Sunteti in categorie: Celebs & Style

Keanu Reeves, omul spiritual

mantra_lui_keanu_reeves_400
Un actor de Hollywood care si-a donat cea mai mare parte a averii. Un barbat greu incercat de soarta. Un om care prefera sa citeasca in loc sa bata cluburile si petrecerile de fite. Un actor extrem de talentat, cu suflet mare si cei sapte ani de-acasa care nu se simte buricul pamantului si care cedeza locul in metrou femeilor. Citest randurile de mai jos si ai sa il intelegi pe Keanu Reeves. Si ca sa il iubesti si mai mult!

"Nu pot deveni o parte a lumii, in care sotii isi imbraca sotiile ca pe niste prostituate, lasand in vazul lumii lucrurile care ar trebui sa fie pretuite doar de ei. O lume in care nu exista conceptul de onoare si demnitate si te poti increde in oameni doar numai atunci cand spun „Promit!”. O lume in care femeile nu isi doresc copii, iar barbatii nu isi doresc o familie. O lume in care care orice perdant se considera de succes stand la volanul unui automobil care apartine tatalui lui si oricine are un pic de influenta incearca sa iti demonstreze ca esti un nimeni. O lume in care oamenii fac cu ipocrizie mare caz de credinta in Dumnezeu, stand cu sticla de alcool in mana, fara a fi cat de putin devotati religiei lor. O lume in care conceptul geloziei este rusinos, iar modestia este un dezavantaj. O lume in care oamenii au uitat ce este iubirea, cautand doar cea mai buna optiune. O lume in care oamenii isi arunca toti banii pentru a-si repara masina la prima zgarietura, fara a economisi nici resurse financiare, nici timp.O lume in care acesti oameni, singuri, arata atat de deplorabil, incat doar masina lor scumpa mai poate sa ascunda aceasta realitate. O lume in care tinerii cheltuie pe bautura banii parintilor in cluburi de noapte, strambandu-se sub efectul unor sunete primitive, iar fetele se indragostesc de acesti prosti. O lume in care femeiile si barbatii demult nu se mai deosebesc.
Si toate astea la un loc se numesc ”libertatea de alegere”, dar cei care opteaza pentru o cale diferita automat sunt niste inapoiati si niste despoti. Aleg calea mea si pacat ca nu am gasit aceeasi intelegere la oamenii de la care am avut cele mai mari asteptari… “
  (Keanu Reeves).

 

Sursa: Keanu Reeves, omul spiritual