Sunteti in categorie: Cariera

5 Sfaturi pentru femeile care lucreaza de acasa

Sfaturi pentru femeile care lucreaza de acasa, jobul de acasa, munca de acasa , lucrul la domiciliu, program, taskuri, dead-end, sfaturi pentru cariera, sfaturi pentru femei
Munca la domiciliu poate fi la fel de productiva, sau chiar mai productiva decat lucratul la un birou, atata timp cat iti supraveghezi obceiurile, nu uiti de tine, nu uiti sa te mai ingrijesti si inainte ca treburile casei sa iti distraga atentia de la job, care, desi acasa, tot job e.
Din experienta, noi am aflat ca lucratul de la domiciliu este de departe mult mai productiv decat a merge la un birou. In acest fel nu avem nici o problema cu traficul aglomerat, cu mijlocele de transport, cu trezitul mult mai devreme si ne putem folosi timpul care ar fi trebuit sa fie pierdut pe drum pentru alte lucruri importante, cum ar fi sa ne facem treaba mai bine si mai repede. Dar, uneori, treburile casei si ceilalti membri ai familiei pot constitui tot atatea distrageri care ne stau in drum, distrageri care duc in final si la o gospodarie brambura si la neterminarea lucrarilor de serviciu...

5 sfaturi pentru femeile care lucreaza de la domiciliu

Urmatoarele sfaturi mte vor ajuta foarte mult in obtinerea a rezultate mult mai multe si mult mai bune atat pentru munca ta, cat si pentru casa si chiar si pentru tine.
Pentru ca e frumos sa muncesti intr-o tinuta comoda, fara sa fii nevoita sa stai pe tocuri toata ziua si fara un sef care sa te scruteze cu privirea din cinci in cinci minute...

1. Sfaturi pentru femeile care lucreaza de acasa: Nu sari din pat direct la calculator
1. Nu sari la computer imediat dupa ce te trezesti.
Trezeste-te suficient de devreme pentru a te spala, a te improspata sus, au lua un mic dejun decent si chiar sa faci cateva minute de exerciii fizice inainte de a deschide calculatorul. Daca esti ca unele dinre noi, de indata ce incepi o activitate, s-ar putea sa uiti orice altceva, inclusiv sa te hranesti, pana cand iti termini sarcina de serviciu iar acest lucru nu este nici sanatos, nici corect.

2
. Sfaturi pentru femeile care lucreaza de acasa: Nu te lasa distrasa
Stai departe de distrageri, cum ar fi televizorul, vecinii, prietenii care nu lucreaza, retelele sociale (cu exceptia cazului in slujba ta implica social media) si altele. Aranjeaza-ti locul in care muncesti de asa natura incat sa nu poti fi deranjata si specifica-le clar sa nu vina se te intrerupa decat daca arde ceva. Daca exista copii in casa, ajuta-i sa inteleaga natura de locului tau de munca si spune-le tu cand este cel mai bun moment pentru a se apropia de tine.


3. Sfaturi pentru femeile care lucreaza de acasa: Fa-ti un plan de bataie

Fa-ti o lista de verificare cu sarcinile pe care trebuie sa le indeplineasti. Adauga datele scadente, de asemenea. Acest lucru te va ghida in gestionarea timpului tau de lucru. pe tot parcursul zilei.


4. Sfaturi pentru femeile care lucreaza acasa: Programeaza-ti treburile casnice

Daca ai prea multe treburi casnice, care trebuie sa fie facute, trezeste-te suficient de devreme si termina-ti sarcinile de serviciu la timp. Daca incerci sa strecoari unele treburi gospodaresti in mijlocul programului tau de serviciu, ai toate sansele sa nu faci cum trebuie nici treburile casei, nici sa nu iti indeplinesti sarcinil de serviciu.


5. Sfaturi pentru femeile care lucreaza de acasa: Nu iti nenoroci singura programul

Odata ce ai terminat programul intr-o o zi, nu mai deschide e-mailurile seara. Te vei intoarce la munca si o sa sfarsesti cu o mare incurcatura in programul tau. Cele mai multe ori, nu e nimic ce ai putea face la ora aia, indiferent de orice lucru legat de acele e-mailuri, asa ca nu merita sa renunti la somn si sa fii a doua zi un zombie bun de nimic din cauza oboselii.


 

Sursa: 5 Sfaturi pentru femeile care lucreaza de acasa