Sunteti in categorie: Horoscop

Cum sunt barbatii in functie de zodie

Cum sunt barbatii in functie de zodie
L-ai intalnit de curand si, la prima vedere, pare a fi tot ce ti-ai dorit de la un barbat. Dar avand in vedere relatiile anterioare nu esti prea sigura ca el este barbatul potrivit pentru tine. Ce bine ar fi daca l-ai putea "citi" doar dupa raspunsul la o singura intrebare! Astrologul Kiki T. spune ca se poate si iti da raspunsul la aceasta dilema, in cartea "The Celestian Sexpot's Handbook".  In aceasta carte ea a analizat comportamentul barbatilor din diferite zodii atunci cand vine vorba de relatii. Ti-am facut in acest sens un mic rezumat, care poate te va ajuta.
Bine acum nu spun ca ar trebui sa crezi tot ceea ce vei citi aici legat de zodia prietenului tau, dar un strop de adevar poate ai sa gasesti.
Asadar, prietenul tau ce zodie este?

Cum sunt barbatii in functie de zodie: Cum este barbatul Berbec
Barbatul nascut sub semnul zodiacal al Berbecului tine foarte mult la traditii, desi la o prima vedere ai zice ca este desprins din ultima revista hot care iti prezinta  tendintele pentru barbati. Asadar, sa nu ramai socata daca spune ca isi doreste sa se casatoreasca cu o virgina si sa traiasca langa ea pana la adanci batraneti.  Tu va trebui, insa, sa ignori toate fostele lui iubite (si nu e vorba doar de doua sau trei!).
Berbecii au tendinta sa se casatoreasca cand sunt tineri.
Daca este indragostit, va trece peste orice restrictie/regula impusa si va fi capabil sa mute si muntii pentru tine. Cu toate acestea s-ar putea sa nu-ti placa cand este nepoliticos, cand are propriile lui dorinte si nu isi cere scuze pentru greselile facute.  Vrei sa-l educi in acest sens? Santajeaza-l! Daca el recurge la aceasta metoda, de ce nu ai face si tu la fel?!? Dar ar fi bine sa bati fierul cat e cald, ca nu se stie in cat timp flacara pasiunii se va stinge. Si crede-ma ca se va stinge mai devreme sau mai tarziu!
Daca esti norocoasa in fata careia va admite ca a gresit si isi va cere scuze, esti probabil una din cele doua mari iubiri ale vietii lui. Mai ramane doar sa fii singura si ultima.

Cum sunt barbatii in functie de zodie: Cum este barbatul Taur
Barbatul Taur te va coplesi cu dragostea lui si te va face sa te simti tot timpul in siguranta. Gesturile tandre si felul in care se poarta cu tine te vor cuceri iremediabil. In plus, nu are nicio problema cu a trece de la "eu" la "noi". Nu se va da in laturi de la angajamente, caci astfel se simte confortabil. Adora mancarea si nu ar trebui sa fii surprinsa daca iti va pregati in mod constant cina.
Pare a fi barbatul de vis, nu-i asa? Pe de-o parte este, dar pe de alta parte pregateste-te sa iti invadeze viata. Si incet te vei trezi ca sunteti un cuplu monoton care sta noaptea se uita la televizor si.. atat. Fara gesturi romantice, fara mese pregatite, fara.., fara..., fara. Ai inteles ideea, nu? Nu uita ca e capos ca un taur, asa ca iti va lua muuuult timp sa il urnesti sa faca ceva.
Sfatul nostru: incearca sa fii un cocktail de inspiratie, distractie si senzualitate pentru el. Asa vei avea mai multe sanse sa-l mentii la un nivel cat mai mare de implicare in relatie.

