Sunteti in categorie: Frumusete

Sfaturi pentru o manichiura rezistenta

Sfaturi pentru o manichiura rezistenta, cum sa fac o manichiura care sa reziste, manechiura rezistenta
Secretul pentru ca manichiura ta sa fie nu doar perfecta, ci si durabila, consta in aplicarea ojei de-o anumita maniera si recurgand la cateva trucuri absolut minunate folosite de catre staruri. eLady iti va dezvalui modul in care trebuie sa iti faci manichiura pentru ca mainile tale sa arate mereu si cat mai mult timp absolut impecabil.

Sfaturi pentru o manichiura durabila
Inainte de a-ti aplica oja, este absolut necesar sa iti cureti foarte bine unghiile cu un dizolvant neagresiv. Suprafata unghiilor tale trebuie sa fie foarte neteda si perfect curata si far aimpuritati, pentru ca oja sa aiba aderenta necesara. Tipul de oja si calitatea ei sunt elementele cele mai importante de care trebuie sa le iei in considerare daca vrei ca manichiura sa-ti reziste impecabila cat mai mult timp. Este bine sa optezi pentru o oja lichida, nu pasta, pentru ca, daca aceasta este prea groasa ori mult prea compacta, rezultatele nu numai ca nu vor fi spectaculoase, ci, dimpotriva, s-ar putea sa fii foarte dezamagita. Daca unghiile tale sunt moi si casante, trebuie sa iti alegi o oja cu proprietati hidratante, pentru ca sa le fortifici. Poate nu stiai, insa oja nu rezista foarte mult pe unghiile excesiv de lungi. Din acest motiv, daca iti doresti ca manichiura sa-ti reziste, lasa-ti lunghiile de o lungime mai mult medie.

Sfaturi pentru o manichiura rezistenta: Cum aplicam oja

Inainte de a aplica pe unghie lacul colorat, curata-ti bine cuticulele: inmoaie foarte bine mainile in apa calduta cu glicerina si impinge cuticulelele cu ajutorul un betisor de bambus special: acesta este un truc obligatoriu daca vrei ca oja sa-ti reziste. Inainte de a aplica oja, nu uita sa te dai pe unghii cu un lac incolor, un strat bun care ii permite ojei sa se fixeze mult mai bine pe unghii. Pentru ca manichiura ta sa fie reusita iti recomandam sa aplici doua straturi de oja. Dupa ce ai dat primul strat (care trebuie sa fie foarte, foarte subtire), lasa-l sa se usuce pe putin 20 minute. Apoi poti trece la aplicarea celui de-al doilea strat, pentru ca oja sa tina neciobita mai mult. Nu exagera insa, pentru ca altfel oja va sari. Dupa o jumatate de ora de la incheierea vopsitului unghiilor, baga-ti unghiile sub un jet de apa rece, pentru ca oja sa se intarireasca bine. Nu le sterge, ci asteapta sa ti se usuce bine mainile. Apoi doar finiseaza-ti manichiura aplicand un strat foarte subtire de lac incolor. Si un ultim sfat: pentru ca ojele tale sa se pastreze in cea mai buna stare, tine-ti sticlutele in frigider.

Truc pentru o manichiura perfecta
Inainte de a-ti da cu oja pe unghii, freaca-ti mainile foarte bine cu zeama de la o lamaie. Zeama de lamaie va reprezenta o baza excelenta pentru oja si, in plus, vitamina C iti si fortifica unghiile.

 

Sursa: Sfaturi pentru o manichiura rezistenta