Sunteti in categorie: Horoscop

Ce declansaza anxietatea si stresul pentru fiecare zodie in parte

Ce declansaza anxietatea si stresul pentru fiecare zodie in parte, cum raspunde fecare zodie la stres, zodiacul stresului, horoscopul stresului
Te-ai intrebat vreodata cum se transforma oamenii sub actiunea stresului in functie de semnele zodiacale in care sunt nascuti? Nu ar fi util sa stii cum sa impiedici apasarea acelor puncte de presiune si a butoanelor de panica? Este posibil ca situatiile stresante sa nu fie intotdeauna posibil de evitat, dar putem sa te ajutam sa reduci dimensiunea efectelor stresului prin evidentierea lucrurilor care fac ca fiecare semn zodiacal sa se streseze la maxim.

Ce declansaza anxietatea si stresul pentru fiecare zodie in parte

Berbec: se streseaza atunci cand nu au incredere in ceilalti

Berbecul crede ca aproape nimeni nu poate face o treaba atat de buna ca ei insisi sau intr-un timp atat de scurt. Aceasta inseamna ca nu stau deloc bine la delegatul sarcinilor. Cand este stresat, Berbecul se blocheaza si nu poate lua decizii. Berbecii sunt tentati sa isi verse stresul pe oricine apare in raza lor viziuala, asa ca aveti grija!


Taur: nu este bun la recunoasterea stresului
Persoanele nascute in zodia Taurului sunt persoane pe care te poti baza, de incredere si asa isi traiesc viata. Ei nu se simt insa deloc bine in perioade de schimbari care le afecteaza stabilitatea, in special, de exemplu, cum ar fi mutatul dintr-o casa in alta casei sau la schimbarea locurilor de munca. Nu este atat de mult sa renuntarea la trecut, cat acceptarea noului care ii determina sa le creasca tensiunea arteriala. Si exact asa se intampla cu un Taur stresat - are tensiune arteriala crescuta si tendinta de a deveni predispus la accidente de tot felul.

Rac: se imbolnavesc pentru lucruri care nu se vor intampla niciodata
Persoanelor nascute in zodia Racul le place sa inceapa o propozitie cu "ce se intampla daca... ma loveste o masina? Ce se intampla daca am o boala fatala? Ce se intampla daca un meteorit imi cade in cap? Ei se streseaza numai la gandul ca ar putea pierde pe cineva apropiat si poate deveni intruchiparea ingrijorarilor fara sens.
Simptomele nervoase datorate stresului la cei nascuti in zodia Racului includ cosmaruri si tulburari de somn.

Gemenii: vor avea o defectiune atunci cand nu sunt pusi la incercare
Sa nu faca absolut nimic ii scoate pe Gemeni din sarite. Foarte inteligenti, nelinistiti si agitati, persoanele nascute in zodia Gemenilor se dezvolta in fata provocarilor din viata profesionala si personala. Tineti-i ocupati pana peste cap si ei vor inceta literalmente sa se streseze. Cresterea in greutate si afectiuni ale pielii va vor spune cand un Geaman este stresat.

Leu: se streseaza cand nu primeste toata atentia celor din jur
Acest semn doreste sa fie relevant si isi dopreste nu doar sa fie observat, ci in mijlocul a tot ce se intampla. Leii sunt personalitati puternice, capabile, care se dezintegreaza atunci cand sunt tratate ca si cum si-au atins capacitatea maxima. Acest lucru se poate intampla cand frumusetea lor a disparut sau talentul lor a palit. Stresul va arata cat de disperati incearca sa-si recapete locul principal din centrul atentiei tuturos- ganditi-va la un Casanova la mijlocul vietii sau la mielul imbracat ca oaie.

Fecioara: inghite orice pana cand totul devine prea mult
Persoanele nascute in zodia Fecioara sunt oameni perfectionisti care gasesc emotiile murdare si abstracte. Problema este ca Fecioara este la fel ca si restul oamenilor si cand acumuleaza prea multe emotii li se dezvaluie, stresul le loveste din plin. Fecioara va raspunde prin a deveni bolnav de afectiuni fizice misterioase in incearcarea de a pune o barierea intre lume si sanatatea lor mintala!

