Sunteti in categorie: Fitness

Bicicleta magnetica te ajuta sa lupti impotriva kilogramelor in plus! Afla cum

fitness pentru femei, cum sa slabesti, aparate futness pentru slabit, aparate fitness pentru femei,
Cate cure de slabire ai incercat pana acum, fara prea mare succes?
Le-ai pierdut sirul, demotivandu-te de fiecare data din cauza lipsei de rezultate vizibile si durabile?
Cu toate acestea, iti doresti in continuare sa scapi de kilogramele in plus, sa-ti tonifiezi musculatura feselor si sa obtii picioarele zvelte la care ai visat dintotdeauna?

Bineinteles ca iti doresti acest lucru, orice femeie viseaza la un trup de invidiat, iar lupta cu kilogramele in plus poate deveni acum mai usoara daca folosesti o bicicleta magnetica! Pe langa dieta, adauga la regimul tau alimentar 30 de minute de exercitii zilnice efectuate cu ajutorul unei biciclete magnetice pentru acasa si vei vedea ca rezultatele nu vor mai intarzia sa apara.

Cand vine vorba de miscare si activitati sportive, scopul principal al oricarei femei este acela de a slabi si a-si mentine greutatea sub control. Astfel, desi exista numeroase variante de antrenament, trebuie sa alegi cu atentie ce aparate de fitness utilizezi, in functie de obiectivul tau. Spre exemplu, bicicleta magnetica este ideala pentru arderea caloriilor in mod rapid si eficient, in confortul propriei locuinte, fara a fi nevoie sa mergi la sala!

 bicicleta magnetica stationara pentru barbati
Cum faciliteaza bicicleta magnetica procesul slabirii?

Secretul consta in sistemul de functionare si specificatiile tehnice. Fiind prevazuta cu o volanta mai mare decat in cazul altor tipuri de aparate, care impune automat o rezistenta mai ridicata, bicicleta magnetica iti solicita corpul la capacitate maxima si accelereaza arderea caloriilor. In felul acesta poti consuma pana la 800 de calorii in doar 60 de minute, avand posibilitatea sa slabesti in timp record!

Totodata, o astfel de bicicleta ofera avantajul de a fi reglabila, avand in acelasi timp un cadru stabil. Rezistenta ajustabila o face accesibila atat incepatorilor, cat si celor avansati, indiferent de conditia fizica. Iti poti regla scaunul in functie de inaltimea ta, pentru a fi sigura pe tine in timpul pedalarii si a beneficia de un program de slabit intens, 100% productiv.

Mai mult, pentru a te putea antrena singura acasa, fara a avea nevoie de un instructor personal, o bicicleta magnetica de inalta calitate este echipata cu senzori de puls incorporati in manere si computer ce afiseaza numeroase functii utile, precum: timp, distanta, calorii, viteza, puls etc. Prin urmare, vei avea posibilitatea sa-ti monitorizezi cu exactitate procesul slabirii, pentru eficientizarea acestuia.

Asadar, acum e mai simplu ca oricand sa ajungi la greutatea dorita, sa-ti tonifiezi partea inferioara a corpului si sa te mentii in forma, folosind o bicicleta magnetica! De asemenea, ciclismul indoor are numeroase efecte benefice asupra starii tale de sanatate fizice si psihice:
- cresterea rezistentei la efort si intarirea sistemtului imunitar;
- buna functionare a sistemului cardiovascular, a inimii si plamanilor;
- reglarea respiratiei;
- reducerea riscului de aparitie a bolilor metabolice;
- ameliorarea afectiunilor articulare sau ale coloanei vertebrale;
- eliberarea de stres.

Toate aceste aspecte te vor ajuta in lupta cu kilogramele in plus. Cu cat vei fi in forma maxima din toate punctele de vedere, cu atat mai repede si intens vei putea pedala, slabind rapid si vizibil! La Sport-Mag.ro gasesti numeroase modele de biciclete magnetice pentru acasa cu design pliabil, utilizare extrem de facila si functionare silentioasa.

 

Sursa: Bicicleta magnetica te ajuta sa lupti impotriva kilogramelor in plus! Afla cum