Sunteti in categorie: Relatii & Sex

Unde sa intalnesti barbati?! Prin prieteni si la nunti!

Unde sa intalnesti barbati?! Prin prieteni si la nunti!
Eu si cu prietenele mele (singure ca si mine) obisnuiam sa vorbim tot timpul despre barbati. Mai la barfa, mai la modul "Si cand Fat-Frumos o sa apara...". In esenta, recunosc, ei, masculii, ne ocupau tot timpul (nu, nu numai pe cel liber) si mintea.

Ca sa nu ramana singura si anul acesta...
Prietenii - mai ales un prieten, cu prisosinta - se ocupa de sanatatea mea intr-ale relatiilor. Nu cred ca i-a scapat din scanare vreun reprezentant al sexului opus care lui i se parea ca mi se potriveste. Nu i-a reusit nici o "combinatie", dar, datorita lui, am petrecut multe seri placute discutand cu tipii interesanti pe care el ii invita in oras, la o bere. Ca din intamplare, insa, pe baiatul pe care nu-l vedea potrivit pentru mine, inima mea l-a ales.

Unde sa intalnesti barbati?! Printre prieteni
Ce sa faci: Sugereaza-le prietenilor si prietenelor (cei casatoriti, am observat eu, au un fler special in a alege partenerii potriviti) ca esti deschisa la intalniri cu necunoscuti, insa nu singura, ci doar in compania lor. Crede-ma, n-ai nimic de pierdut (asta daca nu esti "salbatica", in care situatie am pentru tine alte "retete"), in cel mai rau caz ai petrecut o seara in compania unor prieteni si a unui necunoscut.

Unde sa intalnesti barbati?! In familie
Stiu, e un cliseu sa cunosti un barbat la o nunta, dar si un mare adevar. N-am timp acum sa calculez statistic, dar stiu sigur ca am printre amice multe care si-au gasit perechea participand la o cununie. E de bun augur sa prinzi buchetul, dar mi-e clar ca nu e absolut necesar. Lasand gluma la o parte, ai observat ca la o nunta matusile ingrijorate pentru tine incearca sa mobilizeze toti "armasarii" disponibili - ceea ce nu e rau. Gandeste-te ca poate o nimeresc si va trebui, cu adevarat, sa faci fata unui asalt al unui seducator- ce vis! se intampla tot mai rar, nu-i asa?
Ce sa faci: Pregateste-te pentru fiecare nunta ca si cum ai fi mireasa, mergi la coafor (daca ti-e stilul), cumpara-ti o rochie frumoasa (sexy, dar nimic exagerat) si pleaca de acasa pregatita sa te distrezi.
Text: Andreea Craciun

 

Sursa: Unde sa intalnesti barbati?! Prin prieteni si la nunti!