Sunteti in categorie: Frumusete

Tratamente impotriva caderii parului

tratament pentru caderea parului, tratamente impotriva caderii parului, masti contra caderii parului, de ce imi cade parul, cum sa nu mai imi cada parul
Daca am inceput prin a scrie care sunt cauzele caderii parului m-am simtit datoare sa aflu si sa-ti comunica cateva remedii naturale. In primul rand, asa cum am mai spus, produsele pe care le folosesti trebuie sa fie de buna calitate si nu uita de importanta periajului, foloseste o perie potrivita si din punctul de vedere al materialului din care este confectionata cat si in functie de tipul tau de par. Apoi poti sa alegi, in functie de ce ai mai la indemana, sau care ti se pare mai usor, unul din urmatoarele tratamente naturale.

Tratamente impotriva caderii parului: Tratament cu ulei de ricin
Si eu folosesc acest tratament de foarte mult timp si sunt foarte multumita de rezultate. In ce consta? Pai trebuie sa mergi la farmacie sa ceri ulei de ricin si cateva fiole de vitamina A, pe langa mai ai nevoie de un galbenus de ou sau doua, in functie de lungimea parului tau. Le amesteci pe toate si le aplici pe par incepand de la radacina, dupa ce ai aplica compozitia obtinuta acopera-ti capul cu o casca de baie, sau daca nu ai cu o punga curata. Trebuie sa stai minim 15 minute cu acest tratament, dupa te speli si daca doresti poti sa aplici balsam insa nu cred ca va mai fi nevoie deoarece parul tau va fi indeajuns de hidratat.

Tratamente impotriva caderii parului: Tratament cu rozmarin
Cumpara de la plafar frunze de rozmarin, fierbe-le iar dupa asteapta pana se raceste si strecoara apa, pune-o intr-o stica cu pulverizator si in fiecare dimineata, chiar si seara aplica pe par din lichidul obtinut.

Tratamente impotriva caderii parului: Frunzele de nuc
Fierbe frunze de nuc si apa pe care o obtii foloseste-o pentru a te spala pe cap. Rezultatele se vor vedea dupa 5-6 spalari, vei observa ca parul tau va fi mai matasos, stralucitor si nici nu va mai cadea.

Tratamente impotriva caderii parului: Ulei de masiline
Timp de o saptamana maseaza-ti capul in fiecare seara cu ulei de masline, ar fi de preferat sa-l lasi sa actioneze pana dimineata, insa daca nu vei putea sa dormi pentru ca dimineata te trezesti foarte de dimineata si nu ai timp sa-ti faci baie pe cap cauta sa-l tii cat de mult poti, minim 2 ore. Dupa o saptamana vei observa cum se va reduce caderea parului tau si totodata aspectul parului tau va fi altul.

Tratamente impotriva caderii parului: Urzici
Fa un amestec din urzici si 2 linguri de otet de mere si pune-le impreuna cu 500 ml apa sa fiarba timp de 30 de minute. Cu amestecul obtinut maseaza-ti pielea capului timp de o saptamana. Ai grija insa sa pastrezi la rece amestecul obtinut.
Citeste si Remedii impotriva caderii paruluiMasca impotriva caderii parului
Tu ce alte tratamente folosesti impotriva caderii parului?

 

Sursa: Tratamente impotriva caderii parului