Sunteti in categorie: Moda

4 haine de vara la reducere. Investeste inteligent!

4 haine de vara la reducere, HAINE DE DAMA, MODA VARA 2020Bucura-te din plin de ultima luna a sezonului cald si profita de reducerile tentante cu care te imbie magazinele in aceasta perioada. Nu stii in ce haine de vara merita sa investesti? Ti-am pregatit o lista cu cele mai cool articole vestimentare. Si iti dezvaluim si o informatie pretioasa. Magazinul mizar.ro te asteapta cu promotii de nerefuzat. Oferta este valabila pana la 31 august 2019. Acum poti cumpara piesele vestimentare dorite mai ieftine cu 30% ori 50%.

Noile piese pe care le vei include acum in garderoba ar trebui sa fie usor de asortat, sa se afle in tendinte si anul urmator si, cel mai important, sa iti avantajeze silueta. Alege-ti favoritele din propunerile prezentate mai jos!

1. Nu rata fustele cu imprimeu in dungi
Daca pana acum primeau atentie de la specialisti mai mult topurile, iata ca imprimeul in dungi se rasfrange si asupra altor piese vestimentare. Cu siguranta ai observat ca in ultimele sezoane s-au purtat atat pantalonii, cat si fustele si rochiile cu imprimeu in dungi. Sfatul nostru este sa optezi pentru modelele cu dungi verticale pentru ca ofera impresia ca ai picioarele mai lungi si talia mai supla.
Nuantele iubite de soare te vor ajuta sa atragi atentia fara prea mult efort, asa ca ar trebui sa uiti de banala fusta neagra si sa investesti intr-un model galben ori portocaliu. O vei putea include cu succes si in outfiturile de toamna. Profita de faptul ca se numara printre hainele de vara la reducere de pe mizar.ro.
Secretul vestimentar de care ai nevoie este sa porti un astfel de model de fusta alaturi de item-uri in nonculori ori in tonuri neutre. O pereche de sandale aurii va completa cu succes acest tablou fashion.

look vara 2020
2. Bluze de dama cu imprimeu floral, alte haine de vara la reducere

Bluzele de dama decorate cu imprimeuri florale nu vor iesi prea curand din tendinte, asa ca merita sa investesti in astfel de modele. Inca o veste buna este ca in aceasta perioada le poti achizitiona la preturi foarte bune.
Investeste in modele pe care le poti asorta la orice si care se pliaza pe stilul office. Cu siguranta nu iti este straina dilema legata de outfiturile pe care trebuie sa le abordezi la locul de munca. Iti recomandam un model de bluza lejera, cu guler si nasturi in fata. Pentru un look stylish, combin-o cu o fusta alba ori cu o pereche de pantaloni albi. Efectul estetic te va cuceri de la prima vedere. Nimic nu iti mai poate sta in cale daca accesorizezi tinuta cu o pereche de pantofi cu toc inalt si o geanta office.

BLUZE DAMA VARA 2020
3.  Rochiile de cocktail din voal, must have pe lista de shopping

Daca esti in cautarea unor rochii de cocktail, indrazneste sa alegi un model bogat in culori si imprimeuri. Cu siguranta vei atrage toate privirile asupra ta la evenimentul la care participi. Combinatiile cu dantela si garniturile de catifea vor fi detaliile care vor face diferenta. Accesorizeaza tinuta de cocktail cu pantofi nude ori aurii pentru un look fara cusur. Bijuteriile alese pentru acest outfit ar trebui sa fie unele delicate, care sa nu incarce vizual tabloul.
Daca preferi rochiile de cocktail minimaliste, poti sa investesti intr-un model ivoire, cu garnitura din margele atasata in partea de sus. Poarta-l cu o pereche de pantofi albi, nude ori rosii pentru a te asigura ca vei fi o aparitie greu de uitat. Bucuria va fi si mai mare cand vei vedea ca ti-ai luat hainele de vara preferate la reducere.

BLUZE DAMA VARA 2020
4. Salopetele elegante, considerate cele mai chic haine de vara

Stii cum te asiguri ca nu mai poarta nicio femeie din aceeasi incapere o rochie ca a ta? Imbracand o salopeta! Poate ca suna amuzant din afara, dar cu siguranta nu ai fi incantata sa ti se intample si tie acelasi lucru. Profita de reducerile de sezon si investeste intr-o salopeta eleganta. Modelele evazate, confectionate din voal si cu detalii glamour sunt extrem de apreciate de specialisti.
Accesorizeaza cu bijuterii glamour si vei fi vedeta serii. Poti imbraca o salopeta eleganta la o nunta, la un botez si chiar la o petrecere mai fancy. Important este sa te simti increzatoare in tine si sa emani feminitate.
MODA DAMA 2020
Profita de aceasta perioada speciala a anului si cumpara-ti haine de vara la reducere. Alege-ti modelele pe care ti le doresti si realizeaza cele mai chic combinatii vestimentare.

 

Sursa: 4 haine de vara la reducere. Investeste inteligent!