Sunteti in categorie: Regim si Diete

Sfaturi de luat in seama cand te-ai hotarat sa slabesti

Sfaturi de luat in seama cand te-ai hotarat sa slabesti
Sa scapi de multe kilograme in putine zile inseamna sa te ingrasi apoi prin efectul Yo-Yo. Iata cum poti slabi sigur si fara infometare. Tine cont de ponturile si de sfaturile de mai jos si succesul este garantat!
Succesul unui regim de slabire depinde de imaginea pe care o ai despre tine, despre cum vrei sa devii. Multe diete esueaza pentru ca femeile isi imagineaza ca vor capata peste noapte forma de manechin, iar dupa o perioada, renunta la regim fiindca n-ar fi… eficient! Asteptarile tale trebuie sa fie realiste!  Dupa ce ai luat hotararea ca trebuie sa slabesti, nu te grabi sa urmezi o anumita dieta fara sa-ti faci un plan de bataie. Ia in calcul numarul de kilograme pe care vrei sa-l elimini, perioada in care vrei sa slabesti, dar si programul tau zilnic si (in)activitatea fizica pe care o ai. Ideal ar fi sa slabesti maximum 5-6 kilograme pe luna, frumos si armonios, fara sa te tragi la fata si sa slabesti din zona sanilor.Fa exericitii fizice pentru slabirea localizata – coapse, solduri, fese, abdomen.

Mai mult decat atat, schimba-ti regimul de viata! Daca te intorci la aceleasi obiceiuri pe care le ai acum, efortul tau de a slabi va fi inutil. Dietele severe sunt urmate de efectul Yo-Yo: arderile din corp devin mai lente, asa ca te ingrasi si mai mult decat inainte de regim!

Ai nevoie si de mici placeri. Daca pofta de a manca o prajitura invinge, risti sa renunti la regim dupa ce ai comis greseala. Daca insa ti-ai propus sa incalci regula o data pe luna, vei trece mai usor peste incident.

Orice reusita trebuie premiata. Propune-ti scopuri si ofera-ti recompense! Spre exemplu, dupa fiecare kilogram pierdut, cumpara-ti ceva dragut. Dupa ce ai trecut la un numar mai mic, innoieste-ti garderoba!

Increderea in tine este esentiala, iar pentru ca regimul sa fie eficient ai nevoie si de sustinerea celor din jur. Cere-le amicelor sa-ti ridice moralul si sarbatoreste impreuna cu ele atingerea diferitelor etape!

 

Sursa: Sfaturi de luat in seama cand te-ai hotarat sa slabesti