Sunteti in categorie: Horoscop

Cat de senzuala esti in functie de zodie

Cat de senzuala esti in functie de zodieSenzualitatea fiecarei femei este o arma. O arma cu care aceasta poate sa castige sau sa piarda. Senzualitatea face parte din noi si ne defineste in intimitate dar si in societate. Evident ca zodiile au si ele influenta lor asupra senzualitatii asa cum o au si asupra intregului eu. Iata mai jos cat de senzuala e fiecare femeie in functie de zodie.

Berbec
Femeile din zodia berbec sunt femei puternice, carora le place sa fie admirate si recunoscute, le place sa ceara si sa nu fie mintite, ele fiind foarte sincere. Toate aceste calitati se transpun si in senzualitatea emanata fatis, ca un fel de provocare. Senzualitatea femeilor berbec poate sa le aduca foarte multe beneficii materiale tocmai prin franchetea si puterea pe care o emana. O femeie berbec poate sa lucreze cu foarte multe succes intr-un job in modelling sau poate sa fie cantareata sau dansatoare.

Taur
Femeile taur sunt calde si rezervate. Senzualitatea lor astfel conturata este de-a dreptul magnetica pentru barbati. Aerul enigmatic le asigura un atu la acest capitol si asta le asigura un succes pe termen lung la capitolul senzualitate.

Gemeni
Senzualitatea femeii geaman este data de latura sa ludica. Este joviala si in acelasi timp poate sa fie foarte serioasa. De aceea, senzualitatea ei este data de dualitatea pe care o poseda nativ. Este ceea ce se cheama o femeie “inger si drac”, care poate sa puna pe jar orice partener. Si ea poate sa profite de aceasta calitate a senzualitatii ei  in viata de zi cu zi, fie reusind in joburi preponderent masculine, fie raspunzand unor anunturi de angajari video chat.

Rac
Senzualitatea stabilitatii. Femeile rac sunt supranumite si “mamele zodiacului”. Ele sunt familiste convinse si isi vor pastra senzualitatea pentru clipele intime alaturi de sot. Insa, acesta, va fi complesit si rasfatat de o sotie extrem de senzuala, nedescoperita pana atunci.

Leu
Leoaicele domina, Punct. Femeia leu isi foloseste toate armele din dotare, inclusiv senzulaitatea. Doreste sa fie castigatoare, puternica, cea mai buna in toate. Si reuseste. Senzualitatea si-o cultiva, si-o infloreste si lucreaza la ea in permanenta. Este cea care reuseste cu succes atat unei angajari modelling Bucuresti cat si angajarii intr-un job plictisitor sau tern. Va munci pentru ambele la fel, doar ca sa demonstreze ca senzualitatea ei este remarcabila. Si asa este.

Fecioara
Femeia Fecioara este bibeloul zodiacului. Discrete, curatenie, ordine, delicate si finete. Senzualitatea fecioarelor emana finete. Emana eleganta. Emana stil. Fecioara poate sa joace cu succes rolul unei femei de neatins, putin abordabila dar care starneste tocmai prin atitudinea fara cusur, demna de o regina. Poate sa cucereasca un partener cu gestul de a-si pune o manusa, nu de a o scoate. Senzualitatea ei rezidua tocmai din antiteza dorinta versus delicatete. Si fecioara poate sa aiba o cariera de succes daca raspunde unui anunt de angajari videochat.

Balanta
Balanta flirteaza. Stie aceasta arta mai bine ca oricine. Balanta cocheteaza, balanta cere pentru ca ofera. Femeia balanta are o senzualitate care cere inapoi. Nu poti sa o faci doar pe ea sa ofere pentru ca balanta nu va marsa la un asemenea joc. Femeia balanta iubeste sa flirteze si sa fie rasplatita pentru acest favor pe care il ofera. Este o  foarte buna profesionista daca raspunde unui anunt de angajare viodechat, reusind sa aiba o cariera de succes in acest domeniu sau in altul in care senzualitatea este o cerinta din cv. Are putere de convingere si natural atrage barbatii puternici care vor sa protejeze o femeie.

Scorpion
Pasionala in tot si in toate. Femeia scorpion este patimasa atat in iubire cat si in gelozie. Senzualitatea ei este data de taria cu care vrea sa intre in inima partenerului nelasand loc pentru nimeni alta acolo. Femeia scorpion este pe atat de senzuala pe cat de tare iubeste.

Sagetator
Sagetatoarele isi apara foarte bine interesele. Desi sunt cumva firi duale, sagetatoarele sunt ferme in gestica si putin nehotarate in alegerile sentimentale. Senzualitatea lor este data tocmai de duetul “putere contra sovaiala”, fiindu-le pe plac barbatii cu potential financiar dar care pot sa le faca sa se si indragosteasca.

Capricorn
Senzualitatea femeii capricorn este data de obsesia ei pentru calitate. Femeia capricorn va emana o senzualitate incredibila in clipa in care barbatul respectiv va atinge standardele ei. Iar standardele femeii capricorn sunt inalte!

Varsator
Uneori senzualitatea tine mai mult de intelect decat de alte aspecte. Femeia varsator demonstreaza asta cu prisosinta. Poate sa isi foloseasca senzualitatea pentru a conduce sau pentru a-si conduce partenerul. Este o femeie care stie ce vrea, ce sa vrea si cum sa vrea.

Pesti
Pestii sunt firi vulnerabile. Femeile pesti sunt delicate, sunt fine si destul de emotionale. Senzualitatea lor este, drept urmare, una plina de sensibilitate si trairism. Sunt potrivite pentru cariere artistice, pot sa isi foloseasca si ele foarte bine senzualitatea in joburi precum cele din vodeochat sau dans, fiind intotdeauna cu un pas inaintea partenerului pentru a-si conserva pozitia. Sunt femei deosebite, cu viziuni plastice si creative exceptionale in toate aspectele vietii.

 

Sursa: Cat de senzuala esti in functie de zodie