Sunteti in categorie: Horoscop

Horoscop Varsator 2013

horoscop 2013 zodia Varsator, horoscop 2013 zodia varsator bani, horoscop 2013 varsator serviciu, horoscop 2013 zodia varsator relatii, horoscop 2013 varsator afaceri, horoscop 2013 varsator sanatate,horoscopul 2013 pentru varsatori
Horoscop 2013 pentru Zodia Varsatorilor
Horoscop Varsator 2013 General
Horoscop Varsator pentru 2013: Anul 2013 va fi foarte saturat cu tot felul de evenimente incitante. In primele trei luni, totul va fi bine. Vei atrage atentia altor persoane. In horoscop 2013 pentru zodia Varsator se arata ca sfera relatiilor va fi plina de armonie. Vei gasi o noua speranta si iti vor iesi in cale noi oportunitati de a face ca dorintele tale sa devina realitate. In ciuda acestor fapte fapt, in primele trei luni din 2013 vei experimenta unele dificultati financiare. Uneori trebuie sa fii puternica si ferm asi chiar daca vei fi tentata sa faci compromisuri, o vei face fara sa iti afecteze coloana vertebrala. Ultimele luni ale anului vor fi pasnice si armonioase, datorita acestor schimbari pe care le vei fave. Vei deveni mai puternica si mai viguroasa, in mod paradoxal, tot din cauza compromisurilor facute la inceput de an. Instincte reale de animal de prada se vor trezi in tine. Directia strategica aleasa de catre tine va fi cea corecta.

Horoscop 2013 Zodia Varsator: Afaceri si Cariera
In acest an, in acest In horoscop 2013 pentru zodia Varsator se arata ca sociabilitatea va deveni una dintre cele mai bune calitati profesionale pe care le-ai putea avea. Nativele din zodia Varsator vor putea determina cu precizie scopul urmarit de persoanele cu care interactioneaza si vor fi in stare sa le manipuleze astfel incat sa isi indeplineasca dorintele, indiferent ca este vorba despre colegi de serviciu, sefi, clienti, parteneri de afaceri sau competitori de orice fel. Negocierile in domeniul comertului vor fi foarte productive, chiar daca pentru asta va trebui sa faci unele schimbari, insa asa vei evolua spre stadiile urmatoare. Vei fi capabila sa-ti atingi cam toate obiectivele, desi concurenta iti va pune destule bete in roate. Faptele, actiunile tale reale si deciziile vor deveni cheia succesului din viitor, ale viitoarelor negocieri si ale evolutiei tale in cariera. Vei avea chiar si mai mult succes atunci cand vei fi implicata in rezolvarea situatiilor-problema. Daca esti in cautarea unui loc de munca sau vanezi un contract mare, in toamna anului 2013 va trebui sa iti urmezi intuitia, pentru ca in adancul sufletului vei sti exact ce decizii sa iei sau ce miscari avantajoase sa faci cu privire la aceste chestiuni. In horoscop 2013 pentru zodia Varsator arata ca este perioada perfecta pentru cei care sau curaj sa indrazneasca, pentru cei care au incredere in intuitia proprie si anul 2013 va fi un an in care te vei dezvolta surprinzator pe planul carierei.

Horoscop 2013 Zodia Varsator: Dragoste
Dorinta ta naturala de a idealiza dragostea si emotiile senzuale, te va ajuta sa iti pui in practica cele mai secrete dorinte. Partenerul tau va incerca sa stabileasca niste limite in ceea ce ii priveste independenta, in special in primele trei luni. Vei incerca sa dezvolti relatii si pentru a determina mai bine ce caracteristici trebuie sa aiba partenerul tau. In aceasta perioada, va avea o influenta speciala in relatie, precum si un magnetism cu totul deosebit fata de sexul opus. Pe de alta parte, distonanta lui Saturn va trezi in tine teama de a fi respinsa, care este inradacinata in trecutul tau indepartat. Daca nu vei primi totul, vei simti nevoia speciala de a te asigura ca persoana iubita chiar este de incredere. Horoscopul dragostei 2013 pentru zodia Varsator sublinizaca ca anul 2013 nu este momentul in care ar trebui sa faci schimbari radicale in viata ta amoroasa. Aduna toate detaliile, informatiile, stai si cugeta bine inainte de a incerca sa faci unele schimbari in viata ta. Daca esti singura, este posibil sa ai parte de unele relatii noi, precum si intalniri neobisnuit de exotice. Cert este ca nu vei regreta!

