Sunteti in categorie: Fitness

Secrete de fitness de la antrenorii vedetelor

Secrete de fitness de la antrenorii vedetelor
Te intrebi cum reusesc vedetele sa arate atat de bine pe covorul rosu? Pe langa faptul ca trudesc in sala de fitness ore in sir, aceste femei invidiate isi platesc instructorul sa le supravegheze si sa le motiveze! Pentru un corp asa cum ti-ai dorit, imprumuta secretele de fitness de la cei in care au incredere vedetele!
Suntem sigure ca banuiesti ca, in spatele look-ului stralucitor, se ascunde un program riguros, pe care un instructor celebru l-a gandit personalizat pentru vedeta in cauza. De asemenea, in sarcina aceluiasi instructor cade sa vegheze ca vedeta sa isi respecte cu strictete programul special conceput pentru ea.

1. Pentru a face pe cineva sa arate super pe covorul rosu, Michael George, guru al fitness-ului de la Hollywood, recomanda un program drastic: ”dieta restrictiva, 5 zile pe saptamana petrecute la sala si 6 zile de execitii cardio”.

2. Noua filosofie in fitness este: „Antreneaza-te zilnic si ia 5 mese pe zi!” Astfel vei putea sa iti controlezi raportul dintre cate calorii mananci si cate calorii arzi. In plus, datorita activitatii fizice regulate si a meselor reduse cantitativ, dar dese, metabolismul este reprogramat sa functioneze la parametrii optimi.

3. Ca fitness-ul sa devina un obicei bun din viata ta, si nu o solutie de urgenta, incearca Fitness-ul cu Motivatie Integrata.
Ce inseamna asta? In fiecare zi a saptamanii, practica o alta activitate consumatoare de calorii!
- Luni poti sa incepi cu o sedinta usoara de aerobic.
- Marti e o zi perfecta pentru lucrul la aparate, fara a exagera insa: 15 minute pe banda rulanta, 15 minute pe stepper, 15 minute la bicicleta de camera.
- Miercuri poti sa incerci ceva nou – kickboxing, de exemplu!
- Joi : invita-ti prietenele la un meci de volei in parc.
- Vineri , la sfarsitul saptamanii, mergi la bazin si inoata timp de 1 ora.
- Sambata poti sa te relaxezi printr-o sedinta de Yoga sau sa te binedispui printr-un antrenament lejer de Pilates.
- Duminica, desi este o zi de odihna, n-o lasa sa treaca fara a face miscare: du-ti familia la o plimbare prelungita imediat dupa masa de pranz.

4. Abdomene intensive: in loc de postura clasica, cea in care talpile sunt pe podea si genunchii sunt indoiti, ridica-ti picioarele in aer si incruciseaza gleznele. Muschii abdominali vor lucra mai mult si mai bine!

5. In loc de genuflexiuni, incearca acest exercitiu folosit de Jennifer Lopez si preluat de Kim Kardashian pentru a-si tonifia coapsele: stand in picioare, cu talpile departate la o latime de umeri, lasa-te incet in jos, ca si cum te-ai aseza, apoi revino la pozitia initiala. Repeta miscarea de 25 de ori.

6. Mind&Body – Ca sa obtii rezultate rapide in fitness, antreneaza-ti nu doar corpul, ci si mintea! Informeaza-te cat mai mult si convinge-te ca este in interesul tau sau renunti la stilul de viata sedentar si la obiceiurile alimentare daunatoare.

7. Daca ai o zi mai putin buna si nu ai chef de fitness, nu renunta de tot! Opteaza pentru o activitate mai usoara (de exemplu, o ora de yoga sau Pilates) sau respecta-ti programul pe care ti l-ai stabilit, insa nu depune la fel de mult efort ca in zilele normale.

 

Sursa: Secrete de fitness de la antrenorii vedetelor