Sunteti in categorie: Retete de slabire

Mancare de linte Montignac cu ceapa verde

mancare de linte montignac, retete monti cu linte, mancaruri monti rapide, retete usoare montignac
Exista foarte multe feluri de a gati lintea. elady va prezinta inca o reteta Montiganc pe care o puteti pregati destul de repede si fara multa bataie de cap, o reteta Monti foarte potrivita pentru un pranz fara pretentii, insa extrem de hranitor si foarte gustos.

Mancare de linte Montignac cu ceapa verde: Ingrediente
- 0,5 kg linte spalata
- 3 rosii taiate cubulete
- 4 castraveciori taiati cuburi mici
- 3 legaturi de ceapa verde
- 150 gr de fasole gata fiarta (rosie, alba, de care aveti)
- oregano
- 3 catei de usturoi curatati si taiati lamele fine
- sare si piper negru
- busuioc
- patrunjel verde
- ardei iute (iute)
- ardei dulce (rosu, galben) taiat cubulete
- 4 linguri de ulei (preferabil de masline)

Cum se face  reteta de mancare de linte Montignac cu ceapa verde
Inmuiati lintea pentru o ora si apoi puneti-o la fiert.
Cand este gata (cam dupa 30 de minute, la foc mic si cu capac) adaugati si restul ingredientelor, mai putin rosiile si verdeata. Mai lasati sa fiarba inca 15 minute, apoi adaugati rosiile. La servire, adaugati si veredeata.

Pofta buna!

 

Sursa: Mancare de linte Montignac cu ceapa verde