Sunteti in categorie: Celebs & Style

Meryl Streep pe coperta Vogue

Meryl Streep, Vogue, Diavolul se imbraca de la Prada, Doamna de Fier
Cu doua premii Oscar (si nu mai putin de 16 nominalizari!), sapte Globuri de Aur (din 25 de nominalizari), doua premii Emmy si mult, mult mai multe alte premii obtinute in cariera, nu exista aparent nimic ce Meryl Streep sa nu fi realizat inca!
Si totusi, probabil ea mai aclamata, apreciata, talentata si respectata actrita al epocii moderne, a mai avut o piatra de hotar de trecut: sa ajunga pe coperta Vogue!
Acum, in cele din urma, la 62 de ani, Streep primeste onoarea de a aparea pe coperta bibliei modei in numarul din ianuarie 2012.
"Glumeam cu doamnele mai devreme," a spus Meryl Streep, care isi promoveaza filmul, Doamna de Fier, in care joaca rolul lui Margaret Thatcher. "si le-am spus eu sunt probabil cea mai batrana persoana care urmeaza sa fie vreodata pe coperta Vogue."
Intr-adevar, Streep (care a jucat o versiune slab mascata editoarei Anna Wintour a revistei Vogue in The Devil Wears Prada/Diavolul se imbraca de la Prada, stie ca a sfidat cotele si limitarile de care se ”bucura” femeile de la Hollywood, obtinand roluri din ce in ce mai bune o data cu trecerea in randul seniorilor.
Meryl Streep spune ca, in 1989, atunci cand a implinit 40 de ani a avut un moment de ezitare: "Imi amintesc ca m-am intors catre sotul meu [sculptorul Don Gummer] si i-am zis," Ei bine, ce ar trebui sa facem acum, pentru ca s-a terminat? '"
La scurt timp dupa ce a trecut marele prag al varstei de 40 de ani, Streep dezvaluie faptul ca a primit trei oferte de a juca in filme roluri de vrajitoare, ca o confirmare a faptului ca dupa o anumita varsta, actritele de la Hollywood primesc din ce in ce mai greu roluri bune...
Meryl Streep a fost incantata sa joace rolul primului-ministru britanic, Margaret Thatcher, in ciuda diferentelor semnificative de vizune politica si chiar din afirmatiile facute reiese ca faimoasa actrita este de parere
ca este usor sa ii judeci pe altii atata timp cat nu esti in pielea lor.

 

Sursa: Meryl Streep pe coperta Vogue