Sunteti in categorie: Bebelusi si Copii

Cauti un cadou pentru fiica ta? Iata 3 idei care te vor inspira!

idei de cadouri pentru fete, ce cadou sa ii cumperi fetei tale, cadouri pentru fetiteProbabil ca, dintre toate cadourile pe care le-ai avut de facut, cea mai grea decizie a fost legata de cadoul pentru copilul tau. Iar fetitele, fiind mai pretentioase in general, parca ceea ce gasesti prin magazine nu e niciodata suficient de potrivit . La capitolul haine, se stie ca ii voi ramane mici intr-un timp foarte scurt, iar jucariile sunt cele de care se plictiseste cel mai repede.

Daca este la varsta la care deja a renuntat la micile jucarii copilaresti si este mai interesata de jocurile interactive, decoratiunile cochete pentru camera ei si se arata curioasa de lucrurile care se gasesc in garderoba ta, atunci sarcina devine si mai grea, pentru ca e nevoie sa alegi ceva pe gustul ei, ce isi doreste mai mult, insa nu tot ce isi doreste este si bun sau potrivit pentru ea. Orice varsta ar avea copilul tau, cert este ca mereu va fi incantat de o surpiza si de un cadou distractiv. Iar pentru ca tu ai calitatea de prima prietena-mama, va trebui sa ii oferi ceva cu adevarat special!
Descopera cateva idei care te vor inspira in alegerea cadoului perfect!

1. Fara jucarii
Daca primul lucru care ti-a trecut prin minte a fost sa ii cumperi o noua jucarie, atunci gandeste-te de doua ori. In primul rand, o jucarie nu este utila, pana la urma. Oricat de mult i-ar atrage atentia pe moment, cu siguranta dupa un timp va ramane undeva in coltul camerei copilului, parasita, alaturi de multitudinea de jucarii care au avut aceeasi soarta nefericita. Deoarece ca parinte coplesesti copilul cu ultimele jucarii aparute pe piata, mai multe decat isi doreste el de fapt. Iata o propunere mai buna, altceva decat o simpla jucarie: un gadget. Copiii din zilele de astazi sunt pasionati de tehnologie si devin din ce mai curiosi de gadget-urile aparute pe piata. Ai de ales intre lampi de veghe inteligente, roboti meniti sa ajute in procesul de invatare, accesorii smart si multe altele.

2. Accesorii pentru fete
Tuturor fetitelor le plac accesoriile dragut colorate, iar atunci cand ajung la varste pre-adolescentine, sunt din ce in ce mai curioase in legatura cu trend-urile si metodele de infrumusetare. Poate nu este cazul sa mergi atat de departe, cumparandu-i o trusa de machiaj sau parfumuri, insa poti sa atingi aceasta zona, alegand un accesoriu intr-adevar dragut si util, in acelasi timp. Nu detine colectia proprie de bijuterii? Ce ai spune sa ii faci cadou un colier potrivit pentru ea, cu adevarat special? Multe magazine de accesorii au si categorii speciale pentru copii, mult mai atragatoare si colorate. Pe site-ul https://melimeloparis.ro/produse/coliere-1.html vei gasi coliere in tema, de unde poti alege ceva cu adevarat dragut. Cu un astfel de cadou nu ai cum sa dai gres, mai ales daca este una dintre primele bijuterii pe care are ocazia sa le poarte. Un accesoriu foarte util ar putea fi un rucsac simpatic, in care poate purta jucaria si cartea preferata. Intra aici si vezi noile rucsacuri care sunt la moda, potrivite atat pentru adulti, cat si pentru copii.

3. Tine cont de hobby-urile ei
Ii place sa inoate sau sa ia ore de balet? Canta la un instrument sau este interesata de speciile de animale? Foloseste-te de pasiunile ei pentru a te ghida in alegerea cadoului potrivit. Spre exemplu, daca practica un sport sau un anumit tip de dans, poti sa ii innoiesti garderoba cu un echipament nou, cu adevarat special fata de ceea ce avea pana acum.
Cel mai important este ca, in goana ta dupa cadou, sa nu uiti sa tii cont de parerile si preferintele copilului tau. Daca ti se pare o misiune imposibil cea de a-i face surpriza perfecta, atunci ia-l cu tine la cumparaturi. Astfel, va putea alege singur ceea ce ii place. Iar pe langa lucrurile materiale, timpul petrecut cu ea va fi cel mai pretios dintre cadouri!

 

Sursa: Cauti un cadou pentru fiica ta? Iata 3 idei care te vor inspira!