Sunteti in categorie: Moda

2009: Modele se posete si genti

Indiferent de preferintele tale, daca iti plac gentile mari si incapatoare, cele cu un design aparte sau clutch-urile in care sa pui doar strictul necesar, primavara aceasta vei avea de unde alege. Creatorii si-au prezentat liniile de accesorii, iar modelele sunt atat de variate atat in ceea ce priveste culoarea, cat si designul, incat este aproape imposibil sa nu iti placa ceva din noile trenduri in materie de genti pentru aceasta primavara. Am adunat pentru tine, mai jos, cele mai interesante modele din care sa te inspiri atunci cand pornesti la cumparaturi. Iata care ar fi acestea.
Clutch-urile medii sau mari - Asortate sau nu pantofilor, clutch-urile (adica noul nume pentru poseta plic) de aceste dimensiuni sunt potrivite atat pentru tinutele de zi, cat si pentru cele de seara.
Clutch-urile mini - Potrivite pentru ocaziile speciale sau pentru serile in oras alaturi de prietene, mini clutch-urile sunt accesorii pline de stil care, in ciuda faptului ca nu-ti permit sa depozitezi prea multe lucruri in ele, iti vor transforma radical o tinuta.

Gentile de umar - In materie de genti de zi, am putea spune ca se poarta orice - de la animal printuri, piele ecologica lacuita, franjuri, funde, totul este permis atata timp cat geanta se potriveste din punct de vedere cromatic cu tinuta aleasa.

Gentile de strada - Pentru primavara gentile de strada sunt fie in culori foarte puternice, cu imprimeuri colorate, florale sau geometrice, fie uni, pentru acelea dintre voi care preferati stilul putin mai sobru.
Rucsacuri - Daca ai depasit deja stricul necesar si te-ai saturat de greutatea gentii de umar, atunci poate a venit momentul sa faci o schimbare. Poti incerca un rucsac primavara aceasta, deoarece sunt in trend si sunt foarte chic.

Gentile de rafie - Foarte colorate si super incapatoare, gentile de rafie pot fi optiune perfecta pentru o iesire in parc sau la cumparaturi.

Posetele pe o parte - Trendy si foarte tineresti, astfel de posete pot fi purtate de oricine, in combinatie cu o tinuta casual. Gama de materiale este vasta, de la rafie, pana la piele ecologica lacuita.

 

Sursa: 2009: Modele se posete si genti