Sunteti in categorie: Calatorii si Vacante

Ce nemultumiri au unii turisti cand se intorc din vacante

Ce plangeri au unii turisti cand se intorc din vacante
Se stie ca oamenii au mereu diverse nemultumiri cand se intorc din vacante, de multe ori chiar foarte intemeiate. Totusi, unele dintre ele sunt de-a dreptul hilare. Citeste mai jos ce reclamatii au facut o parte dintre clientii agentiei Thomas Cook Holidays cand s-au intors din vacanta!

Ce nemultumiri si plangeri au unii turisti cand se intorc din vacante
1. "In vacanta mea la Goa, din India, am fost dezgustat sa vad ca aproape fiecare restaurant servea curry. Mie nu-mi place mancarea picanta."

2. "Nu ar trebui sa se permita femeilor sa faca plaja fara sutien. A fost foarte enervant pentru sotul meu, care doar voia sa se relaxeze."

3. "Am plecat in vacanta in Spania si am avut o mare problema cu soferii de taxi, deoarece erau toti spanioli".

4. "Am rezervat o excursie la un parc acvatic, dar nimeni nu ne-a spus ca trebuie sa ne aducem propriile noastre costume de baie si prosoape. Am presupus ca acestea vor fi incluse in pret."

5. "Pe plaja era prea mult nisip. A trebuit sa ne curatam de fiecare data cand ne-am intors in camera noastra."

6. "Am observat ca nisipul nu era ca in poza din brosura. Brosura arata ca nisipul este alb, dar la fata loculului am constatat ca nisipul era mai mult galben."

7. "Este prea multa lene printre proprietarii de magazine din Puerto Vallartato in fiecare dupa-amiaza. Am avut de multe ori nevoie sa cumpar lucruri in timpul siestei si nu am putut sa fac cumparaturi - aceasta siesta ar trebui interzisa."

8. "Nimeni nu ne-a spus ca vor fi pesti in apa oceanului. Copiii nostri s-au speriat foarte tare."

9. "Desi in brosura scria ca vom avea o bucatarie complet utilata, in sertare nu era niciun fel de taietor de oua."

10. "Cred ca ar trebui explicat in brosura ca magazinul local de bomboane nu vinde biscuiti cum trebuie, cum ar fi cei cu nuci si ghimbir".

11. "Drumurile erau neuniforme si neregulate, deci nu am putut citi ghidul in timpul calatoriei cu autobuzul spre statiune. Din aceasta cauza, nu am fost constienti de multe lucruri care ne-ar fi facut vacanta mai distractiva."

12. "Ne-a luat noua ore pentru a zbura din Jamaica inapoi acasa, in Anglia. Americanii au nevoie doar trei ore ca sa ajunga inapoi acasa. Sunt de parere ca acest lucru este nedrept."

13. "Am comparat marimea apartamentului nostru cu un dormitor cu apartamentul prietenilor nostri cu trei dormitoare, iar al nostru a fost semnificativ mai mic".

14. "In brosura scria: "Nu avem frizerii in statiune." Noi suntem o familie de frizeri si suntem convinsi ca ei stiau asta si de aceea nu ne-au furnizat acest serviciu.

15. "Cand am fost in Spania, erau prea multi spanioli acolo. Receptionerul vorbea spaniola, mancarea era spaniola. Nimeni nu ne-a avertizat ca vor fi atat de multi straini!"

16. "A trebuit sa asteptam aliniati afara pentru a prinde barca si desi era prea cald, nu a existat aer conditionat."

17. "Este datoria dumneavoastra ca operator de turism sa ne avertizati ca exista oaspeti zgomotosi sau necivilizati pe timpul calatoriei".

18. "Am fost intepat de un tantar. Brosura nu a mentionat ca exista tantari."

19. "Eu si logodnicul mea am cerut o camera cu doua paturi atunci cand am facut rezervarile, dar in schimb am fost plasati intr-o camera cu un pat matrmonial. Acum va consideram responsabili si dorim sa ni se ramburseze toti banii platiti pentru faptul ca am ramas insarcinata. Acest lucru nu s-ar fi intamplat daca ne-ati fi pus in camera pe care am rezervat-o!"

Sursa: newsroom24.co.uk

 

Sursa: Ce nemultumiri au unii turisti cand se intorc din vacante