Sunteti in categorie: Regim si Diete

Cum sa te mentii supla si sanatoasa

cum sa ramai slaba, sfaturi slabire, mentinerea greutatii, sfaturi nutritie, sfaturi de slabire
Exista o multime de sfaturi despre cum sa obtii o silueta subtire-subtire, dar odata ce reusesti sa slabesti, se pune intrebarea: cum sa te pastrezi slaba?
Sfaturi despre cum sa ramai slaba o data ce ti-ai capatat silueta dorita nu sunt mult diferite de cele despre cum sa devii subtire. Iata sfaturile eLady care puse in practica te vor pastra subtire si sanatoasa!

- Bucura-te de un cheeseburger din cand in cand daca iti e pofta. Restrictionarea perpetua este prea greu de respectat sau chiar imposibil de multe ori. Deci, daca doresti sa te rasfeti, o abatere e ok, dar evita sa iti faci din abateri un obocei. In plus, nu comanda si cartofi prajiti, impreuna cu burgerul incercand sa justifica faptul cu zicala „Daca e bal, bal sa fie”!
- Daca nu te poti opri la unul, mai bine evita-l de tot. Pentru a te impiedica sa mananci prea multe lucruri in acelasi timp, evita felurile care pot fi insotite cu alte alimente. Poti descoperi ca un cookie ce ciocolata iti trezeste pofte incontrolabile, dar un patratel de ciocolata neagra cu peste 70% cacao iti calmeaza dorinta de dulce la fel de bine!
- Pierde in greutate in scopuri proprii. Scopul de a fi slaba si sanatoasa se invarte in jurul tau si al nimanui altcuiva, inclusiv in jurul prietenului, iubitului sau sotului tau. Gandeste-te numai la beneficiile pe care le vei obtine tu cand iti vei schimba stilul de viata.
- Nu te culca pe o ureche in timpul iernii, nu te lasa sa te ingrasi! Kilogramele acumulate iarna vor fi dificil de eliminat in primavara. Pastreaza-ti o pereche de bikini sau o rochie de vara mulata in spatele usii de la baie si probeaza-o zilnic! In cazul in care observi ca devine mai stramta pe zi ce trece, ia masuri de urgenta!
- Nu poti face nimic ca sa schimbi factorul genetic, insa doar sa stai si sa iti plangi soarta nu e solutia care iti va oferi o silueta de invidiat . Exista inca multe lucruri pe care le poti face. Mai intai de toate trebuie sa fii realista. Nu te astepta sa fii unica purtatoare de haine marimea S in cazul in care toti membrii familiei tale sunt departe de asta. Dar sa fii sanatoasa si sa porti marima M este un lucru bun! Continua sa faci exercitii fizice, sa mergi pe jos, sa alegi scarile in locul scarii rulante, si asa mai departe.
- Nu supraestima efectul antrenamentelor fizice.
cum sa ramai slaba, sfaturi slabire, mentinerea greutatii, sfaturi nutritie, sfaturi de slabire
Cei mai multi oameni au tendinta de a supraestima numarul de calorii arse in timp ce fac sport. Dupa un antrenament intensiv, rasfata-te cu o baie sau cu un masaj, nu cu o prajitura mare, insiropata si plina de creme dulci!
- Evitati bufetele, cofetariile, patiseriile si magazinele de delicatese. Multi oameni iubesc aceste magazine, din cauza varietatii alimentelor. E drept ca aceste magazine sunt foarte tentante insa vizitate prea des este posibil sa te faca sa nu mai fii asa stricta cu dieta ta si acesta este primul si cel mai periculos pas spre ingrasare. Pentru a ramane slaba, doar evita aceste locuri.
- Evitati salatele foarte satioase. Desi se spune ca salatele sunt un bun aliat in slabire, uneori acestea pot avea mai multe caloriii decat iti poti imagina. Salatele cu tone de toppinguri si dressinguri pot avea chiar mai multe calorii decat un burger sau o felie mare de pizza!
- Doar pentru ca ai impresia ca alimentele pe care le consumi sunt sanatoase nu inseamna ca este intotdeauna asa. Chipsurile coapte in cuptor sau din cartofi bio sunt la fel de periculoase pentru silueta ta precum chipsurile obisnuite. Alimentele light pot contine mai putina grasime, insa pot contine aditivi alimentari care pot transforma in obez si un somalez, deci, fii atenta la ce mananci!

 

Sursa: Cum sa te mentii supla si sanatoasa