Sunteti in categorie: Moda

Ce ceasuri sa porti in functie de tinuta

Ce ceasuri sa porti in functie de tinuta, ceasuri la moda, moda ceasuri, ceasuri punk, ceasuri casual, ceasuri clasice, ceasuri sport, ceasuri cocktail, ceasuri 2015, ce ceasuri se poarta
Dacă te gândeai că ceasurile de mână vor fi vreodată „out of fashion”, te-ai înşelat. Ceasurile vor fi întotdeauna simboluri ale eleganţei, ale unui stil bine construit, precum şi accesorii de nădejde. Iar ele au devenit, de ceva vreme, suficient de versatile încât să se adapteze aproape oricărui stil. Fie că obişnuieşti să te îmbraci casual, chic, sport sau office, cu siguranţă vei găsi ceasul potrivit.
Iată ce ceasuri poţi purta în funcţie de ţinută:
Ceasuri pentru o ţinută casual
Dacă eşti adepta stilului casual şi te îmbraci des în jeanşi, rochii comode, fuste colorate sau alte elemente bune pentru o plimbare prin oraş, ideal este să foloseşti ceasuri care nu au incrustraţii de pietre ori cu brăţări prea sofisticate. Poţi încerca modelele clasice de la Casio, ori modelul Jacqueline de la Fossil, care contribuie la un look relaxat, dar în acelaşi timp cool.
Ceasuri pentru cocktail
Pentru o ţinută de cocktail, poţi folosi ceasurile pe care nu le recomandam mai sus, adică bătute cu pietre preţioase ori semipreţioase sau cu brăţări elegante. Încearcă modelele precum cele din colecţia Golden Chic de la Mark Maddox, ori DRESS de la Tissot.
Ceasuri pentru tinute sport
Atunci când te îmbraci sport, poţi purta, spre exemplu, modele din gama Sport de la Seiko, asta nu şi în cazul în care mergi la sală. Atunci, merită să porţi numai ceasuri cu funcţii menite să te ajute în antrenamentul tău – încearcă gama Fitness de la Polar sau Training de la SUUNTO.
Ceasuri Punk
Ceasurile Retro de la Casio pot fi o opţiune bună dacă obinşnuieşti să porţi jeanşi închişi la culoare, ghete şi tricouri. Le poţi găsi atât pe auriu, cât şi pe argintiu.
Ceasuri pentru tinute in stil clasic
Când eşti adepta stilului clasic, poţi rămâne la variantele cele mai simple şi elegante atunci când vine vorba de ceasuri. Aşa că, modelele Dress de la Timex, ori Fashionable Automatic de la Orient pot fi opţiuni potrivite pentru tine.
Poţi găsi aceste ceasuri şi multe ale modele adaptate oricărui stil pe Watchshop.ro. Ţie îţi va rămâne doar să îţi creezi ţinuta perfectă!

 

Sursa: Ce ceasuri sa porti in functie de tinuta