Sunteti in categorie: Celebs & Style

Keanu Reeves, star in trei filme noi in 2015

filmul Knock Knock, keanu reeves, filmul The whole truth, filmul intregul adevar, filme cu Keanu Reeves, despre Kean Reeves, cele mai noi filme cu Keanu Reeves, filme noi, filme 2015, filme noi 2015, filmul Fiica Lui Dumnezeu, Daughter of God
Dupa ce l-au vazut in John Wick, fanii lui Keanu Reeves vor fi fericiti sa afle ca actorul lor preferat va fi prezent pe ecrane si in 2015.
Cunoscutul actor Keanu Reeves filmeaza la trei noi productii destinate marilor ecrane, filme programate la lansare pentru anul 2015.
Keanu Reeves reia genul de filme care l-au facut cunoscut: thriller, drama, putin paranormal...
Indragitul actor canadian nascut pe 2 Septembrie 1964 in Beirut Liban si naturalizat in Canada va juca rolul detectivului Scott Galbanum in filmul Daughter of God/ Fiica Lui Dumnezeu (film regizat de Gee Malik Linton, cunoscut pentru Cavalerul Negru: Legenda Renaste si Omul Paianjen din 2002).
Al doilea film in care Keanu Reeves va avea rolul principal este The Whole Truth (Intregul adevar), unde interpreteaza un avocat care trebuie sa il scape pe un tanar de 17 ani de acuzatia de omor al tatalui sau care i se aduce.
Cel de al treilea film, Knock Knock (Cioc-cioc), regizat de Eli Roth (cunoscut pentru o serie intreaga de filme horror) are ca subiect imixtiunea a doua femei fatale in viata unui barbat cu un mariaj fericit. Rolurile principale sunt detinute de catre Keanu Reeves, Lorenza Izzo si Ana de Armas.

 

Sursa: Keanu Reeves, star in trei filme noi in 2015