Balanta: armonie si echilibru - de obicei fara stres
Personalitatea celor din Balanta nu ii face sa transpire pentru lucruri mici si de aceea ei pot ramane echilibrati in mod sanatos in momentele grele din viata. Balantele au o legatura directa cu emotiile lor fiind capabile sa foloseasca o serie de tehnici, inclusiv muzica, meditatia si exercitiile fizice pentru a atenua stresul. Cu toate acestea, ei pot atrage agresori care nu sunt fanii echilibrului lor. O balanta pusa la colt Libra isi va arata stresul prin probleme cu spatele, gatul si prin episoade de pierdere a memoriei.

Scorpion: se fac bucati atunci cand cei dragi sunt neloiali
Niciodata sa nu trisezi un Scorpion sau sa-i tradezi increderea. Acest semn zodiacal este gelos prin natura lui, astfel incat dovezile de neloialitate ii vor trimite nivelurile de stres in cer. Ei pot deveni nemilosi cu prietenii si cei dragi in momente de stres. Scorpionul stresat pare a fi inconjurat de un nor intunecos si va fi afectat de probleme intestinale. Scorpionul cere cinste si are nevoie de reasigurari in permanenta.

Sagetatorul: fericit, cu exceptia cazului cand este vorba de micromanagement

Sagetatorul este personificarea imaginii de ansamblu si a tuselor largi ale pensulelor si refuza sa se incurce cu detalii. Persoanele nascute in zodia Sagetatorului se bucura, de asemenea, de schimbari si orizonturi noi, dar, de obicei, comportamentul lor fericit poate sa se transforme instant intr-un teren minat de stres atunci este nevoit sa se concentreze pe detalii. Sub lumina reflectoarelor celor care ii controleaza continuu se vor simti blocati si incep sa piarda in greutate si chiar de a suferi de caderea parului.

Capricorn: doar munca si nici un fel de relaxare il fac pe Capricorn sa cedeze
Un semn ambitios, Capricornii uneori pot pierde din vedere orice altceva decat scopul final. In mod normal generosi si moderati, sunt insa recunoscuti pentru faptul ca ca se razvratesc atunci cand sunt supusi stresului si trec peste cadavre pentru a obtine ceea ce isi doresc. De asemenea, nu este neobisnuit ca ei sa inceapa sa lucreze 24 de ore din 24, ceea ce poate duce la izolare si extenuare. Cand se intampla acest lucru, ei trebuie sa fie invatati sa se deconecteze si sa se odihneasca sau pot face un atac de cord.

Varsator: simt durerea altora, dar o evita pe a lor
Intuitiv si empatic Varsatorul absoarbe stresul altor oameni. Ei supravegheaza limbajul corpului si dinamica grupului si pot spune cand cineva nu face fata. Acest lucru ii face perfecti pentru departamentele de resurse umane sau de reclamatii, insa pot fi coplesiti din cauza empatiei si vor evita stresul propriu acumulat. De obicei Varsatorii stresati apar adesea la camerele urgenta cu dureri in piept si ameteli care se dovedesc a fi atacuri de panica cauzate de stres.

Pesti: se ingropa in stres
Pestii pot fi foarte stresati, deoarece sunt atrasi mereu de situatii dificile si compromitatoare. Ei nu sunt, de asemenea, buni la a spune „Nu!” si petrec prea mult timp incercand sa placa unor oameni care nu le sunt prieteni cu adevarat. Cand stresul pune stapanire pe ei, Pestii tinde sa devina neglijenti si necajiti. Ei se transforma adesea in hoarderi si au nevoie de terapie intensiva pentru a-si recastiga viata.


 

Sursa: Ce declansaza anxietatea si stresul pentru fiecare zodie in parte