Sunteti in categorie: Casa si Gradina

Cum sa te protejezi de hoti cand ramai singura acasa

Cum sa te protejezi de hoti cand ramai singura acasa, cum sa te protejezi de hoti, cum sa ai probe in caz ca te calca hotii, sisteme supraveghere, camere de supraveghere, camere de luat vederim securizarea casei
Hotii nu au fost niciodata persoane inteligente, altfel nu erau hoti. Acesti oameni si-au ales o meserie gresita din toate punctele de vedere. Dar pentru ca vor sa faca tot posibilul ca sa isi atinga scopul propus sunt in stare sa atace chiar si femeile singure. De fapt, femeile singure sunt considerate de catre infractori cele mai sigure si lipsite de riscuri tinte.
Metoda clasica prin care un barbat urmareste o femeie pana acasa pentru a vedea unde sta, ca mai apoi sa o monitorizeze zile la rand pentru a se asigura ca este singura, sa ii afle programul si obiceiurile nu a disparut. Hotii inca procedeaza asa daca stiu sigur ca victima ar are in posesie bunuri materiale de valoare. Si din nenorocire,  in unele cazuri se poate ajunge si la viol sau chiar la uciderea tintei.

Din pacate nu toate femeile care au trecut prin asa ceva, iar mai apoi au fost la politie au primit ajutorul necesar, iar hotul, violatorul sau criminalul nu a fost prins niciodata deoarece nu s-au gasit dovezi care sa ajute la identificarea lui. Acest lucru este foarte trist si ingrijorator pentru noi toti.
Simplul gand ca un infractor este in libertate, iar noi nu putem face nimic, este dureros si infricosator.

Totusi, cunoscand riscurile putem opta pentru cateva solutii de aparare sau monitorizare. Camerele de supraveghere video sunt de mare ajutor atunci cand nimeni nu mai locuieste cu voi in casa. Camerele pot fi un al treilea ochi atunci cand nimeni nu este aproapte ca sa va ajute.

Camerele de luat vederi sunt un martor excelent si imaginile sunt incontestabile in cazul in care sunteti in pericol sau ati fost victima unui atac sau spargeri a locuintei. Iar daca sunt amplasate cat mai la vedere, hotul nu ar risca niciodata sa fie vazut.  Totusi, in cazul in care acesta nu se opreste, puteti pur si simplu sa ii aratati camerele. Filmarile vor fi o dovada foarte buna la politie si infractorul va fi mult usor si mai rapid de identificat si apoi de prins.

Ce trebuie sa faceti pentru a avea un sistem de supraveghere, cum sa te protejezi de hoti, cum sa ai probe in caz ca te calca hotii, sisteme supraveghere, camere de supraveghere
Ce trebuie sa faceti pentru a avea un sistem de supraveghere?

Simplu, intrati pe SKUT.ro. Acest magazin online are o echipa formata din oameni dedicati supravegherii si securitatii. Personalul magazinului va poate ajuta sa va alegeti un sistem de supraveghere modern la preturi foarte avantajoase si va ofera sfaturi si asistenta tehnica, iar pentru instalare sunt disponibili instalatori priceputi in toata tara.

Sistemul de supraveghere nu mai trebuie sa fie un moft sau o solutie in caz de urgenta dupa ce s-a intamplat ceva rau. Acesta trebuie sa fie considerat un sistem de salvare care nu ar trebui sa lipseasca din nici o casa. Indiferent ca locuiti intr-un cartier rau famat sau unul de lux, un hot sau un violator poate aparea de oriunde si este mai bine sa fiti in garda decat sa ajungeti victime cand exista metode atat de simple pentru a minimaliza riscul sau chiar a-l exclude complet.

Un hot se gandeste de doua ori inainte sa incerce sa intre prin efractie intr-o casa dotata cu sisteme de supraveghere. Cu atat mai mult ar trebui sa va monitorizati casa in cazul in care sunteti o mama singura si mai aveti si un copil sau mai multi in casa.

 

Sursa: Cum sa te protejezi de hoti cand ramai singura acasa