Sunteti in categorie: Retete de slabire

Ardei umpluti Montignac

ardei umpluti monti, retete monti, retete montignac, reteta de ardei umpluti lowcarb, retete low-carbs
Ti-e pofta de ardei umpluti insa tii dieta Montignac si ti-ai dori sa nu calci stramb mancand ceva neconform? Nici o problema! Iata o reteta de ardei umpluti Montignac care nu iti va pune in pericol  eforturile de a slabi!

Ardei umpluti conformi
- 2 bucati ceapa
- 8-10 buc rosii coapte
- ardei de umplut (mici si cu coaja subtirica), vreo 15 de bucati
- 1 kg de carne tocata (de vitel e cea mai gustoasa, insa merge si amestec de vita + porc, numai porc sau chiar numai carne tocata de pui, insa e mai fada)
- 1 legatura marar
- 1 legatura patrunjel
- 2 oua
- o cescuta de orez salbatec (negru, IG 35) sau daca nu aveti, fara!
- 2, 3 linguri de pasta de tomate conforma
- citeva ciuperci maruntite (optional)
- sare si piper


Cum se fac ardeii umpluti Montignac
Se caleste ceapa pentru 2-3 minute. Cind e sticolasa se pune orezul negru conform si se mai calesc impreuna citeva minute. Se lasa sa se racoreasca.
Se pune carnea tocata, se amesteca.
Daca vreti si aveti si ciuperci la indemina, le puneti si pe ele, tocate maruntel.
Se pun verdeturile tocate, ouale, pasta de tomate conforma, se sareaza si pipereaza dupa gust.
Se umplu ardeii (nu pina sus!) , li se pun capacele de rosii. Se aseaza intr-o tava. Resturile de la rosii (miezul) se toaca si se pun pe linga ardei. Se completeaza cu apa sau supa de carne (daca aveti, ies mai gustosi), nitica sare, se mai pun doua-trei linguri de ulei si se dau la cuptor pentru vreo 2, 2 ore si jumatate. Se scot, se lasa sa se racoreasca si se maninca cu smintina sau iaurt.
Pofta buna! 

 

Sursa: Ardei umpluti Montignac