Cum sunt barbatii in functie de zodie: Cum este barbatul Gemeni
Daca poti sa evadezi cu usurinta din cotidian si fanteziile de orice fel sunt la ordinea zilei pentru tine, atunci probabil ai sa te intelegi perfect cu barbatul nascut in zodia Gemeni. El adora surprizele, aventura, noul si distractia. Alaturi de el vei avea senzatia ca plutesti si ca o anumita magie va inconjoara si va separa de restul oamenilor banali si obisnuiti. Singura problema a carei rezolvarea iti va fi extrem de dificil sa o gasesti va fi sa il faci sa fie constant.
Barbatul Geaman este atat de dornic de nou incat in 5 minute se poate razgandi de 1.000 de ori fara sa stie la final ce vrea, asa ca va da cu banul si ce a iesi probabil aia va alege. Sau poate tocmai invers!
Barbatul nascut in aceasta zodie este dependent de libertate, iar o relatie poate fi vazuta chiar ca o incalcare a drepturilor sale. Nu-i ingradi libertatea, mai degraba lasa-l pe el sa vina la tine si nu-l obliga sa-si asume responsabilitati! Le uraste din tot sufletul!

Cum sunt barbatii in functie de zodie: Cum este barbatul Rac

Racii sunt, de obicei, parteneri posesivi, dar de mult prea putine ori iti vor dezvalui sentimentele lor. Posesivitatea este modul principal prin care el iti va demonstra cat de mult il interesezi. Pentru Raci nu exista decat un singur sens si acesta este in sensul relatiilor stabile, bazate pe angajamente reale. Cel mai mare angajament este, din punctul lui de vedere, sexul. Mai sunt si acei raci care au nevoie sa mearga inainte si inapoi de vreo trei ori inainte sa ia o decizie, din fericire acestia nu sunt multi.
Daca te-ai implicat intr-o relatie cu un Rac pregateste-te de... teatru. Barbatul Rac adora drama. El tot timpul are probleme existentiale pe langa care tu nu ai de ce sa te plangi. Iar daca o faci, va face in asa fel incat tu sa fii cea care se simte prost si care nu-l intelege niciodata.
Daca nu ai vazut pana acum un barbat care sa treaca cu viteza luminii de la agonie la extaz, eu iti spun sa te pregatesti... in curand ai sa vezi si asa ceva.

Cum sunt barbatii in functie de zodie: Cum este barbatul Leu
Ce plictisitor este sa fii singur! Tocmai de asta un barbat Leu nu va dori niciodata sa fie singur, din simplul motiv ca atunci cand esti singur nu exista nimeni care sa te admire, care sa iti ceara sfaturi, care sa fie atent la ce faci si ce zici. Banal sau nu, exact asa este un Leu!
Daca esti fericita iubita a unui barbat Leu este usor sa-ti dai seama daca sentimentele lui sunt reale sau nu. Daca iubirea este reala te va coplesi cu cadouri si te va rasfata ca pe o printesa. Bucura-te! Tu esti muza lui, tu esti cea care il inspira in fiecare zi si nimic nu il va opri sa-si arate recunostiinta/ iubirea fata de tine.
In ceea ce priveste banii, nu uita ca barbatul Leu isi pune banii acolo unde ii este si inima. El este un gentelman absolut care te va trata ca pe vedeta de pe covorul rosu care merita tot ce este mai bun. Cu alte cuvinte, daca ai norocul sa dai peste un astfel de barbat, tine-l langa tine cum stii mai bine!

Cum sunt barbatii in functie de zodie: Cum este barbatul Fecioara
Barbatul Fecioara este eternul indragostit. Adora sa fie intr-o relatie, sa ofere si sa primeasca afectiune, dar aceasta dorinta este uneori dusa pana la extrem si te poate deranja cu pornirea lui de a cunoaste fiecare participa a trupului si sufletului tau. S-ar putea ca aceasta insistenta sa aiba efect opus.
Depinde din ce perspectiva privesti problema: daca iti doresti un barbat care sa fie interesat de cariera, hobbiuri si sa fie tot timpul langa tine, atotprezent in gandurile si in viata ta, atunci e ok, dar daca iti doresti si putina libertate, dupa un timp se poate sa ai senzatia ca te sufoci in aceasta relatie in care nu mai poti sa te duci singura nici macar la toaleta!
Nu o sa fie foarte pe fata aceasta cercetare a lui, dar vor fi momente cand va putea sa iti spuna, mult mai bine decat tine, la ce restaurant ati fost acum doi ani si ce ati comandat de mancare. De unde se trage aceasta curiozitate? Din simplul fapt ca barbatul Fecioara nu o sa se arunce intr-o relatie fara sa stie exact in ce se implica.
Asa ca ai grija ce faci si ce spui!

