Sunteti in categorie: Moda

Cum sa te imbraci daca porti masura XXL

tinute xxl, rochii pentru plinute, rochii xxl, sfaturi de stil pentru plinute, rochite trendy xxl, tinute xxl la moda, moda pentru plinute, cum sa fii o plinuta chic, moda xxl in 2015, SFATURI DE MODA, trenduri in moda xxl
Dacă se întâmplă să ai forme ceva mai rotunde şi ţi se pare că nu îţi vin prea multe haine aşa cum ţi-ai dori, nu-i nimic. Există anumite reguli după care trebuie să îţi alcătuieşti ţinutele, astfel încât să se potrivească de minune stilului tău!

Cum să te îmbraci dacă porţi măsura XXL
1) Evită hainele prea mulate

Probabil că cel mai important sfat este să eviţi hainele din materiale subţiri şi mulate, pentru că ele îţi vor scoate în evidenţă formele. Poţi purta haine „fit” – de fapt, chiar acestea sunt recomandate – însă nu prea strâmte pe corp.

2) Nu folosi nici haine largi
Să te refugiezi în hainele prea largi nu este o soluţie – nu trebuie să exagerezi în lupta cu câteva kilograme în plus. Hainele prea largi vor atrage atenţia asupra şi, în plus, nu contribuie la deloc la stima de sine!

3) Foloseşte curele şi centuri pentru talie
Pentru a-ţi contura talia, este util să foloseşti diverse curele, mai late sau mai subţiri, în jurul taliei. Dacă optezi pentru o rochie, efectul va fi cu siguranţă unul extrem de chic. Poţi găsi mai multe modele de rochii special concepute pentru măsura XXL.

4) Nu îţi fie frică de decolteu
Să nu îţi fie frică să îţi laşi decolteul să te pună în evidenţă. O bluză sau o rochie atent aleasă poată să te ajute să ai o ţinută excepţională, care să îţi vină minunat. Nu trebuie să exagerezi, totuşi, cu mărimea decolteului.

5) Evită imprimeul foarte bogat
Încearcă să eviţi materialele cu imprimeu care iese foarte mult în evidenţă, precum animal print sau print-uri florale în culori aprinse. Alege-le pe cele mai subtile, precum carourile simple. De asemenea, poţi să combini mai multe tipuri de imprimeu, atâta vreme cât ele rămân în aceeaşi gamă cromatică.

 

Sursa: Cum sa te imbraci daca porti masura XXL