Sunteti in categorie: Moda

3 sfaturi pentru a economisi bani cand cumperi pantofi

3 sfaturi pentru a economisi bani cand cumperi pantofi
Cand pui in aceeasi fraza cuvinte precum pantofi eleganti de dama si economisire de bani, pare intr-adevar ca este aproape imposibil de realizat asa ceva. Pentru ca femeile dau, de regula, foarte multi bani pe pantofi. Determinanti pentru stilul oricarei femei, pantofii sunt cei care te pot evidentia dintr-o mare de oameni si, totodata, te pot pune in atentia negativa a altora. Depinde cum ii porti si, foarte important, daca se potrivesc ocaziei. Multi barbati si-ar dori ca iubitele lor sa mai vina si cu bani acasa atunci cand pleaca la cumparaturi de pantofi, insa nu mereu acest lucru este posibil. Dar, cu un pic de atentie, poti sa faci astfel incat sa iti mai ramana bani … si pentru o alta pereche de pantofi.
 
Alege cu grija momentul in care cumperi pantofi
Pantofii nu trebuie neaparat sa fie ieftini, pentru ca de cele mai multe calitatea acestora lasa de dorit, insa daca esti atenta la momentul in care ii cumperi, poti avea de castigat. Foarte multe femei profita, de exemplu, de reducerile din iarna pentru a-si achizitiona pantofi pentru primavara-vara. Un moment bun este de asemenea cel al sezonului estival, cand din nou, sunt reduceri mari de preturi, iar, in ceea ce priveste pantofii, un discount bun se simte la portofel. Alege insa finalul perioadei de reducere , pentru ca atunci vanzatorii lasa cel mai mult din pret ca sa scape de ultimele produse si nu lua nimic fara o reducere mai mica de 50%. Fii atenta insa sa fie produse de buna calitate si nu te lasa pacalita de reducerile de forma.
 
Indreapta-te si spre magazinele online
O solutie convenabila si din ce in ce mai utilizata de femei este cea a shopping-ului online. Un motiv foarte important, dupa cum vei vedea, este si faptul ca preturile sunt mai mici in mediul online decat in magazinele propriu-zise. Chiar si in cazul unor branduri renumite, daca iti comanzi anumiti pantofi online, de pe site-urile lor, beneficiezi de un pret mai mic. Totodata, au aparut multe magazine virtuale care comercializeaza pantofi de foarte buna calitate, care au fost purtati o singura sau de doua ori. Astfel, iti poti achizitiona o pereche de pantofi de firma, eleganti, la un pret si calitate foarte bune. Iar avantajele magazinelor online nu se opresc doar la bani. Timpul de livrare este scurt, costurile de transport sunt accesibile, iar, in cazul in care masura nu se potriveste , poti returna pantofii fara probleme.  
 
Ai grija la ceea ce ai deja
E tentant sa tot cumperi pantofi pe tot felul de culori forme si design-uri, insa trebuie sa tii cont si de ceea ce ai achizitionat deja. Nu putine sunt situatiile cand persoana draga ne “reaminteste” ca mai avem o pereche de pantofi care arata asa si care au ramas in dressing , uitati. Si atunci ne trezim ca am investit o suma considerabila de bani intr-un produs pe care , practic, il avem deja. Asadar, daca tot este frig afara, iti poti face un inventar la pantofilor in care ai investit si sa iti dai seama exact de ce ai nevoie, fie ca vorbim de pantofi eleganti, de birou sau de seara sau altfel de produse.

Indiferent de pret, nu face insa rabat la calitate. Daca tot investesti intr-o pereche de pantofi pe care ti-ai dorit-o de mult timp, ai grija sa fie de piele naturala si , totodata, fii atenta si la captuseala. Pielea naturala te ajuta sa poti purta respectivii pantofi si peste ani buni, iar o captuseala de calitate te poate ajuta la rezolvarea problemei piciorului plat, confera confort si elimina transpiratia excesiva.

 

Sursa: 3 sfaturi pentru a economisi bani cand cumperi pantofi