Sunteti in categorie: Mirese si Nunti

Petrecerea si meniul pentru o nunta sofisticata

petrecerea de nunta, meniul pentru nunta, sfaturi pentru o nunta stilata, nunti cu stil, petreceri cu stil, nunti restranse, meniuri de nunta, receptia de nunta
Daca nu iti doresti o nunta "cu tambalau", ci una mai restransa, mai sofisticata, mai stilata, atunci ar trebui sa te gandesti la nunta ta ca la o receptie fastuoasa. O receptie de nunta este un moment potrivit pentru ca familia ta (inclusiv familia ta cea noua) si prietenii tai cei mai aporopiati sa se intalneasca si sa se cunoasca mai bine unii pe altii, in timp ce va sarbatoresc uniunea de cuplu. Receptia de la nunta poate fi o experienta uimitoare. Una din componentele principale ale planificarii pentru aceasta seara este planificarea meniului. Totusi nu ar trebui sa-l planifici complet de una singura. De aceea, este bine sa asculti si alte pareri pentru ca asta te va ajuta sa-ti planifice o masa de care toata lumea va bucura si de care toata lumea isi va aminti mereu cu placere. Pentru a crea o astfel de cina speciala, este o idee buna sa algei un loc care este cunoscut pentru meniurile sale fantastice si serviciile de servire. Si ia in considerare nevoile tale reale.

Petrecerea si meniul pentru o nunta sofisticata: Ora de c
ocktail
In general, cam o ora inainte de a incepe efectiv receptia de nunta, va trebui sa existe o ora de cocktailuri. Acest lucru nu este intotdeauna necesar, dar evenimentele cele mai fastuoase tind sa-l ofere invitatilor. In acest timp, nuntasii tai vor ajunge sa se bucure de unele hors d'oeuvres, minuturi, mai multe gustari reci, precum si de bauturi precum un vin sau tarii. Veti dori fii sigura ca felurile disponibile sunt cele pe care invitatii tai le vor savura. Ca idee generala, pastreaza meniul simplu, dar verifica sa existe o varietate destul de indestulatoare ca toata lumea sa gaseasca ceva care este potrivit pentru gusturile fiecaruia dintre nuntasi. De asemenea, este o idee buna pentru a se asigura ca totul este usor de mancat, deoarece oaspetii vor sta probabil in picioare in aceasta perioada.


Petrecerea si meniul pentru o nunta sofisticata:
Bauturile
Pe parcursul evenimentului, este posibil sa vrei sa ai un "open bar". In afara de furnizarea de bauturi racoritoare nealcoolice, cele mai multe restaurante vor deservi, de asemenea, bauturi alcoolice pentru invitatii tai. Un bar deschis inseamna ca oaspetii tai nu vor plati pentru aceste bauturi. Este dtreaba ta sa suporti nota de plata pentru un open bari. In general, pentru un asemenea serviu petul se bazeaza pe numarul de invitati pe care o sa ii ai la nunta ta. Este posibil sa doriti sa iei in considerare durata de timp pe care doresti sa ai un open bar.


Petrecerea si meniul pentru o nunta sofisticata: Meniul pentru o nunta-receptie
Desigur, masa in sine este o componenta importanta a acestui proces de planificare a nuntii tale. Este posibil sa doriti sa vrei unul, doua sau trei feluri de mancare si apoi un desert. La crearea meniului de nunta pentru invitatii tai, alege feluri de mancare care se potrivesc nevoilor tale specifice. Ar trebui sa ai ceva in meniul de nunta si pentru cei care nu mananca carne, de exemplu. De asemeni, in functie de buget, poti oferi nuntasilor posibilitate de a-si alege singuri un fel sau altul dintr-un meniu dinainte stabilit.

 

Sursa: Petrecerea si meniul pentru o nunta sofisticata