Cum sunt barbatii in functie de zodie: Cum este barbatul Balanta
Barbatul Balanta este un Casanova contemporan, care te va seduce fara prea mari eforturi si care este in stare sa iti ofere dragoste si romantism asa cum iti doresti. Partea mai putin placuta o sa vina dupa un timp, cand vei descoperi adevarata natura a acestui mascul cuceritor si vei vedea ca are nevoie de atentie si sustinere constanta in absolut tot ceea ce face, mai rau decat un copil!
Avand in vedere ca este adeptul unui trai fara griji, luxos si uneori exotic, fii pregatita sa cheltuiti sume mari de bani (si nu ma refer doar la banii lui!).
Barbatul Balanta adora sa fie in centrul atentiei, asadar pregateste-te pentru participarea la tot felul de iesiri cu prietenii sau la petreceri. Nu te va lasa deoparte, te va lua cu el si va incerca sa straluceasca pe aceste mici scene din viata. Iar in aceste momente ar fi bine sa il admiri si sa ii spui si lui acest lucru, altfel va avea senzatia ca nu a fost indeajuns de bun. Iar unei balante nu ii place sa faca lucruri degeaba!
Se indragosteste repede si este dispus sa se implice foarte mult intr-o relatie, insa la fel de repede ii si trece daca nu esti atenta la toate "amanuntele" esentiale pentru el.

Cum sunt barbatii in functie de zodie: Cum este barbatul Scorpion
Barbatul Scorpion este greu de cucerit si isi va deschide inima doar acelei femei care are calitatile potrivite: sarm, feminitate, rabdare si putere. O sa dureze ceva timp pana sa iti impartaseasca secretele si gandurile, dar atunci cand o va face poti sa fii sigura ca este sincer.
Sexul cu un barbat Scorpion ar putea topi pana si un ghetar din Antarctica. In astfel de momente el va face tot posibilul ca tu sa fii fericita si multumita de prestatia lui.
Ce iti recomand este sa nu te certi cu el, pentru ca vrea tot timpul sa aiba ultimul cuvant intr-o discutie/ cearta. Daca nu e asa, macar lasa-l sa creada ca are dreptate.
Avand in vedere ca tu esti persoana cea mai draga lui, sa fii sigura ca atunci cand va avea o problema tu vei fi prima sunata si se asteapta sa primeasca sustinere neconditionata si intelegere.
Are crize de gelozie si va trebui sa il convingi tot timpul ca doar el exista pentru tine. Este maestrul manipularii si de multe ori vei vedea ca face acest lucru din pura placere. Tot din placere si fara motiv cert poate fi rautacios si intepator...

Cum sunt barbatii in functie de zodie: Cum este barbatul Sagetator
Este atat de vesel incat ai zice ca s-a nascut cu zambetul pe buze. Perioadele de suparare/tristete nu tin mult si trece cu usurinta peste greutati/probleme.
Un barbat Sagetator nu va face niciodata ceva ce nu ii place sau nu vrea sa faca. Este o fire extrem de independenta. Nu incerca sa-l restrictionezi in vreun fel, caci nu se va simti bine.
Sagetatorul nu este genul pe care sa il poti lega cu ceva de tine. Cu greu il vei face sa se simta vinovat. Si nici super politicos nu este. Dar daca ai norocul sa stea langa tine ar trebui sa fii fericita, inseamna ca este cu adevarat interesat de persoana ta.
Sau poate doar ii place sa faca sex cu tine...
Oricum, daca este dispus sa discute despre viitor cu tine  inseamna ca nu te considera pur si simplu un partener de sex.
Daca vrei sa afli adevarul, testeaza-l! Propune-i sa mergeti intr-o excursie. Cu cat mai mult se va implica in aceasta excursie cu atat mai mult va fi langa tine si pe viitor. Daca iti platesti si biletul pentru excursie, pot sa crezi ca esti ca si casatorita cu el... Insa nu fi asa de sigura - cu el nimic nu este sigur, niciodata!

