Sunteti in categorie: Casa si Gradina

Feng Shui pentru dragoste

fegh_shui_pentru_dragoste_400
In sfarsit, ai dat de el (sau ea), sufletul tau pereche mult asteptat, pretioasa iubire a vietii tale, omul cu care vrei sa imparti toate bucuriile. Va bucurati cu adevarat unul de compania celuilalt si aveti o relatie stabila de cand va stiti. Tu insa te intrebi de ce el (sau ea) pare putin precaut(a) in ceea ce priveste angajamentul final. Cum il faci pe el sa te ceara? Sau cum o faci pe ea sa spuna "da"? Ei bine, fa urmatoarele modificari Feng Shui in casa ta ca sa iti maresti sansele de casatorie si sa pui lucrurile pe roate.

Cum sa activezi Coltul universal al dragostei si casatoriei
Scoate busola din sertar si gaseste coltul sud-vestic al locuintei tale: in dormitor, living si gradina. Este foarte util sa tii minte ca sud-vestul este coltul universal al dragostei si casatoriei, conform Teoriei Aspiratiilor in Viata. Acesta este guvernat de elementul pamant, care este produs de elementul foc. Pentru rezultate optime, poti activa acest colt cu ceva ce simbolizeaza fie elementul sau intrinsec, fie pe cel producator. Sectorul sud-vestic puternic este foarte important pentru manifestarea norocului de casatorie.

Cum sa activezi Coltul universal al dragostei si casatoriei in casa

Pune o pereche de rate mandarine din cristal in sectorul sud-vestic al dormitorului. Stimuleaza mai mult energiile cu simbolul dublei fericiri sau cu nodul mistic. Agata aici doua lampi rosii sau, si mai bine, zugraveste peretele sud-vestic intr-o nuanta draguta de stacojiu ori tapeteaza-l in maroniu. si daca poti face rost de o geoda de ametist cu o adancitura mare, acesta este cel mai puternic activator al dragostei pentru sud-vest.

Cum sa activezi Coltul universal al dragostei si casatoriei in dormitor
In sfarsit, poti aseza un bolovan enorm in coltul sud-vestic al gradinii, ca sa activezi norocul de casatorie. Leaga o funda rosie in jurul bolovanului, ca sa ii activezi chi-ul inerent. Poti chiar sa pictezi in rosu, pe piatra, simbolul dublei fericiri. Instaleaza un felinar galben, rotund, in varful unui stalp inalt de cel putin 1,5 m deasupra solului si cu o adancime de cel putin 1 m. Daca vei tine aceasta zona luminata puternic, vei atrage propuneri in casatorie din partea pretendentilor sinceri si cu intentii onorabile. Aplica in casa toate aceste trucuri Feng Shui puternice, si se prea poate sa auzi cat de curand dangatul minunat al clopotelor de nunta!

Cum sa activezi Coltul universal al dragostei si casatoriei in sufragerie

Afiseaza dragonul si fenixul ceresti in sectorul sud-vestic al livingului ca sa amplifici energia yang si sa iti sporesti sansele de casatorie. Ca alternativa, poti sa agati un candelabru de cristal in sectorul sud-vestic al acestei camere. Avantajul candelabrului de cristal este acela ca imbina ambele elemente, foc si pamant. Rezultatul este un obiect decorativ foarte atragator, care aduce sanse reale in dragoste pentru toti locatarii casei.

Si daca sectorul sud-vestic din locuinta mea este ocupat de toaleta, baie, camara sau debara?
In cazul in care sectorul sud-vestic al casei tale este astfel perturbat, atunci trebuie sa tii usa (baii sau debaralei) inchisa tot timpul, ca sa ascunzi privelistea neplacuta, dar si ca sa barezi fluxul chi-ului. Nu pune inauntru nici un simbol favorabil, pentru ca nu trebuie sa activezi energiile din astfel de camere, acestea fiind considerate negative. Activarea norocului in dragoste inauntrul baii sau debaralei poate crea probleme in relatii si provoca exact opusul lucrului pe care vrei sa il realizezi. Nu te lasa prea tare afectat de acest lucru, pentru ca poti oricand sa practici Feng Shui-ul tai chi-ului mic. Activeaza pur si simplu colturile sud-vestice din alte camere importante, cum ar fi camera familiei, biroul, camera in care te uiti la televizor etc. Efectul este la fel de bun.

Nunti: cum sa alegi zilele favorabile
Multe cupluri moderne considera ca alegerea unei zile favorabile pentru casatorie este un deranj prea mare si aleg sa respinga acest lucru ca pe o traditie depasita. Din perspectiva Feng Shui insa importanta alegerii unei zile potrivite pentru casatorie nu poate fi indeajuns accentuata! In Feng Shui, toate sansele tale ca persoana depind de Feng Shui-ul parintilor pana in ziua in care te casatoresti. De aceea se intampla sa auzi ca norocul anumitor oameni se poate schimba dramatic dupa ce isi pun pirostriile! Unii devin foarte bogati dupa ce se casatoresc, chiar daca parintii lor nu sunt bogati. Altii devin foarte fericiti dupa casatorie, chiar daca au avut copilarii nefericite. Reversul medaliei este ca, dupa ce se casatoresc, unii oameni pierd tot ce aveau. Asadar, cand te casatoresti, este de dorit sa maresti la maxim aspectul favorabil al acestei zile si cel mai bun inceput este sa te asiguri ca data aleasa este fasta!

Alegerea anului
Alegerea anului, lunii si zilei incepe prin determinarea zodiei chinezesti atat a miresei, cat si a mirelui. Anul cel mai bun pentru casatorie este anul ce se potriveste fie cu zodia miresei, fie cu zodia mirelui , prioritatea avand-o cel care aduce banii in casa dintre cei doi. Daca nu va puteti casatori intr-un an guvernat de animalele zodiilor voastre, atunci alegeti anul unui animal ce tine de Triada Prietenilor fie a miresei, fie a mirelui. Daca tot nu va puteti casatori intr-un an guvernat de un animal din triada miresei/mirelui, incercati un an guvernat de Prietenii Ascunsi, fie ai miresei, fie ai mirelui. Evitati casatoria intr-un an guvernat de un Animal Dusman cu ambele zodii, a miresei si a mirelui.

 

Sursa: Feng Shui pentru dragoste