Sunteti in categorie: Sarcina

Cum iti ingrijesti pielea in timpul sarcinii?

Cum iti ingrijesti pielea in timpul sarcinii
Grija pentru ingrijirea aspectului fizic nu trebuie sa lipseasca nici in perioada de sarcina. Este de fapt, mai bine zis o atentie deosebita pe care trebuie sa o acorzi corpului tau, cu atat mai mult cu cat in acesta perioada si pielea este mai sensibila. Odata cu alegerea cosmeticelor potrivite, vine si interesul mai special pe care trebuie sa ti-l acorzi mai intai ca femeie, si mai apoi ca viitoare mamica.
Pielea arata de fapt, starea ta de sanatate pe interior. Tot ceea ce se consuma la nivel de alimentatie, se va reflecta in aspectul exterior. Pe langa schimbarile hormonale care influenteaza starea de spirit si emotionala este important sa te preocupi si de ceea ce aplici pe corpul tau. Acest lucru are efect si asupra bebelusului, deci ofera-ti o hidratare corespunzatoare, citeste ingredientele care compun produsele cosmetice pe care le intrebuintezi si documenteaza-te asupra lor.

Cum te organizezi productiv?
Si pentru deja ti-ai creat o legatura de incredere cu medicul care supervizeaza evolutia sarcinii tale, comunicati apropiat si roaga-l sa iti ofere o lista cu tot ceea ce ai voie sa consumi si totodata de ce trebuie sa te feresti in aceasta perioada. Obtinerea acestor informatii te va ajuta sa iti planifici ce, cum si de unde sa iti procuri cele necesare.
In acest sens, vizita la farmacia cu pret mic trebuie sa ocupe primul loc in planul tau. Aici ai posibilitatea sa gasesti produsele asupra carora ai acordul de a le utiliza si in plus, vei avea si siguranta celor mai bune indicatii suplimentare. Daca ai intrebari, aici vei avea parte si de raspunsuri promte, asadar tot ce mai trebuie sa faci este sa le cauti pe cele apropiate de zona in care locuiesti.

Daca nu esti din capitala si iti totusi iti faci drum pentru alte ocazii pe parcursul acestei etape minunate pe care o traversezi, ia in calcul si posibilitatea de a mai cere si alte pareri cu privire la informatiile asupra carora nu esti convinsa 100%. Te poti programa si poti beneficia de servicii ginecologice in Bucuresti la cel mai inalt standard de calitate si siguranta. Vei avea sansa sa pleci cu sfaturi din partea profesionistilor in domeniu. Pregatirea lor complexa iti va servi ca lamurire atat pentru tine ca femeie, dar si pentru urmatoare etapa in care vei intra. Niciun sfat nu e oprea mult atunci cand vine din partea unui medic specialist de top.
Trebuie totusi, sa fii constienta ca nu exista retete sau tratamente minune. Insa, avantajul traiului in zilele noastre iti pune la dispozitie accesul catre informatie doar printr-un click distanta.

Incearca sa nu uiti si de podoaba ta capilara! Desi nu e foarte vizbil, scalpul arenevoie sa fie rasfatat si el. Ocupa-te de el si achizitioneaza produse de ingrijire a parului care sa te multumeasca pe deplin. Un par ingrjit si asezat dupa noile trenduri va fi in stare sa iti schimbe predispozitia catre o stare mai putin placuta in care te poti afla.

Bucura-te imbratisand frumos starea prin care treci si cu care ai fost binecuvantata!
Inconjoara-te de cele mai dragi persoane, relaxeaza-te, citeste si fii fericita ca in curand vei deveni o femeie implinita in adevaratul sens al cuvantului.

 

Sursa: Cum iti ingrijesti pielea in timpul sarcinii?