Sunteti in categorie: Produse

Iti place sa pedalezi? Iata care sunt cele mai importante avantaje pe care ti le aduce un magazin de biciclete specializat!

cele mai importante avantaje pe care ti le aduce un magazin de biciclete specializat
Traficul infernal din marile orase pare sa fie din ce in ce mai intens in fiecare an, motiv pentru care din ce in ce mai multe persoane se orienteaza catre alte mijloace de transport mai eficiente. Din acest motiv, atat in Romania, cat si in Europa, din ce in ce mai multe persoane recurg la cel mai accesibil mijloc de deplasare: bicicleta! Astfel, atat femeile cat si barbatii pot beneficia de aceasta modalitate de transport, rapida si nepoluanta, usor de folosit de catre orice persoana.

Desigur, unde exista cerere, apare si oferta. De aceea, in prezent, intr-un magazin de biciclete specializat vei putea intalni multe modele, atat pentru plimbari prin parc, cat si pentru sosele sau off-road. In plus, un magazin de biciclete serios iti va pune intotdeauna la dispozitie atat modele de barbati, cat si biciclete de dama, care sunt vazute din ce in ce mai des in mediul urban.

Cu toate acestea, multe persoane inca isi mai achizitioneaza biciclete din hypermarket-urile de bunuri de larg consum. Acestea stau de cele mai multe ori slab la capitolul calitate, stricandu-se cu prima ocazie. Mai mult, personalul din astfel de magazine nu dispune de cunostinte solide de specialitate, ceea ce face ca, in majoritatea datilor, sa fii lasata in postura de a-ti alege singura un model. In schimb, personalul dintr-un magazin de biciclete specializat cunoaste bine produsele si te va ghida catre cel mai potrivit model pentru tine! Iata si alte avantaje de care poti beneficia atunci cand alegi sa iti achizitionezi dintr-un magazin de biciclete de specialitate:

Ai la dispozitie o gama completa de produse de specialitate - Acest lucru inseamna ca nu trebuie sa te deplasezi in alta parte pentru accesorii, echipamente sau reglaje. Intr-un magazin de biciclete specializat vei gasi tot ce ai nevoie, inclusiv un service rapid si de incredere. In plus, vei putea beneficia de reduceri si vouchere, dar si de promotii speciale, precum promotia Bryton 2019 a  magazinului de biciclete Veloteca.

Piesele si modelele sunt de cea mai buna calitate - Acest aspect este de multe ori nebagat in seama, iar multe persoane prefera sa investeasca mai putin, in speranta ca vor obtine mai mult. Din pacate, in cazul calitatii materialelor, atat pentru biciclete cat si pentru alte articole sportive, nu trebuie facute compromisuri. Pe de o parte, o bicicleta de calitate te va tine mult timp, reprezentand o investitie foarte buna in timp, iar pe de alta, nu te va lasa la greu atunci cand te astepti mai putin, cum este cazul marcilor chinezesti, de calitate indoielnica.

Beneficiezi de consultanta expertilor - Personalul din magazinele de biciclete de specialitate este de regula bine instruit, fiind in cele mai multe cazuri pasionat de aceasta activitate. Astfel, vei putea beneficia de sfatul unui expert in materie de biciclete, care te va ajuta sa iti alegi atat un model pe masura ta, cat si accesoriile si echipamentele care se potrivesc cel mai bine! In plus, acolo unde este cazul, iti va regla bicicleta sau accesoriile, astfel incat tu sa te poti deplasa in siguranta!

Ai acces la o comunitate bogata - Un magazin de biciclete de specialitate este de multe ori punctul de intalnire al persoanelor indragostite de aceasta activitate. Astfel, acestia au ocazia sa se cunoasca mai bine, sa faca schimb de experienta dar si sa puna in desfasurare competitii si concursuri, la care poti participa si tu. Ai astfel ocazia unica de a face parte dintr-o comunitate activa de oameni pasionati, alaturi de care poti pedala in voie!

 

Sursa: Iti place sa pedalezi? Iata care sunt cele mai importante avantaje pe care ti le aduce un magazin de biciclete specializat!