Sunteti in categorie: Gastronomie

Reteta pentru Paste: Muschiulet de miel cu ceapa verde

muschiulet de miel, reteta de friptura de miel pentru Paste, retete Paste, Retete pentru Paste, Retete de Pasti, retete pascale, retete masa de Paste, Sfintele Paste, mancare pentru Pasti, ce mancam de Paste
Stim ca, la un moment dat, inspiratia se lasa asteptata si parca ideea pregatirii „vesnicei” fripturi de miel pentru Paste nu mai este atat de atragatoare.
De aceea iti oferim o reteta inedita, o alternativa gustoasa a fripturii pentru masa de Paste.


Reteta pentru Paste: Muschiulet de miel cu ceapa verde
Ai nevoie de urmatoarele ingrediente:

Muschiuletii dela un miel
250g ceapa verde
2 linguri ulei
150 ml vin alb (sau supa)
2 catei usturoi
50 g seminte de dovleac
sare si piper dupa gust

Reteta pentru Paste: Muschiulet de miel cu ceapa verde:
Cum procedezi:
Ceapa se taie in bucati de 1/2 cm, usturoiul se taie in felii subtiri. Prajiti muschiuletii in uleiul de masline incins, apoi scoteti-i din tigaie, sarati si  piperati dupa gust.
In uleiul rams se prajeste ceapa si usturoiul taiat. Friptura se stinge cu vinul (supa) si se aduga semintele de dovleac macinate.
Se sareaza si pipereaza dupa gust.

Pofta buna! 

 

 

Sursa: Reteta pentru Paste: Muschiulet de miel cu ceapa verde