Cum sunt barbatii in functie de zodie: Cum este barbatul Capricorn
Daca ai langa tine un Capricorn, atunci iubitul tau este un traditionalist dispus sa se implice intr-o relatie. Unui Capricorn ii place sa construiasca si sa dezvolte o relatie stabila. Se hotaraste destul de repede, asa ca daca inca mai este langa tine dupa 48 de ore atunci poti sa fii sigura ca este deja gata sa te considere viitoarea lui jumatate.
Adora siguranta si confortul pe care le gaseste intr-o relatie stabila si nu este genul care sa umble din floare in floare. Un pic mai greu este cu dragostea adevarata, caci se prea poate ca un barbat Capricorn sa se implice si sa ramana timp indelungat intr-o relatie chiar daca nu isi iubeste foarte mult partenera.
Ar fi totusi o modalitate de a vedea cat de mult te iubeste: in functie de cat investeste (bani, timp, sentimente) in tine, in relatia voastra. Partea mai putin buna este ca odata ce a inceput sa investeasca in tine se va comporta ca si cum a inceput o mica afacere. Dar daca te lasa pe tine sa hotarasti cum sa cheltuiesti banii lui, atunci poti sa fii sigura ca ar face orice pentru tine!

Cum sunt barbatii in functie de zodie: Cum este barbatul Varsator
Varsatorii sunt prietenosi si foarte deschisi, dar atunci cand isi aleg partenera iau in considerare si viitoarele beneficii. Daca te intrebi ce conteaza mai mult intr-o relatie pentru un Varsator, atunci iti spun ca nu sexul face totul.
Acest barbat cauta o partenera de viata, pe care o va insela daca se va ivi ocazia, dar care trebuie, in primul rand, sa stie sa-si petreaca timpul alaturi de el si de prietenii lui.  Daca vrei sa stii ce loc ocupi in inima lui, cea mai simpla metoda este sa vezi cum esti perceputa de amicii lui, adica acel consiliu suprem care da aprobarea relatiei voastre. Poti sa fii nebuna, indrazneata si iubitoare oricat de mult, daca nu i-ai cucerit si amicii tot degeaba!
Te intrebi cum i se par angajamentele reale pe care le presupune o relatie? Draga mea, acesta este un proces gradual care se realizeaza in timp si nici nu va fi necesara o discutie prea amanuntita despre aceasta "problema". Daca se poate, ofera-i o tranzitie pe nesimtite si un parteneriat care creste in fiecare zi.

Cum sunt barbatii in functie de zodie: Cum este barbatul Pesti
Se vede de la o posta cand un barbat din zodia Pestilor este indragostit. Se inroseste cand te vede, masina lui va fi parcata mai tot timpul in fata blocului tau si in curand catelul sau se va imprietenii cu pisica ta.
Barbatul din zodia Pesti adora sa fie cu o persoana cu care sa se identifice si alaturi de care sa isi programeze viitorul, ajungand chiar la discutii despre posibilele nume ale viitorilor copii.
Adora sa ai grija de el, dar la randul lui este genul de barbat care stie sa-si faca iubita sa se simta unica. Este destul de atent cu banii din portofel,  dar daca esti femeia alaturi de care a ales sa traiasca vei avea o viata fara griji cu acces direct si fara restrictii la cardul lui.
Isi doreste o relatie bazata pe egalitate si va adopta o atitudine matura, doar cu cea pe care o iubeste. Este genul de barbat langa care ajungi sa crezi ca sufletele pereche chiar exista si se gasesc oricat de departe ar fi. Cine stie, povestea voastra de dragoste ar putea fi chiar si subiectul unui film de dragoste!?!

 

Sursa: Cum sunt barbatii in functie de zodie