Sunteti in categorie: Relatii & Sex

Femeia care nu te iubeste, iti cere multe. Femeia care te iubeste, te vrea doar pe tine

dragoste adevarata, sponsori, masini, lux, iubire, despre barbati, despre femei, femei adevarate, barbati adevarati, adevar
Barbatii au spus dintotdeauna ca femeile le cer cam multe. Dar adevarul este ca noi, femeile adevarate, cele care iubim cu adevarat, nu cerem mult. Cerem un sarut dimineata. Un sms in care sa fim intrebate cum ne simtim. O floare rupta dintr-un gard. Noi, cele care iubim nu avem nevoie de rochii scumpe, de iesiri la restaurante, de cluburi, de bijuterii stralucitoare. Noi avem nevoie sa ne simtim protejate. Iubite. Noi avem nevoie de un partener de viata, nu de un sponsor cu masina luxoasa. Noi, femeile adevarate, vrem nu o vila - ci o casa, un camin. O caruta la care sa tragem amandoi. O sa fiti surprinsi, barbatilor, dar cele mai multe dintre femei cu adevarat nu isi doresc prea mult. Nu este mult sa fim scoase in parc si sa mancam o inghetata. Sa mergem la un film. Nu este mult sa o asculti o femeie cand iti vorbeste. Nu este mult sa o tratezi ca pe o femeie.

Se spune ca orice ai da unei femei, ea iti va oferi de zece ori mai mult. Nimic nu poate fi mai adevarat. Deci, daca doresti sa fii iubit, si rasfatat, si adorat, tot ceea trebuie sa faci este sa nu mai fii vicios, egoist, nepoliticos, mojic, mincinos, adulterin.

Nu ne trebuie barbati frumosi. Nu ne trebuie barbati bogati. Ne trebuie barbati adevarati. Pentru ca ce nu intelegi tu, barbatul de rand, este ca indiferent de cat de multi bani ai face, indiferent de ce masina ai conduce sau de cat de multi muschi ai avea, o femeie adevarata cauta dragostea langa un barbat de valoarea ei, impreuna cu un barbat care o merita. Banii o sa ii cheltuiesti, la un moment dat poate ca o sa chelesti; o sa faci si tu, barbatul, riduri si o sa ai nevoie de cineva pe care sa te bazezi si la rau, nu doar la bine. Cineva care va ramane cu tine indiferent de circumstante. Cineva care ar trece si prin foc pentru tine. Care si-ar pune viata in primejdie pentru tine, pentru ca, la urma-urmelor, despre asta este vorba in iubire.
Cerem mult pentru ca cerem sa fim si sa ne simtim ocrotite? Nu. Cerem sa fim femei. Cerem sa fim apeciate, pentru ca dam mult. Cerem sa fim tinute in brate, cerem sa ni se stearga lacrimile pentru ca da, mai plangem. Cerem sa fim auzite cand vorbim. Cerem atentie, dragoste, cerem suflet. Nu bunuri materiale.
Barbatii au spus dintotdeauna ca femeile le cer cam multe. Da. Femeile care nu ii iubesc le cer multe. Cele care ii iubesc, ii vor doar pe ei.
Femeile care nu te iubesc iti cer multe si iti ofera doar sex. Femeia care te iubeste, te vrea pe tine, cu tot ceea ce reprezinti tu.
Uiita-te acum la femeia despre care tu crezi ca te iubeste si cu care pretinzi ca ai o relatie. Daca nu ai mai avea bani, daca nu ai mai avea masina, daca nu ai mai plimba-o, daca te-ai duce la usa ei cu o valiza in mana si i-ai spune ca nu ai unde sa stai si nici ce sa mananci, te-ar primi?

 

Sursa: Femeia care nu te iubeste, iti cere multe. Femeia care te iubeste, te vrea doar pe tine