Sunteti in categorie: Editorial

5 tipuri de prietene de care are nevoie o femeie

prietenia intre femei, ce prietene ai, despre prietenie, cum sunt femeile prietene, prietenia femeilor
Omul, ca fiinta sociala, se afla permanent in interactiune cu ceilalti. Nu putem trai fara ceilalti! Femeile, absolut dedicate socialului, par mult mai des “victimele” afilierilor. Crezi ca un barbat are in agenda 860 de numere de telefon, incluzandu-l pe cele ale cuiva intalnit in tren, la chioscul de ziare sau la coada imensa la care a stat sambata in supermarket?!
Bineinteles ca multe numere din agenda telefonica a unei femei raman nefolosite si ca unele nume nu ii mai spun nimic, dar femeile simt nevoia sa aiba cat mai multe cunostinte! Daca vine vorba despre prietene, atunci trecem intr-un sector foarte amplu din viata oricarei reprezentante a sexului frumos si lucrurile se complica… Femeile stiu foarte bine ca nevoile lor sunt atat de complexe, incat o singura persoana nu le poate satisface pe toate. Desi exista “prietena cea mai buna”, ele nu raman doar la atat. Iata cele 5 tipuri de prietene de care are nevoie o femeie pentru a se bucura cu adevarat de sensul unuia dintre cele mai importante lucruri din viata noastra: prietenia!
            
1. 5 tipuri de prietene de care are nevoie o femeie: Prietena din copilarie
Va stiti de cand erati de o schioapa si de atunci va intelegeti la fel de bine. Desi fiecare s-a schimbat, cand sunteti impreuna sunteti la fel de apropiate ca acum 15-20 de ani. Stie totul despre tine, de la cum ai dat foc casei uitand cartofii pe aragaz pana la cat porti la sutien. Si, culmea, te intelege fara sa te judece! Ati impartasit o multime de experiente comune si continuati sa va impartasiti si acum micile secrete in iremediabilul stil girlish.
Nu ti-e rusine sa o primesti la tine purtand capot si papuci de casa si nici sa o servesti cu lapte pentru ca ti s-a terminat cafeaua. Amandoua, sunteti in familie! Iar cand vine vorba despre micile barfulite cotidiene nici ca poti gasi pe cineva cu care sa le faci mai savuroase!

2. 5 tipuri de prietene de care are nevoie o femeie: Prietena "biologica"
Iti seamna perfect! Viata ta si a ei par sa fi urmat acelasi curs, ba as putea zice ca si fizic semanati. Va luati copiii impreuna de la aceeasi scoala, va povestiti pataniile despre ultima boala a lui junior sau, dimpotriva, va retrageti intr-un coltulet al vostru ca sa va consolati ca nu aveti inca o familie ca in filme.
Dar ce atata consolare? Cine te mai suna la 9 dimineata sambata ca sa te invite la o tura in doua cu masina pana la mare? Impreuna sunteti ca doua surori si nimeni nu va poate separa. Nici macar sotii nu se baga intre voi, pentru ei prietenia voastra este demult un caz pierdut… Dar un caz atat de frumos!

3. 5 tipuri de prietene de care are nevoie o femeie: Doamna Stie-Tot
Nu stii cum sa scoti petele de oua de prepelita de pe fata de masa pentru festivitati? Nu ti-ar trece prin cap ce reteta sa faci pentru intalnirea cu familia sotului tau si simti ca innebunesti? Intreab-o pe ea! Stie tot! De la pagina revistei unde gasesti informatii despre cum sa faci compot de ananas pana la cea in care iti spune cum mai merge relatia lui X cu Y sau ce s-a mai descoperit despre osteoporoza. E un Google personal absolut de neinlocuit!

4. 5 tipuri de prietene de care are nevoie o femeie: Femeie de afaceri, dar cu suflet
Foarte utila si inteligenta aceasta prietena a ta! Stie cat ai salariul si daca e bine sa investesti in ceva sau daca “dincolo era mai ieftin”. Nu stiu daca are studii de economie sau daca doar are fler, dar sigur e un model pentru tine. Sau macar un sprijin! Nu stii ce sa porti la un inteviu sau ce atitudine sa abordezi? Habar n-ai daca e momentul sa ceri o marire de salariu sau chiar sa iti dai demisia? Intreab-o pe ea! Este o comoara, iar dupa serviciu va simtit grozav sa mergeti la o terasa sa beti ceva. Ce, doar baietii au voie la bere?

5. 5 tipuri de prietene de care are nevoie o femeie: Femeia-cuceritoare
Cuceritoare in serie! Si cand se duce sa cumpere paine fura doua-trei inimi sau macar cateva zeci de priviri. Bineinteles ca are experienta cat sa te sfatuiasca in absolut orice tine de relatii. Nici nu poti compara iesirile voastre: intotdeauna vine cu idei nastrusnice, de la a iesi intr-un bar de striptease masculin pana la a face sex in 3! Nimic nu o socheaza, nu ii pasa de ceea ce spun ceilalti! Este libera, salbatica si plina de surprize. Cu ea nu te plictisesti niciodata, iar serile se termina intotdeauna dimineata devreme… Chiar daca prindeti rasaritul pe malul marii sau in biroul unui politist care incearca sa va legitimeze!

5 tipuri de prietene de care are nevoie o femeie: Prietena ideala
Bineinteles ca idealul este sa gasesti aceste femei intr-una singura. Din fericire, in prietenie nu este ca in cuplu! Poti avea cate prietene vrei si te poti bucura cu fiecare in alt fel. Si stii de ce? Pentru ca prietena ta nu e geloasa pentru ca face si ea la fel! Ce ar fi sa o suni si sa discutati articolul acesta chiar acum? Sunt sigura ca iubiti sa disecati lucrurile pana la sange! V-am lasat, ma duc sa imi sun si eu o prietena…

 

Sursa: 5 tipuri de prietene de care are nevoie o femeie