Sunteti in categorie: Societate

Ce fac fetele cand isi dau intalnire acasa la una dintre ele?

Ce fac fetele cand isi dau intalnire acasa la una dintre ele, timp liber, timp intre fete, ce fac fetele cand se intalnescVremea urata atrage dupa sine mai putine iesiri in oras. Acest lucru nu impiedica o gasca de fete sa se distreze. Ele isi dau intalnire in timpul liber acasa la una dintre ele, iar activitatile sunt variate si relaxante. Inspira-te si nu lasa anotimpul rece sa iti strice dispozitia tie si prietenlor tale.

1. Schimb de haine
Cine nu se plictiseste de propriile articole vestimentare, mai ales cand vine vorba de reprezentantele sexului frumos? Asadar, o rocada de haine intre fete este de bun augur. Nu tot timpul bugetul permite achizitia de haine noi, astfel ca ideile pentru a economisi vin natural. Daca una dintre ele merge la o ocazie, prietenele o salveaza cu rochia potrivita si accesoriile adecvate.
O optiune este si shoppingul online in cautare de haine ieftine, comod de facut cu gasca de fete chiar de acasa. Hainele second-hand sunt o optiune buna datorita preturilor accesibile, sunt articole vestimentare purtate o singura data sau chiar cu eticheta prezenta. In plus, multe sunt de la firme renumite si iubite precum Zara, H&M.

2. Pizza
Cand se rasfata, fetele aleg sa comande pizza, simplu si rapid. In plus, cu totii adoram acest preparat care de cele mai multe ori reuseste sa ne scoata din impas. Fetele pot pune in acest timp un film sau serialul lor preferat. Livrarea de pizza are loc in timp scurt, vine calda. Sortimentele sunt diverse pentru ca ele sa guste din mai multe tipuri de pizza. Nu lipseste desigur sosul si o sticla de suc.

3. Trenduri culinare
Cine a zis ca fetele nu au grija de silueta si nu se preocupa de noile tendinte culinare? Cum internetul pune la dispozitie o varietate de bloguri tematice, de site-uri si magazine online cu produse naturiste, informatia este la indemana. Chiar daca se permite din cand in cand un rasfat cu pizza cand este vorba de intalnirea cu fetele, acest lucru nu insemna ca nu sunt atente la calorii.
Ele incearca retete si fac schimb de idei. Cand vine vorba de prajituri inlocuiesc zaharul cu indulcitori naturali precum siropul de aratar. Sunt incantate sa afle una de la cealalta trucuri, idei, retete usor de facut si gata intr-un timp scurt.

3. Manichiura si machiaj
Ca orice domnisoara care se respecta, machiajul nu trebuie sa fie o necunoscuta. Ele se machiaza una pe cealalta si isi promoveaza intre ele produsele pe care le-au cumparat si de care sunt multumite. Manichiura este mai usor sa fie facuta de prietena, sansele sunt mult mai mari ca sa iasa bine. In plus, tutorialele de pe YouTube sunt benefice, iar varietatea de produse specifice din magazinele fizice sau cele online permit ca trusa sa fie aproape la fel de bine echipata ca a unei profesioniste.

 

Sursa: Ce fac fetele cand isi dau intalnire acasa la una dintre ele?