Sunteti in categorie: Mirese si Nunti

WEDDING Tips & Tricks – Cum poti obtine o petrecere de neuitat

Cum poti obtine o petrecere de neuitat
Ai hotarat sa te ocupi singura de organizarea unuia dintre cele mai importante evenimente din viata ta? Esti nerabdatoare sa te imbraci in rochia alba si sa te indrepti spre altar alaturi de iubirea vietii tale? Planificarea nuntii este un proiect complex, care necesita timp si rabdare. Pentru ca aceasta sa iasa asa cum iti doresti, trebuie sa iei decizii importante, asigurandu-te ca faci rezervarile cu cel putin 6 luni inainte, nu doar la biserica si la restaurant, ci si la serviciile pe care vrei sa le ai la eveniment (muzica, foto-video, invitati speciali, etc.). Ulterior, este nevoie sa stabilesti un program al evenimentului, pe care sa il construiesti asigurandu-te ca ai marje de eroare, pentru a evita sa intri in lipsa de timp din cauza unor intarzieri neasteptate.

Detaliile care conteaza la petrecere

Tot evenimentul este important, insa petrecere de la restaurant este un eveniment de sine stator, deoarece reprezinta aproximativ jumatate din timpul petrecut la nunta. Este esential sa te distrezi si sa te bucuri de toate momentele, atat pe timp de zi, cat si de-a lungul noptii.
Darul este un subiect delicat de multe ori, fiind tabu datorita relatiilor care exista intre fericitul cuplu si invitati. Cu toate acestea, pentru a evita situatii delicate sau stanjenitoare, intra aici pentru a a-ti alege plicuri de bani asortate cu invitatiile. Daca amandoi va doriti ca fiecarei invitat sa plece cu o amintire fizica de la evenimentul vostru, achizitionati online de pe pagina https://www.taramuliubirii.ro/marturii-nunta/, marturii speciale, reprezentative voua ca si cuplu, dar si tematicii evenimentului.

cum sa iti organizezi nunta singura
Un aspect foarte important pe parcursul petrecerii, este ca invitatii sa se simta bine, de aceea trebuie sa ai grija la muzica ce se va auzi in boxe, dar si la entertainment-ul artistilor muzicali, ori la energia Mc-ului. Alegand persoanele potrivite care sa se ocupe de atmosfera, vei avea timp sa te distrezi, sa te bucuri de eveniment, avand garantia ca familia si prietenii au parte de o noapte de neuitat. Incearca sa vorbesti din timp cu Dj-ul sau formatia pe care o angajezi, pentru a te asigura ca vei avea parte de toate genurile muzicale, astfel incat toata lumea sa se simta bine si sa danseze cel putin o data.
Apeleaza la ajutorul unor prestatori de servicii de entertainment specializati, care sa mentina atmosfera, pe tot parcursul serii, punand accent pe show si calitatea acestuia.

Cum sa alegi localul
Atunci cand alegi localul, asigura-te ca salonul pe care il rezervi are suficient loc pentru numarul de invitati pe care ii ai, dar si ca exista un ring de dans pe care acestia se pot distra, aratandu-si cele mai bune miscari de dans.
Un alt aspect de care trebuie sa ti cont este meniul. In majoritatea cazurilor, poti opta, daca este cazul, si pentru meniuri vegetariene sau vegane, astfel incat toti prietenii si membrii familiei sa guste din delicatesele restaurantului. Este foarte important cand alegi mancarurile ce vor fi servite, sa pui accent pe calitate, nu pe cantitate. La un eveniment de acest fel, de cele mai multe ori, lumea este preocupata cu distractia, macarea situandu-se pe locul al doilea. Astfel, nu investi in portii foarte mari, ci in aptitudinile bucatarului de a prepara delicatese gustoase, din alimente proaspete.
In functie de numarul si varsta copiilor care vor veni alaturi de invitati, este recomandat (daca localul are aceasta posibilitate) sa rezervi o camera speciala, in care acestia se pot odihni, in mod special dupa miezul noptii. Totodata, daca aveti deja un bebe care v-a intregit familia, acest aspect devine o necesitate, pentru ca cel mic sa poata dormi in liniste, departe de muzica si zgomotul din salon. Ia in considerare angajarea unui prestator de servicii speciale, care sa se ocupe de copii. Acestia vin imbracati in diverse personaje de poveste, ori in caractere din desene si filme de animatie, oferindu-le celor mici un show doar pentru ei, cu baloane, picturi pe fata, dans si momente de joaca. Achizitionarea unui astfel de moment este foarte important, in mod special pe parcursul dansului mirilor, cand toti adultii sunt concentrati asupra frumosului cuplu de pe ring. Copii au tendinta de a se juca pe ring in acest timp, mai ales daca exista fum greu, o masina de baloane sau un spectacol de lumini. Pentru a evita orice incident neplacut, gaseste din timp o preocupare pentru cei mici.

Distreaza-te la nunta ta si bucura-te alaturi de sotul tau de acest eveniment special, creandu-va amintiri de neuitat. Nu lasa nimic sa iti micsoreze zambetul de pe buze, deoarece aceasta zi trebuie sa fie frumoasa pentru voi doi, nu pentru oricine altcineva. Orele vor trece foarte repede, asa ca nu amana sa razi, sa dasezi si sa te simti bine, bucurandu-te de fiecare etapa a nuntii.

 

Sursa: WEDDING Tips & Tricks – Cum poti obtine o petrecere de neuitat