Sunteti in categorie: Casa si Gradina

Un cadou inedit- lenjerii cu Mos Craciun

lenjerii cu mos craciunCraciunul este una din sarbatorile asteptate de toata lumea cu foarte mult entuziasm. Craciunul inseamna sarbatori petrecute impreuna cu cei dragi, bunatate fata de semenii nostri, fericire, bucurie si ce e mai important….cadouri. Imaginea unui brad de Craciun impodobit si inconjurat de cadouri ne aduce bucurie in suflet si se afla intiparita in mintea noastra timp de un an intreg. Caci ce poate fi mai frumos decat sa fii cu prietenii si cu familia, si sa impartiti cadourile frumos impachetate de sub brad?

Anul acesta îți poți face ție, dar și celor dragi, cel mai inedit cadou. Mosul spune ca toata lumea primeste un dar, asa ca pe lista clasicelor cadouri cu jucarii, cosmetice, parfumuri, haine, carti etc, mai poti bifa o optiune: lenjeriile de pat. Si nu orice fel de lenjerii de pat, ci lenjerii cu Mos Craciun, facute din materiale de calitate, viu colorate si cu personaje vesele. Doar imagineaza-ti! Cum ar fi sa savurezi o ciocolata calda in pat sau sa rontai niste floricele de porumb in timp ce te uiti la filmul preferat, invelit intr-o lenjerie de pat de pe care sa-ti surada vesel Mos Craciun, iar de pe fetele de perna sa-si ia zborul magic sania cu reni ai mosului? Te-ar face oare acest lucru sa crezi din nou in Mos Craciun?

Datorita faptului ca sunt facute din bumbac si microfibra, aceste lenjerii de pat sunt atat de confortabile si atat de placute la atingere, incat ai senzatia ca plutesti, ca iti vei lua si tu zborul odata cu Mosul si sania sa. Lenjeriile de pat cu Mos Craciun pot fi un cadou util oferit cuiva drag, mai ales acum in preajma sarbatorilor, cand stim cu totii ca vanatorile de produse tematice au si inceput. Va trebui insa sa te orientezi dupa dimensiunile corecte, pentru ca acestea sunt foarte importante atunci cand alegi o lenjerie de pat. Daca aceasta mai constituie si un viitor cadou, atunci dimensiunea devine un considerent fara de care darul nu ar mai avea niciun farmec.

Din fericire, daca vei sti exact ce dimensiune iti trebuie, vei vedea ca acete obiecte tematice iti stau la dispozitie, pe alese in magazinele specializate. Vei gasi asadar lenjeriile de pat cu Mos Craciun intr-o gama variata de modele si culori, care ofera dormitorului un aspect placut, in ton cu sarbatorile. Chiar daca esti adult si nu mai crezi de multa vreme in Mos Craciun, aceste lenjerii de pat te fac sa iti doresti ca Mosul sa fie real, sa il poti imbratisa si sa vezi daca e intr-adevar asa cum e infatisat pe lenjeria de pat, cald, bun, vesel si de asemenea te fac sa crezi ca atelierul de jucarii al Mosului exista cu adevarat si ca intr-un gest de bunatate ii poti oferi Mosului o mana de ajutor.

O lenjerie de pat cu Mos Craciun merge foarte bine cu o camera gata decorata. Asa ca cea mai frumoasa priveliste de sarbatori va fi chiar cea in care lenjeria de pat va fi luminata discret de lumanari si luminite colorate, iar de dupa usa ne va zambi discret bradul impodobit.

Lenjeriile de pat Mos craciun iti ofera caldura intr-o zi friguroasa de iarna si confort atunci cand te cuibaresti in pat. Si daca tot vorbim de cadouri, iar Mosul ar fi fost real, cu siguranta ar fi fost mai mult decat incantat sa primeasca si el un cadou. Si ce cadou ar fi potrivit pentru el decat o lenjerie de pat, care sa-i tina cald, acolo la Polul Nord, imprimata cu sine insusi, cu ceea ce iubeste mai mult sa faca, adica sa imparta cadouri sau chiar cu renii sai dragi.

 

Sursa: Un cadou inedit- lenjerii cu Mos Craciun