Sunteti in categorie: Produse

Spune-mi ce parfum folosesti ca sa iti spun cine esti

Spune-mi ce parfum folosesti ca sa iti spun cine esti,parfum, personalitate, parfumuri, parfumuri sexy, parfumuri la moda
Parfumul poate spune despre noi mai mult decat cuvintele sau gesturile. Poti sa simulezi un gest pentru a crea o anumita impresie despre tine si, la fel de bine, poti sa iti controlezi limbajul in asa fel incat sa transmiti un anume mesaj. Aroma pe care o porti, insa, nu poate minti… Parfumul iti completeaza personalitatea, iti intregeste atitudinea si iti confera un plus de feminitate.

Femeia sexy, senzuala, va alege o aroma orientala, un parfum cald, dar totodata extravagant; puternic si, in acelasi timp, feminin. Esti o femeie insetata de viata, o seducatoare si o independenta, iar parfumul tau va infierbanta imaginatia tuturor barbatilor. Potrivit firii tale, vei fi inspirata sa alegi arome precum cele de: mosc, santal, ylang-ylang, ambra, flori exotice etc. Cele mai potrivite alegeri: “Incanto” (Salvatore Ferragamo), “Glamorous Shimmer” (Ralph Lauren), “Boss Intense” (Hugo Boss) etc.

Te visezi adesea pe plaja, seara, impreuna cu iubitul tau… Iti place sa fii cucerita cu flori si poezii, pentru ca esti o romantica. Iar parfumul, pentru tine, este un adevarat poem. Iti inspira si iti trezeste sentimente profunde, te echilibreaza si iti ofera siguranta. Pentru tine, povestile sunt scrise de arome delicate, de mireasma lacramioarelor primavara, a trandafirilor sau iasomiei.  De aceea, cel mai bine ti se potrivesc: “Very Irresistible Givenchy” (Givenchy), “L’air du Temps” (Nina Ricci) sau “Beautiful” (Estee Lauder).

Esti o femeie activa si dinamica, mereu in miscare si plina de energie, iar parfumul tau trebuie sa tina pasul cu tine. Emani prospetime si veselie oriunde te-ai afla si datorita acestui fapt te simti atrasa de arome cu accente picante sau note citrice, iar parfumurile care iti reprezinta atitudinea cel mai bine sunt: “Tommy Girl” (Tommy Hilfiger), “Happy” (Clinique) sau  “Amor Amor” (Cacharel).

Curioasa si nestatornica, mereu pusa pe sotii, esti o femeie cu suflet de copil, atrasa de contraste si de armonia citricelor, a florilor si fructelor proaspete, impletite precum un cocteil acidulat. Astfel de combinatii ideale pentru tine sunt: “Happy Heart” (Clinique), “Bazar” (Christian Lacroix).

 

Sursa: Spune-mi ce parfum folosesti ca sa iti spun cine esti