Sunteti in categorie: Moda

5 piese de baza pentru orice tinuta de seara

5 piese de baza pentru orice tinuta de seara
Ce ai face daca sotul tau te-ar suna la serviciu pentru-ti a spune ca tocmai a cumparat sau a primit bilete la un spectacol sau o ocazie deosebita, care cere o tinuta de seara? Ai fi interesata sa mergi? Ai avea cu ce sa te imbraci daca ocazia ar fi in aceeasi zi?
Avand in vedere termenul de pregatire extrem de scurt, multe dintre noi nu am merge pentru ca nu am avea nimic potrivit de purtat. Ceea ce ar fi, intr-adevar, pacat, pentru ca poti pierde un spectacol grozav sau o ocazie unde sa cunosti oameni noi, interesanti, si, de ce nu, influenti.

Acum, permite-ne sa te intrebam: daca ar trebui sa mergi undeva deseara si ai doar cateva ore la dispozitie, ai putea sa accepti știind ca nu vei fi imbracata in mod corespunzator?
Majoritatea femeilor ar spune, cu o grimasa pe fata, "Nu".

Acest lucru se intampla deoarece majoritatea femeilor are "goluri" in garderoba care le impiedica sa mearga in anumite locuri si ocazii imbracate corespunzator. Pentru ca atunci cand vine vorba de garderoba noastra punem pe primul loc in alocarea fondurilor de care dispunem imbracamintea casual, de serviciu, comoda si nepretentioasa si suntem prinșe ca niște caprioare in tufisuri cand se intampla ceva neobișnuit. Asa ca fie suntem fortate sa refuzam o invitatie de ultim moment, fie trebuie sa margem imbracate nepotrivit, cu ceea ce avem deja, si sa petrecem tot timpul simtindu-ne imbracate prost.
Insa nu este totul pierdut. Deoarece, cu putina planificare, ai putea fi gata oricand pentru un eveniment neprevazut - chiar și o invitatie de ultima ora la un spectacol la teatru sau un bal.
Deci, sa stam cateva minute pentru a discuta.
Acum, daca tu crezi ca acest subiect nu se ti se potriveste cu adevarat deoarece tu rareori mergi undeva, la o ocazie speciala, continua oricum sa citesti. in curand vei descoperi ca, avand doar cateva dintre aceste piese in dulapul tau, poti transforma cu ușurinta aproape orice tinuta intr-o tinuta de ocazie potrivita, indiferent daca trebuie sa mergi la o nunta, la o petrecere intr-o seara, la un cocktail sau chiar la o petrecere de Anul Nou impreuna cu cateva dintre cele mai apropiate și mai dragi persoane tie.
Deci, care sunt cele 5 piese de baza pentru orice tinuta de seara?

5 piese de baza pentru orice tinuta de seara - O rochie inchisa la culoare
Aceasta poate fi o rochie neagra, daca negrul arata bine pe tine, sau bleumarin, maro-ciocolatiu, grena, violet sau chiar gri. Pentru a nu se demoda si a avea durabilitate maxima, ar trebui sa aiba o croiala cu linii simple. in acest fel, poti adauga o serie de bijuterii și o puteti purta la ocazii semi-formale cum ar fi cocktail-uri, mese festive sau la teatru, precum și la cine de afaceri, sau ocazii mai solemne, cum ar fi nunti, botezuri și altele asemenea.

5 piese de baza pentru orice tinuta de seara
5 piese de baza pentru orice tinuta de seara - Un top de seara

Un top de seara poate fi orice bluza potrivita pentru seara, de la o camisola satinata, o bluza cu paiete pana la o camasa de dantela diafana. Asorteaz-o cu o fusta sau pantaloni, poart-o sub o jacheta sau sacou pentru un aspect elegant, clasic.

5 piese de baza pentru orice tinuta de seara - O fusta de seara sau o pereche de pantaloni
O simpla fusta sau o pereche de pantaloni dintr-o tesatura potrivita pentru seara (dantela, șifon, catifea) iti poate aduce in combinatie cu o bluza o varietate de tinute pentru de ani de zile. Combina-le cu un top de seara, o bluza moderna, cu bijuterii pretioase - posibilitatile sunt limitate doar de imaginatia ta.

5 piese de baza pentru orice tinuta de seara - Pantofi de seara
Sandalele, stiletto, peep-toes din piele fina, dantela sau satin vor transforma aproape orice porti intr-o tinuta de ocazie. Se pot purta cu un costum, o rochie de seara sau orice altceva, pentru o ocazie plina de farmec.

5 piese de baza pentru orice tinuta de seara - O geanta de seara
Un clutch, un plic sau un minaudière, ca și pantofii de seara, iti schimba imediat lookul intr-unul de ocazie. Deoarece nu poti lua cu tine in geantuta decat rujul, cheia, cartea de credit sau cateva bancnote pliate intr-una, geanta de seara trebuie sa fie mica.

Ar trebui sa ai toate aceste piese in garderoba ta? in mod ideal, da, indiferent daca stilul tau de viata include o mare varietate de activitati și ai nevoie de piese pe care sa le poti combina usor intre ele sau daca viata ta este destul de previzibila, cu putine surprize si rare iesiri in societate.
Sa ai cateva piese de imbracaminte de seara, cateva haine care pot fi combinate in tinute de ocazie la indemana este intotdeauna o idee buna, chiar daca nu ai o viata sociala foarte activa. O geanta  de seara dragut  este destul de buna si suficienta pentru a schimba aproape orice tinuta  si a fi purtata seara. Deci nu renunta niciodata la vreo invitatie de ultim moment pentru ca nu ai nimic de purtat.

 

Sursa: 5 piese de baza pentru orice tinuta de seara