Horoscop 2013 Zodia Varsator: Finante si bani
La inceputul anului, problemele financiare se vor preocupa cel mai putin. In Horoscop 2013 se vede ca vei cheltui banii intr-un mod care iti va placea, cum iti va placea si pe ce iti va placea. Vei incepe sa te gandesti la viitor si la nevoile tale materiale. De-abia in a doua jumatate a anului, vei fi mult mai econoama, iar atentia iti va fi concentrata pe proiecte majore: o casa, mobilier, o masina. In horoscopul banilor 2013 se arata ca iti vei folosi tot simtul practic pentru a-ti transforma proiectele in realitate. Oamenii din jurul tau te pot provoca insa sa faci cheltuieli suplimentare, care nu vor fi intotdeauna rezonabile si necesare. Gandeste-te cu mare atentie la toate, inainte de a te decide sa cheltuiesti sume mari de bani. Timpul este aliatul tau, asa ca lasa luare a deciziilor importante sa astepte cel putin pentru a doua zi, indiferent cat de mult te preseaza ceilalti. Fa-i sa inteleaga pe cei care te obliga sa investesti ca in fond, sunt banii tai si numai tu hotarasti de faci cu ei!

Horoscop 2013 Zodia Varsator: Relatii interpersonale

In acest an, vei fi gata pentru a te debasara de amintirile neplacute ale trecutului. Dorinta compulsiva de a te distra va aparea in special in ultimele luni ale anului 2013. Starea ta de spirit rebel poate servi ca un foarte bun motiv pentru aparitia de probleme asociate cu familia si prietenii. In horoscopul relatiilor 2013 esti sfatuita ca este mai bine sa te gandesti de doua ori inainte de a te decide sa pui capat sau sa incerci sa schimbi termenii oricarei relatii pe care o ai, indiferent ca este vorba de prieteni sau rude. Senzualitatea ta care sta sa erupa iti va aduce multe dureri de cap cu cei dragi, deci nu te purta infantil. Gandeste-te la modurile in care sa readuci bucuria si stabilitatea in viata ta, astfel incat sa nu termini anul cu o depresie.

Horoscop 2013 Zodia Varsator: Sanatate
Horoscopul sanatatii 2013 arata ca sanatatea ta va fi dependenta de emotiile si starile tale de spirit mai mult decat oricand. Sensibilitatea ta ii va atrage si mai mult pe oamenii care te iubesc. Starea ta generala de sanatate va fi legata numai de cat de sanatoase vor fi relatiile tale cu ceilalti. Daca te implici cu trup si suflet in relatiile cu ceilalti, iti vei imbunatati nu doar forma fizica, ci si sanatatea. Multi medici nu vor fi in masura sa explice ceea ce se intampla, pentru ca daca ai avut in trecut boli ale sistemului digestiv, acestea vor disparea. Concentreaza-te pe imbunatatirea relatiilor cu familia ta si asupra modalitatilor de a intra in armonie cu lumea inconjuratoare.Pozitia lui Uranus poate declansa aparitia de alergii. Saturn si Jupiter in trigon pot deveni un motiv serios de dureri de dinti sau probleme legate de sistemul osos, deci fa-ti regulat controalele stomatologice si asigura-te ca alimentatia ta este bogata in calciu.
Citeste si:
Horoscop 2013 zodia Berbec
Horoscop 2013 zodia Taur
Horoscop 2013 zodia Gemeni
Horoscop 2013 zodia Rac
Horoscop 2013 zodia Leu
Horoscop 2013 zodia Fecioara
Horoscop 2013 zodia Balanta
Horoscop 2013 zodia Scorpion
Horoscop 2013 zodia Sagetator
Horoscop 2013 zodia Capricorn
Horoscop 2013 zodia Pesti

 

Sursa: Horoscop Varsator 2013