graviteaza in jurul hainelor de firma si a brandurilor de renume, dar stiu sa gaseasca si afaceri bune in magazinele mai putin costisitoare.

Horoscop chinezesc: Zodia Mistret – Sanatate
Mereu in cautare de distractie, Mistretul exagereaza uneori si face excese. Are tendinta de a manca prea mult, de a bea sau de a fuma exagerat ceea ce ii poate cauza multe boli. Mistretul nu este o persoana foarte activa iar acest lucru combinat cu excesele alimentare il poate face sa se ingrase necontrolat. Cei din Zodia Mistret sunt persoane sociabile iar daca sunt nevoiti sa fie multa vreme singuri devin depresivi. Mistretul ar putea beneficia de adoptarea unui mod de viata mai sanatos.

Horoscop chinezesc: Zodia Mistret – Cariera
Mistretul se bucura atunci cand poate ajuta un coleg la serviciu si este un individ pe care te poti baza. Cei din Zodia Mistret sunt mereu in cautare de oportunitati care le permit sa isi exprime creativitatea. Mistretul este orientat catre detalii, o trasatura apreciata de managerii lui. In acelasi timp, Mistretului nu ii este deloc teama sa isi asume responsabilitati. Cateva variante bune de alegeri in cariera pentru Mistret ar fi: entertainer, ospatar, doctor, veterinar, designer de interioare. Se descurca de asemenea bine in marketing sau comunicare.

Horoscop chinezesc: Zodia Mistret – Dragoste

Darnici si atenti, cei din Zodia Mistret sunt niste parteneri minunati. Sunt plini de afectiune si energie sexuala si prefera sa stea acasa decat sa iasa in oras. Stiu sa se bucure de ceea ce au, in special cand vine vorba de casa si familie. In momentul in care isi gasesc partenerul potrivit ei raman fideli acestuia vreme indelungata.

Horoscop chinezesc: Zodia Mistret si cele 5 elemente
Mistretul de Metal – Anii 1911 si 1971
Mistretul de Metal are o aparenta dura si aceasta tarie se poate observa in toate aspectele vietii. Ei lucreaza cu multa harnicie si apreciaza tot ceea ce detin. Mistretul de Metal este vorbaret si are mare incredere in oameni.

Horoscop chinezesc: Mistretul de Apa – Anii 1923 si 1983
Mistretul de Apa este cel mai de incredere semn al Horoscopului chinezesc. Se lasa usor influentati de cei din jur dar la randul lor stiu cum sa puna problema pentru a obtine ceea ce isi doresc. Mistretul de Apa este extrem de sociabil si stie cum sa se distreze.

Horoscop chinezesc: Mistretul de Lemn – Anii 1935 si 1995

Mistretul de Lemn este foarte saritor si mereu cauta modalitati prin care sa ii poata ajuta pe altii. De fapt, ei vor sari in ajutor chiar si atunci cand ceilalti le vor spune clar ca nu este necesar. O inima mare si o minte ascutita sunt trasaturile de baza pentru Mistretul de Lemn.

Horoscop chinezesc: Mistretul de Foc – Anii 1947 si 2007
Focul ii face pe Mistretii de Foc sa fie inflacarati in tot ceea ce intreprind. Sunt capabili de a-si asuma riscuri enorme si atunci cand isi fixeaza minte pe ceva, e totul sau nimic. Acestea se aplica in cariera, dragoste si orice fel de scopuri. Mistretul de Foc poate fi un excelent lider sau manager.

Horoscop chinezesc: Mistretul de Pamant – Anii 1959 si 2015
Mistretul de Pamant este cel mai fericit cand se afla acasa, cu familia. El nu se apuca niciodata de o sarcina fara a-si fi formulat in prealabil un plan. Mistretul de Pamant se regaseste mai bine in postura de executant decat de dictator.

Horoscop chinezesc: Zodia Mistret – Compatibilitate

Mistretul este cel mai compatibil cu Iepurele si Oaia si cel mai putin compatibil cu Maimuta si Sarpele.

Traducere si adaptare web Silvia Craciun

 

Sursa: Horoscop Chinezesc: Zodia Mistret