Sunteti in categorie: Relatii & Sex

Unii oameni isi iau la revedere, dar nu isi spun niciodata "adio"

Unii oameni isi iau la revedere, dar nu isi spun niciodata adio
Si-au spus la revedere. S-au uitat adanc unii in ochii celuilalt, de parca si-ar fi facut o fagaduinta: sa nu se uite niciodata!
Adevarul este ca nu si-au spus vreodata adio.

Niciunul nu a iesit cu adevarat niciodata din inima celuilalt. Nu s-au mai vazut vreodata din nou, dar niciodata nu s-au uitat unul pe altul.
Pentru ca iubrile ca acestea, raman vii pentru totdeauna.

Acel adio nu s-a spus niciodata pentru ca nu putea fi spus. El este omul care te-a facut sa zambesti de bucurie, in toate felurile in care te-a privit, el este omul care te-a facut sa plangi de fericire! Chiar si in vremurile proaste, il iubeai tot pe-atat pe cat il detestai. Si uneori iti lipsesc certurile, telefoanele pana la orele diminetii, iti lipsesc diferentele dintre voi ... Au dreptate cei care spun ca ca extremele se atrag!

Dar viata v-a pus si v-a dus pe drumuri diferite.
Exista cupluri care pur si simplu nu pot fi impreuna.
Nu le-a fost scris, nu s-au mai luptat, nu au vrut sa se mai lupte sau au vrut prea mult, nu stiu, pentru ca fiecare poveste de dragoste este diferita.
Ti-am mai spus candva, poti sa iubesti de departe, sa accepti acest sfarsit al povestii voastre si sa-l iubesti, chiar daca nu il vei mai vedea niciodata pe acel barbat.

Dar asculta-ma si intelege-ma bine: nu iti spun sa traiesti din amintiri. Mi se pare un mod mizerabil de a trai si de a iubi.
Nu-mi place ideea de intoarcere in timp pentru a iubi nebuneste, pentru ca asta nu inseamna sa iubesti, ci sa te omori, sa te ineci in fantome!

Traieste! Dar nu uita ca mintea ta e ca o cutie, ca acesle sipete de lemn vechi, foarte frumoase, atemporale, de un maro cafeniu minunat, ca niste chivoturi sacre. Acolo iti tii toata averea, trecutul tau frumos, acolo trebuie sa iti pastrezi amintirile cele mai calde! Amintirile tale sunt un balsam pentru inima si cand te simti nostalgica, deschide frumoasa ta cutie si priveste cu ochii mintii filmul dragostei tale. Dar nu pentru a o plange, ci pentru a-i zambi, a-ti aminti si a te simti bine, sigura, frumoasa si serena. Vie.

Daca reusesti sa-ti pastrezi in suflet vremurile bune, reusesti sa-ti auresti inima! Aceasta este averea ta!
Si fie ca totul, dragostea si viata ta, sa ajunga cu fie cu adevarat acceptate si pretuite de tine.

La fel ca acesti oameni care, desi ne-au spus la revedere, niciodata nu ne-au spus adio cu adevarat!  Pentru ca acesti oameni inca traiesc, chiar daca nu ne sunt alaturi, in inimile noastre.
Si pentru ca, desi nu ne-au mai vazut vreodata, nu au fost uitati si nu ne-au uitat!
Pentru ca tot ceea ce traieste in interiorul nostru nu este niciodata uitat si nici pierdut.
Si oare cum ar fi posibil sa uiti ce traieste in partea cea mai sfanta a corpului si a sufletului tau?
Nu, nu este posibil!

Pentru ca iubirea adevarata, dragostea mea, nu moare. Ea doar doarme si viseaza acelasi vis in fiecare noapte, la nesfarsit!

Text: Diana (ma puteti urmari si pe facebook)

 

Sursa: Unii oameni isi iau la revedere, dar nu isi spun niciodata "adio"