Sunteti in categorie: Mirese si Nunti

Nunta cu buget redus

rochii nun ta ieftine si frumoase
Fara nicio indoiala o nunta poate costa foarte mult. In zilele noastre costul unei nunti se ridica la aproximativ 30.000 lei, asta daca nu vreti o petrecere extravaganta.

Dar nu trebuie sa-ti faci griji, poti sa ai o nunta de vis si daca bugetul nu-ti permite sa cumperi o rochie de mireasa scumpa sau invitatii deosebite.

Iti oferim cateva trucuri despre cum sa organizezi o nunta cu buget redus.

Cum sa faci o nunta cu buget redus
De obicei costul rochiei de mireasa este destul de ridicat. Dar gandeste-te bine: chiar ai nevoie de o rochie de mireasa croita de un designer celebru? De ce sa nu cumperi una la mana a doua?. De fapt, aceasta nu a mai fost purtata decat o singura data. In acest fel poti avea o rochie de mireasa care a fost foarte scumpa la un pret de doua ori mai mic. Si pentru ca rochia de mireasa nu se poarta decat la o singura ocazie, ai putea sa inchiriezi una in loc s-o cumperi.

Cum aleg restaurantul pentru nunta
Alegerea restaurantului si a meniului poate "saraci" drastic bugetul unei nunti. Pentru a evita cheltuielile inutile este bine sa faci o lista cu toate persoanele pe care vrei sa le inviti la nunta si apoi verific-o. Chiar trebuie sa inviti si acele rude pe care nici macar nu le cunosti? In loc de un meniu scump care sa aiba vreo 4-5 feluri de mancare poti servi un bufet. In acest fel fiecare invitat mananca ce doreste. De asemenea in loc sa tii petrecerea la un restaurant foarte scump poti sa inchiriezi un club. Opteaza pentru o lista restransa de bautauri.
Pentru a avea o nunta cu buget redus nu mai angaja un fotograf profesionist. Poti cere ajutorul unui prieten care se pricepe sa faca fotografii. Invitatiile de nunta sunt alt motiv de cheltuiala. Pentru a evita un cost foarte mare, poti sa faci invitatiile la domiciliu. Nu ai nevoie decat de un computer cu imprimanta, hartie si plicuri. In felul acesta vei avea invitatii originale si nici nu vei cheltui o suma mare de bani.

Nunta cu buget redus: sfaturi
Si florile pot mari serios bugetul unei nunti. Pentru a mai micsora costurile: fa-ti singura buchetele. Mai intai cumpara multe flori si panglici albe sau aurii. Daca ai noroc poti sa folosesti florile din gradina ta sau a unei prietene. De asemenea in loc sa cumperi tortul miresei, poti sa-l faci la domiciliu. In caz ca ai noroc poti chiar sa inchiriezi masina cu care mergi la biserica de la un prieten.
Daca te chibzuiesti si tu poti face o nunta cu buget redus. Banii pe care ii economisesti poti sa-i folosesti in luna de miere sau pentru a cumpara vreun produs pentru noua voastra locuinta. Pentru a face o nunta cu buget nu ai nevoie decat de putina imaginatie si ceva ajutor din partea prietenilor.

 

Sursa: Nunta cu buget redus