Sunteti in categorie: Casa si Gradina

Organizeaza-ti eficient biroul sau casa, cu ajutorul rafturilor metalice!

rafturi metalice pentru casa,irganizarea casei, rafturi metalice, economisire bani, economisire spatiuRafturile metalice, extrem de versatile si practice, sunt frecvent folosite pentru utilarea unui birou. Dar aceste piese de mobilier sunt des intalnite si in alte spatii de lucru, precum: depozite, hale industriale, fabrici etc.

Pentru femei, insa, rafturile metalice isi pot gasi o deosebita utilitate casnica, ajutandu-ne sa organizam mai bine lucrurile din locuinta noastra. Mai ales in aceasta perioada, cand curatenia de primavara ne da batai de cap multora dintre noi: ce sa aruncam si ce sa pastram si, mai ales, unde sa depozitam? Acestea sunt cele mai comune intrebari cu care se confrunta o femeie atunci cand vine vorba de ordine si organizare, fie la birou, fie acasa. Iar raspunsul, universal valabil, se poate reduce la rafturi metalice! Iata ce poti face cu ele:

1. Iti organizezi dosarele si bibliorafturile de la birou
Deoarece siguranta documentelor din cadrul firmei la care lucrezi este o sarcina importanta, rafturile metalice sunt solutia ideala pentru a-ti ordona pana in cel mai mic detaliu dosarele si bibliorafturile, astfel incat sa le tii atent evidenta si sa iti usurezi totodata accesul la ele.

2. Stochezi ustensilele de lucru, marfurile sau produsele speciale
Spre exemplu, daca lucrezi in industria comertului (centre comerciale, magazine, depozite), rafturile metalice iti vin de asemenea in ajutor. Cu o garantie de lunga durata si fabricate din materiale solide, rafturile din metal suporta o greutate mare de aproximativ 180-200 kg. Iar daca activezi in industria farmaceutica sau intr-un laborator, aceste piese de mobilier sunt ideale pentru ustensilele tale de lucru si depozitarea medicamentelor sau a altor produse speciale.

3. Iti depozitezi lucrurile de acasa
Exista mai multe modele de rafturi metalice, in diferite forme si dimensiuni, care pot fi ajustate nevoilor tale si spatiului de care dispui. Astfel, le poti monta in podul casei sau in debara pentru a depozita lucruri pe care le folosesti rar, deloc sau care nu mai sunt de actualitate, dar nu stii inca ce sa faci cu ele:
- incaltaminte veche si haine pe care nu le mai porti;
- garderoba de iarna, odata cu venirea primaverii;
- echipamente, scule si instrumente;
- jucariile pe care copilul tau nu le mai foloseste;
- cutii cu amintiri;
- carti si reviste vechi, diverse colectii personale, documente etc.

4. Depozitezi conservele de iarna
Confectionate din materiale rezistente si configurate cu mai multe polite, rafturile metalice pot fi folosite inclusiv intr-o camara sau intr-un beci pentru a depozita borcanele cu muraturi, dulceata, compot etc.

Asadar, daca te-ai convins deja cat de utile iti pot fi rafturile metalice acasa sau la birou, iata si cateva indicii cu privire la calitatea unor astfel de produse, pentru a sti sa faci o alegere buna atunci cand le cumperi!

• Material de fabricare: tabla de prima calitate, cu grosimea de aproximativ 2,5 mm
• Configurare cu multiple polite (posibilitate de ajustare intersanjabila si extindere)
• Capacitate de sustinere greutate/polita: minim 100 kg
• Vopsea ignifuga pentru siguranta in caz de incendiu
• Asamblare usoara, cu suruburi-piulita
• Producatori: Alco, +Plus Mobilier, Romania sau Italia
• Furnizor: OfficeClass.ro

 

Sursa: Organizeaza-ti eficient biroul sau casa, cu ajutorul rafturilor metalice!