Sunteti in categorie: Produse

Albirea dintilor acasa

Nu stiu cum sunteti voi, dar eu am o mare oroare de stomatologi. Slava Domnului ca nu prea am avut probleme, asa ca vizitele mele la cabinetul stomatologic nu au fost foarte dese. Totusi imi doream foarte tare sa-mi albesc dintii si nu stiam ce sa fac.

Albirea dintilor acasaAm intrebat in stanga si in dreapta diferite amice care mi-au spus ca experienta albirii dintilor la stomatolog nu este atat de rea, dar inca speram sa gasesc o alternativa minune, una care nu a intarziat sa apara, o prietena foarte buna mi-a recomandat plasturii pentru albire Crest Whitestrips.

Mi-a spus ca procesul dureaza pana la 10 zile si se poate realiza in linistea propriului camin. Fara dureri, fara complicatii, fara timp pierdut. Suna mult prea bine asa ca i-am cerut sa-mi spuna de unde a achiztionat acest produs minune. M-a redirectionat catre http://www.albirea-dintilor.com, cu mentiunea ca operatorii lor sunt foarte draguti si imi vor raspunde la toate intrebarile pe care le am.

M-am documentat bine inainte sa cumpar acest produs si am aflat ca este cel mai vandut si cel mai apreciat produs de albire a dintilor din Statele Unite. Deja eram pe jumatate convinsa.

Vroiam ca rezultatele mele sa fie rapide si sigure, asa ca am comandat Crest Whitestrips Pro Effects, un produs care are efecte vizibile dupa primele 3 zile de la folosire.

Am primit pachetul foarte repede (si livrarea a fost gratuita), o cutie albastra in care am gasit 40 de plasturi (20 pentru partea de sus si 20 pentru partea de jos). Am utilizat doi plasturi pe zi, de fiecare data i-am purtat 30 de minute, timp de 10 zile. Plasturii cu gel se aplica foarte usor pe dinti, nu este nevoie decat de putina atentie, o oglinda si doua maini bine spalate cu sapun :).

Nu doare, nu ustura, nu inteapa, nu-ti sangareaza gingiile, totul se produce rapid si curat. Mai mult, am reusit sa folosesc cele 30 de minute la maxim, i-am purtat fie cand faceam dus, fie cand conduceam, fie seara la televizor sau in fata laptopului, chiar si la birou. Sunt practic invizibili, asa ca poti sa iesi cu ei si pe strada, nimeni nu o sa observe ca ii porti.

Asa cum mi-au promis si cei de la www.albirea-dintilor.com rezultatele au fost imediate, chiar din prima zi, totusi dupa 3-4 zile ele au fost mult mai vizibile, totul culminand cu ziua zece cand deja zambeam larg in fiecare oglinda, vitrina sau geam. :)

Recomand cu caldura acest produs, chiar si-a tinut toate promisiunile, iar eu sunt inca o clienta multumita. Cu siguranta ca o sa mai apelez la ele peste un an sau doi.

Daca ti-ar placea si tie sa-ti albesti dintii acasa, singurica, intra pe http://www.albirea-dintilor.com si comanda acum un set complet de plasturi. Si daca nu esti multumita, iti primesti banii inapoi, dar cu siguranta nu va fi nevoie.

 

Sursa: Albirea dintilor acasa