Sunteti in categorie: Moda

Modele de ceasuri de dama pentru tinute casual

Modele de ceasuri de dama pentru tinute casualCeasul este in acelasi timp un accesoriu nelipsit si o bijuterie extraordinara. Ceasul poate si trebuie sa fie asortat la tinuta purtata, la fel ca o bijuterie sau orice alt accesoriu. Inainte de a accesoriza o tinuta casual, doamnele si domnisoarele trebuie sa consulte oferta de la Japora ceasuri de mana originale, de unde isi vor alege un ceas de dama pe placul lor.

Ceasul este menit sa avantajeze tinutele doamnelor si sa le accesorizeze articolele vestimentare. Ceasul poate completa orice tinuta, chiar si una casual, si ii poate aduce un plus de stil. Un ceas cu finisaje fine si un design deosebit se va potrivi de minune cu o tinuta casual.

Cum se accesorizeaza o tinuta casual in mod corect cu un ceas original de dama
Tinutele casual nu sunt prea pretentioase, insa nu sunt nici sport. Tinutele casual sunt purtate de regula pe strada, la cursuri, la un loc de munca ce nu presupune un dress-code restrictiv, la plimbari etc. Stilul casual poate parea destul de simplu si de lipsit de efecte wow!, insa acest lucru nu este adevarat. Cu ceasul potrivit, chiar si o tinuta casual, alcatuita din jeansi si tricou, poate atrage privirile. Ceasurile cu curea de piele, cu carcasa din otel inoxidabil si geam din cristal mineral se vor dovedi alegerea potrivita.

In accesorizarea unei tinute casual, doamnele si domnisoarele trebuie sa tina cont de mai multe criterii. In primul rand, materialul din care este alcatuita cureaua ceasului si culorea acesteia au o importanta majora si un impact vizual impresionant.

Modelul clasic de ceas casual este, de obicei, acela care are o curea lata din piele, are principiu de functionare analogic sau digital si este perfect de purtat atat in timpul zilei, cat si pentru iesirile in oras seara. Spre deosebire de ceasul casual, cel elegant se asorteaza cu atentie si se poarta la evenimentele formale, in timp ce ceasul sport este, de regula, asortat la un trening sau la o tinuta sport, rezistent la apa si care dispune de

Reguli importante pentru a purta un ceas, indiferent de valoare sau de stilul
Doamnele si domnisoarele trebuie sa stie ca ceasul se poarta pe incheietura care le avantajeaza, de regula pe mana dominanta, in locul cel mai confortabil. Regulile scrise pe internet nu sunt intotdeauna valabile.

De asemenea, in timpul zilei, pentru tinutele casual, doamnele trebuie sa aiba in vedere un cadran de culoare deschisa, crem sau alb, pe cand seara cadranul trebuie sa fie mai inchis la culoare.
In functie de tipul activitatilor in care doamnele si domnisoarele sunt implicate zi de zi, acestea isi vor alege ceasul potrivit.

Nu in ultimul rand, conteaza foarte mult cum este pastrat ceasul, cat de des este curatat si daca sunt respectate regulile de intretinere.
Ceasul, ca orice alt accesoriu, trebuie sa fie potrivit atat tinutei, cat si incheieturii. Un ceas cu o curea larga va arata neglijenta, in timp ce un ceas cu un cadran murdar nu va face o impresie buna interlocutorilor.

 

Sursa: Modele de ceasuri de dama pentru tinute casual