Sunteti in categorie: Moda

Vrei sa ai o silueta perfecta pe tocuri? Iata ce pantofi de dama din piele te fac sa pari mai slaba!

ce pantofi de dama din piele te fac sa pari mai slaba
Vrei sa fii mereu superba pe tocuri? Se poate, insa numai daca alegi incaltamintea potrivita. Daca iti place sa porti pantofi de dama din piele, invata sa ii alegi din magazine pe cei care iti alungesc picioarele si iti ajusteaza silueta. S-ar putea sa nu te simti extrem de confortabil la inceput, insa dupa ce te vei invata cu ei vei observa ca vei fi extrem de multumita de modul in care te fac sa arati. Ba chiar nu  iti vei mai dori sa ii dai jos! Si pentru ca ai nevoie, cu siguranta, de cateva indrumari de ordin stilistic, iata ce pantofi de dama din piele te fac sa arati mai slaba si cu ce articole vestimentare ii poti combina!

Stiletto, ideali pentru tinute eleganteStiletto, ideali pentru tinute elegante

Cand spui pantofi dama piele eleganti, nu ai cum sa nu te gandesti la stiletto, intrucat acestia confera un rafinament aparte, care nu poate fi egalat. Varful lor ascutit subtil si tocul fin reprezinta reperele bunului gust, ca sa nu mai vorbim de faptul ca sunt modele extrem de sexy, purtate numai de femei increzatoare. Pentru ca sunt foarte inalti, multe reprezentante ale sexului frumos ii evita, alegand confortul. Insa orice sacrificiu merita atunci cand vrei sa pari mai slaba. Tocul subtire va crea iluzia unor picioare mai lungi si mai subtiri, iar un model uni va conferi un plus de feminitate. In plus, purtarea lor indelungata va face ca muschii picioarelor sa fie mai contractati, prin urmare si picioarele vor parea mai tonifiate. Poarta-i cu rochii diafane, dar si elegante, tuxedo, salopete impunatoare si fuste   midi plisate.

pantofi cu varf ascutitPantofi cu varful ascutit, cel mai placut compromis

Pentru cele care nu pot renunta la eleganta, mai exista un model foarte cautat de pantofi de dama din piele pe langa celebrii stiletto. Gratie modului in care au fost creati, pantofii cu varful ascutit se potrivesc multor siluete. Acestia se ingusteaza spre varf si confera impresia ca ai picioare mai lungi si mai subtiri decat sunt in realitate. Daca au si un toc stiletto, efectul va fi si mai evident. In schimb, daca simti ca nu vei rezista foarte mult in timp ce ii porti, alege mai degraba astfel de pantofi de dama din piele cu un toc mai mic. Sunt extrem de comozi si incep sa revina in trend de cateva sezoane. Poarta-i cu jeansi, pantaloni cu croiala dreapta si fuste midi ample. Alege modele din piele intoarsa si culori extravagante, care sa atraga atentia.

pantofi nudePantofi nude, definitia rafinamentului
Atunci cand vrei sa pari mai slaba, pantofii nude sunt intotdeauna o alegere inspirata. Dincolo de eleganta pe care o confera, acestia se potrivesc perfect aproape oricarui stil vestimentar, atat pe timp de zi, cat si pe timp de seara. Asadar, nu trebuie sa iti faci griji ca vei fi "prea eleganta" la birou sau la intalnirile cu prietenii. Nuantele de nude sunt cele mai potrivite pentru a "pacali" ochiul uman si a da impresia ca ai o silueta de invidiat. Datorita faptului ca nude-ul este foarte apropiat de nuanta pielii, picioarele tale vor avea o continuitate si vor parea mult mai lungi. Ii poti purta pe cei din piele lacuita cu o tinuta all nude compusa din pantaloni sau rochie ori ii poti combina pe cei clasici cu un mix de alb si negru sau cu un mix de nuante de rosu.

Orice ai alege, fii sigura ca vei arata mai supla si mai increzatoare in frumusetea trupului tau cu ajutorul unor pantofi de dama din piele marca AnaFashion! Descopera colectia impresionanta si pregateste-te de cumparaturi nesfarsite!

 

Sursa: Vrei sa ai o silueta perfecta pe tocuri? Iata ce pantofi de dama din piele te fac sa pari mai slaba!