Sunteti in categorie: Societate

Care sunt cele mai puternice rugaciuni facatoare de minuni pentru casatorie

Care sunt cele mai puternice rugaciuni facatoare de minuni pentru casatorie
Cele mai puternice rugăciuni făcătoare de minuni pentru căsătorie sunt cele special create în acest scop. Unul dintre citatele de familie de aici menționează dorința persoanei implicate de a avea o familie și de a obține liniștea dorită alături de persoană iubită.

Rugăciuni făcătoare de minuni pentru căsătorie
Multe persoane și-au găsit deja jumătatea, în timp ce alții încă nu au reușit și e posibil chiar să ajungă la o vârstă destul de înaintată fără să aibă o familie. Persoanele care își doresc o familie nu țin cont de vârstă, întrucât pentru ele este important să-și găsească jumătatea alături de care să își întemeieze familia. În momentul în care toate speranțele par a fi în zadar, se pare că singura și cea mai bună soluție este cea de a face o rugăciune făcătoare de minuni pentru căsătorie.

O astfel de rugăciune este cea mai bună soluție și poate fi spusă oriunde, chiar și în drum spre serviciu, ori de câte ori persoana respectivă simte nevoia să se roage. Nu este un ritual anume, ci trebuie doar repetat textul rugăciunii, indiferent de locul în care se află persoana și indiferent de momentul din zi sau din an.

Este important ca cei care fac astfel de rugăciuni să aibă încredere și să nu se gândească nici măcar o clipă că totul ar putea fi în zadar. Orice rugăciune devine puternică în momentul în care este rostită cu seriozitate și, mai ales, cu credință.


Rugăciuni pentru Dumnezeu – unul dintre citatele de familie de aici

Unul din citatele de familie de aici este foarte ușor de reținut de către orice persoană, deoarece este scurt:

„Atotbunule Doamne! Știu că fericirea mea cea mare stă în a Te iubi cu tot sufletul meu și cu toată inima mea și în a împlini întrutotul sfânta voia Ta. Așadar, Tu Însuți îndrumă, Dumnezeule, sufletul meu și umple inima mea: vreau să Îți plac doar Ție, fiindcă Tu ești Ziditorul meu și Dumnezeul meu. Păzește-mă de trufie și de iubirea de sine: să mă împodobească priceperea, smerenia și curăția. Lenevirea îți e urâtă și naște patimi: Tu dă-mi hărnicie și binecuvântează ostenelile mele. Iar întrucât legea Ta poruncește ca oamenii să trăiască în căsnicie cinstită, adu-mă, Părinte Sfinte, la această chemare sfințită de către Tine, fiindcă Tu ai zis: „Nu este bine că omul să fie singur” și, făcându-i lui femeia că să-i fie ajutor, le-ai dat binecuvântare să crească, să se înmulțească și să umple Pământul. Auzi smerita mea rugăciune, care se înalță către Tine din adâncul inimii de fecioară: dă-mi soț cinstit și binecredincios, că să Te preaslăvesc în dragoste și înțelegere, împreună cu el, pe Tine, Dumnezeul Cel Milostiv, pe Tatăl și pe Fiul și pe Sfântul Duh, acum și pururea și în vecii vecilor. Amin”.

Se pot face rugăciuni pentru căsătorie și pentru Fecioara Maria, Iisus Hristos, Sfântul Nectarie și alți sfinți. Fiecare rugăciune trebuie să fie rostită solemn și cu foarte mare încredere în reușita ei, pentru ca rezultatele să se vadă la foarte scurt timp.

 

Sursa: Care sunt cele mai puternice rugaciuni facatoare de minuni pentru casatorie