Sunteti in categorie: Frumusete

Trucuri de frumusete ale vedetelor. Vezi la ce apeleaza!

1_400_19
Aparitiile persoanelor publice sunt impecabile si te fac adesea sa te intrebi cum reusesc sa arate mereu bine. Nici ele nu sunt perfecte, dar stiu mereu cum sa isi scoata atuurile in evidenta. Asa ca iti dezvaluim trucurile de frumusete pe care le poti aplica si tu pentru a te bucura de stralucire asemenea unei vedete pe covorul rosu. Sunt trucuri la indemna pentru orice femeie si, mai intai de toate, sunt eficiente.
Prin urmare, am stat de vorba cu Diana Bianca, fondatoarea My Cliniq – Creator of Beauty, una dintre cele mai cunoscute clinici din Bucuresti in domeniul frumusetii si al medicinei estetice despre secretele ei de frumusete si ne-a povestit la ce trucuri apeleaza ea sau vedetele care ii calca pragul clinicii.

img_2232_400
Pentru ten, microdermoabraziune periodica, mastile de hidratare sau masajele sunt printre cele mai cunoscute trucuri. Diana ne-a marturisit si ea ca apeleaza la aceasta o data la ceva timp, iar pentru par, frumoasa afacerista ne spune ca “Foarte comode si de efect sunt extensiile de par tape-on, care confera exact lungimea si volumul pe care ti le doresti. Se ingrijesc usor si arati mereu perfect, cu ele. Culoarea parului este o alta problema, eu imi vopsesc radacinile o data la 2 saptamani, desi stiu ca recomandat este mai rar.

De asemenea, un alt aspect important cand vine vorba despre o femeie si mai ales o persoana publica este decolteul, care impreuna cu gatul si fata isi mentin elasticitatea si luminozitatea prin tratamente cu mezoterapie si PRP periodice, pe care si Diana ne-a marturisit ca le foloseste. Totodata, ne spune ea ca “Implantul de san este optiunea fiecaruia, dar atata vreme cat alegem ceva potrivit corpului nostru ca marime si forma, nu poate fi decat un plus. In momentul de fata, implanturile arata complet natural si sunt nedetectabile chiar si la palpare.”

Un alt aspect foarte important sunt buzele si dantura: “Eu buzele le am modelate cu acid hialuronic, procedura care necesita o “intretinere” cam o data pe an. Apoi, imi tin buzele hidratate mereu, cu creme sau produse specifice. Cat despre dantura, mi-am dorit fatete E-Max si pe ele le-am si ales. Pentru un zambet frumos nu sunt necesare neaparat fatetele, este suficienta efectuarea unei albiri dentare periodice, evident impreuna cu mentinerea danturii intr-o stare perfecta de sanatate.”, ne marturiseste de asemenea Diana.

img_2231_400
Un alt aspect foarte important este sportul si intretinere corporala. In aceasta privinta, Diana recunoste ca nu merge la sala atat de mult cat ar trebui. In schimb adora masajele si apeleza la procedurile de modelare corporala frecvent.

In cele din urma, si stylingul si hainele pe care le purtam, ne definesc. Iar aici Diana are un stil personal foarte bine definit si din cand in cand mai apeleaza si la diversi designeri vestimentari cunoscuti pentru a o ajuta sa arate minunat la diverse evenimente: “Stilul este ceea ce te defineste pe tine. Chiar daca respectam ceea ce este in tendinte, niciodata nu trebuie sa renuntam la noi, la ceea ce ne place, doar pentru a purta o haina care este in trend. Poate fi la moda, dar nepotrivita pentru noi. Eu apelez cand este nevoie la sfaturile unor stilisti si designeri, dar regula mea este clara: eu port haina, nu ea pe mine. Iar atitudinea cu care porti o haina, conteaza mult mai mult decat haina in sine.
Toate “trucurile” de frumusete functioneaza, atata vreme cat tu crezi in tine. Asa cum te vezi tu, asa te vor vedea si ceilalti. In concluzie, primul “secret de stil” este increderea.”
img_2230_400
Printre clientele clinicii ei, My Cliniq – Creator of Beauty, se regasesc si foarte multe vedete precum Brigitte Nastase, Anamaria Prodan, Daniela Crudu sau Vica Blochina. Acestea pasesc pragul clinicii saptamanal, chiar si de mai multe ori pe saptamana, iar Diana ne-a povestit despre acestea ca: “Sunt femei care au grija de aspectul lor si stiu ca la My CliniQ gasesc servicii de cea mai buna calitate.”

 

Sursa: Trucuri de frumusete ale vedetelor. Vezi la ce apeleaza!