Sunteti in categorie: Moda

Construieste-ti un stil sic si la moda cu bani putini

Construieste-ti un stil sic si la moda cu bani putini
Sunt atat de multe stiluri si atat de multe haine pe piata, incat este destul de greu sa iti definesti un stil propriu. In plus, unele stiluri pot fi destul de scumpe, altele sunt destul de ciudate pentru gustul tau, iar pe unele ai vrea sa le adopti, dar inca nu stii daca e o idee buna sa incepi sa investesti in piesele necesare lor.
 
In primul rand, trebuie sa te decizi asupra unui stil vestimentar care ti se potriveste. Fie ca vrei sa ai un stil retro, punk-rock, hippie, boho-chic, baroc sau minimalist, casual sau smart casual, trebuie sa stii ce anume din stilul ales se potriveste personalitatii tale si daca merita sa investesti in piese care il definesc.

3 stiluri vestimentare pe care le poti adopta
Dupa o selectie riguroasa cu privire la cele mai cool stiluri vestimentare, cei de la Fashion House s-au oprit asupra catorva, la care au adaugat recomandari de branduri de unde poti si tu achizitiona hainele dorite. Dar, pentru ca orice stil vestimentar trebuie construit cu bun gust, haine de calitate si originalitate, este important sa gasesti un echilibru intre acestea si sa le transpui in opere vestimentare autentice si adaptate personalitatii tale.
 
1.  Stilul boho-chic
O contopire intre folk, punk, hippie si chic, o exprimare a unui stil casual, dar cu nuante de eleganta, stilul boho chic se diferentiaza prin printuri florale, de inspiratie etnica si o paleta cromatica foarte diversa. Este o combinatie dintre elementele noi din tendintele actuale, dar si a celor recurente. Elementul cheie al stilului este versatilitatea pieselor vestimentare.
Ce haine trebuie sa ai: blugi evazati, geci din denim, rochii si fuste maxi, topuri si camasi colorate si cu imprimeuri fanteziste la care poti adauga cateva detalii fine, precum pene, coliere handmade, bentite si bijuterii artizanale. In privinta incaltamintei, poti alege botine din piele intoarsa sau din panza, in tonuri neutre de bej, maro, sandale plate sau platforme, ciocate cu mici detalii precum franjurile.
Branduri: Desigual Outlet, Levi’s Outlet,  FormatLady, sau BSB.

2. Stilul rock-chic
Stilul care experimenteaza puterea pe care o are o haina si modul cum poate transforma atitudinea unui om. O metamorfoza a stilul rock, glam si punk, dar la care s-a adaugat un strop de eleganta. Un stil care s-a desprins din anii `70 si care a lansat o frenezie in ultimii ani pe marile podiumuri.
Ce haine trebuie sa ai: Pantaloni skinny, blugi cu taieturi, jachete din piele cu tinte sau sacouri negre cu umeri umflati si nituri metalice, rochii scurte si fuste din piele, tricouri statement cu diferite simboluri, mesaje controversate, cu trupe favorite de rock, tricouri uni in culori neutre si usor largi, pantofi stiletto, botine din piele cu toc, ghete cu aplicatii metalice si catarame masive.
Branduri: Motor Jeans Outlet, Benvenuti, Guess Outlet, Collective Outlet etc.

3. Stilul sport-chic
Inspirat din cultura urbana, stilul sport-chic este astazi o infatisare retro a ceea ce inseamna lejeritate, non-conventionalism si apartenenta la ceea ce este in tendinta. Clasica uniforma sportiva devine o reinterpretare si imbinare a unor elemente cool si revitalizante. Si, chiar daca nu esti o fire sportiva, acest stil ar putea sa se potriveasca cu ceea ce cauti in garderoba ta. Cheia catre succes cu aceasta tinuta este sa mentii nota de feminitate, astfel incat sa nu pari ca vii direct din sala de antrenament.
Ce haine trebuie sa ai: pantaloni din materiale comode si fuste casual,  jeans, tricouri in culori uni sau cu dungi laterale, hanorace oversize, ciorapi pana in genunchi, sepci, pantofi sport, tenisi, cardigane, ghiozdane.
Branduri: Adidas Outlet, Puma Outlet, Nike Outlet, Tom Tailor Outlet, U.S. Polo Outlet, Champion Outlet sau Sport Vision Outlet.
 
Dupa ce iti vei alege stilul potrivit, nu uita ca acesta este cel mai bine pus in evidenta daca este adoptat cu o anumita atitudine. De aceea, remarca-te prin cele mai cool haine si bucura-te din plin de stilul original creat. Tododata, alege sa ii dai o nota personala, fie printr-o coafura aparte, fie prin accesorii atipice si alte mici detalii. Iar daca alegi sa iti cumperi hainele de la un outlet cu articole vestimenare originale de la branduri de renume, nici nu va fi prea scump pentru buzunarul tau, asa ca iti sugeram sa profiti din plin de sfaturile noastre, pentru un rezultat excelent!

 

Sursa: Construieste-ti un stil sic si la moda cu bani putini