Sunteti in categorie: Horoscop

Horoscop 2015 zodia Pesti

Horoscop 2015 zodia Pesti, Horoscopul 2015 pentru zodia Pestilor, cum va fi 2015 pentru zodia pesti, zodia pestilor in horoscop 2015, horoscopul anului 2015 pentru Pesti
Horoscop 2015 Pesti
Anul 2015 pentru Pesti


Horoscopul 2015 pentru zodia Pesti: Aspecte generale

Cel mai mare interes al tau se leaga de prieteni. Anul acesta lasi deoparte timiditatea sau suspiciunea si te apropii de ceilalti cu multa incredere si optimism. E foarte posibil ca unul din noii tai cunoscuti sa iti devina partener de viata sau de afaceri. Mai ales daca il intalnesti in ianuarie, septembrie sau noiembrie.

Bineinteles ca succesul ti se trage de la Jupiter, care se hotaraste sa iti schimbe definitiv stilul de viata! Vei fi o salbaticiune care face victime printre toti cunocutii. Frumoasa, cu sex-appeal si mult elan, vei deveni irezistibila. Ai grija insa la accesele de rebeliune: in noiembrie, de la Saturn retrograd, ai putea sa nu mai dai 2 bani pe obligatiile de la serviciu si, in consecinta, sa te trezesti fara job.

Un moment putin mai dificil ar putea fi luna noiembrie: te vei simti parasita si vei avea senzatia ca toti cei apropiati te-au lasat de izbeliste. E un moment de testare a relatiilor, fii foarte atenta cine merita sa ramana in joc si cine nu!
Este un an al schimbarilor, oamenii se vor plimba prin viata ta.

Incepand cu luna august a anului 2014, opozitia dintre Saturn si Pluto a tot pus presiune pe doua aspecte: familia ta si viata publica. Pentru unii acest lucru insemna o schimbare totala de directie, care implica orice, de la relocare, la schimbarea carierei si de chiar a starii civile. De-al doilea trimestru al anului 2015 subliniaza aceasta tema, mai ales daca ziua ta de nastere este pe 8 martie sau in jurul datei de 8 martie. Ceea ce ai prevazut, mai ales daca aceasta inseamna schimbarea  locului de munca sau remanieri interne, probabil se va si intampla. Inarmeaza-te cu cunostinte si sa fii pregatita pentru schimbare, mai degraba decat sa incerci sa eviti inevitabilul. Daca vrei sa te schimbi, o vei face cu usurinta pentru ca ai destula putere in tine pentru asta. Horoscopul 2015 pentru zodia Pesti arata ca tot parcursul anului, va fi un test pentru tine. Probabil, acelasi test, sau altele similare si contiua tot ce a fost o provocare pentru tine inca de anul trecut. Viata ta de sociala si romantica se va imbunatati in 2015, iar acest lucru iti va oferi un echilibru bine venit pentru contrabalansa qaspectul carierei sau cererile familiale.

Horoscop 2015 pentru zodia Pesti: Cariera si Bani

Va trebui sa iei fraiele in maini in ceea ce priveste cariera ta. Daca nu o faci tu, o va face altcineva. Ai sa poti observa singura acest lucru din luptele pentru putere care vor avea loc la serviciul tau Daca cumva te gandeai sa incepi o afacere proprie, acum este un moment perfect! In ciuda perspectivelor economice sumbre, o sa reusesti ceea ce iti propui daca esti dispusa sa faci munca grea si sa ai rabdare. Aminteste-ti ca vrei o afacere pe pe termen lung, si, mai degraba decat sa te astepti la miracole imediate, trebuie sa te concentrezi pe construirea de baze solide. "Nimic bun nu vine usor " ar putea fi motto-ul tau, dupa cum arata horoscopul pentru zodia Pestilor 2015.
Acest lucru inseamna nu sa iti dai sufletul muncind,ci doar sa intekegi ca ca lucrurile pe care le vrei pentru tind sa aibe nevoie de mai mult timp – stii ca ceea ce vine prea repede se pierde si cel mai usor. 2015 nu este un an in care te poti baza pe noroc, ci un an in care puteti forta schimbarea in bine prin munca sustinuta. Si nu va fi degeaba!

Horoscop 2015 pentru zodia Pesti: Sanatate
Exista multa responsabilitate jurul casei sau familiei, asa ca nu propria sanatate va fi un mottiv de ingrijorare, ci a unui prieten apropiat sau unei rude. Avand nebuloasa Neptun si Uranus ( planeta  care face sa se intample lucuri neasteptate ), in zona de horoscopului sanatatii, acest lcuru poate insemna ca va trebui sa faci vizite la spital prin februarie sau august. Cu toate acestea, din august, Jupiter isi va rfeveni si vei avea parte de o influenta benefica pentru ca planeta se muta in casa ta de sanatate. Acest lucru tinde sa atenueze orice griji, in timp ce in acelasi timp te va face sa ai grija mai mult de stilul tau de viata si de sanatate. Singurul lucru de care ai nevoie pentru a te pazi de eventuale probleme este sa eviti excesele de mancare si bautura, care pot duce la probleme cu ficatul.

Horoscop 2015 pentru zodia Pesti: Dragoste si relatii
Puternicul Jupiter a fost in casa dragostei pentru zodia Pesti din luna iulie 2014. Efectul sau este de a creste increderea in auto-exprimare si de a-ti aduce unele noi oportunitati pe plan sentimental. Ar trebui sa fie mai dispusa sa risti si pentru ca norocul ii favorizeaza pe curajosi!. Profita de aceste oportunitati care iti apar in cale. Din martie 2015 lucrurile incep sa se miste mai bine pentru tine in plan sentimental: fie ca iti vei gasi jumatatea, fie ca relatia ta va evolua imbucurator, desi in acest moment nu esti prea optimista. Fii rabdatoare, deoarece in urmatoarele cateva luni ar trebui sa iti aduca orecompensa pe planul iubirii. Oamenii pe care ii vei cunoaste vor avea natura lui Jupiter. Ei te vor obliga largesti orizonturile prin optimismul lor fara margini si s-ar putea sa fii atrasa in aventuri de tot felul.

Horoscop 2015 pentru zodia Pesti: Evolutia personala
Horoscopul 2015 pentru zodia Pesti arata ca potentialul tau este legat de creativitate, mai ales in prima jumatate a anului 2015. Trebuie sa trezeasti copilul din interiorul tau si sa il lasi se joace cu viata un pic mai mult decat ai facut-o pana acum. Din aceasta abordare spontana iti va veni inspiratia si vei gvedea ca esti capabila de mult mai multe decat ai crezut. Totul va veni cu timpul. In acest an profita de oportunitatile de a invata lucruri noi, care iti vor spori spiritul creativ.

Citeste horoscopul 2015 pentru toate zodiile:
Horoscop 2015 zodia Berbec
Horoscop 2015 zodia Taur
Horoscop 2015 zodia Gemeni
Horoscop 2015 zodia Rac
Horoscop 2015 zodia Leu
Horoscop 2015 zodia Fecioara
Horoscop 2015 zodia Balanta
Horoscop 2015 zodia Scorpion
Horoscop 2015 zodia Sagetator
Horoscop 2015 zodia Capricorn
Horoscop 2015 zodia Varsator
Horoscop 2015 zodia Pesti

 

Sursa: Horoscop 2015 zodia Pesti